Vaizdo įrašas zoomalia

7 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Guillaume
1 pranešimai
guillaume fr
Sveiki, gavau nuorodą padaryti „Zoomalia“ produktų vaizdo įrašą, tačiau ji neveikia. Ar galėčiau gauti pagalbos ją kuriant? Pagarbiai.
Zoomalia
301 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki pone, Esu Marie ir atsakinga už jūsų užklausą. Norėdami paskelbti savo vaizdo įrašą, kviečiu prisijungti prie savo kliento paskyros naudodamiesi identifikatoriumi ir slaptažodžiu, kad galėtumėte eiti į savo Valdymo skydą. 1 Spustelėkite "Mano vaizdo įrašai" Valdymo skydo kairėje pusėje, tada "+" Pridėti vaizdo įrašą geltoname rėmelyje. 2 Pasirinkite vieną ar daugiau produktų iš sąrašo ir pridėkite nuorodą į savo vaizdo įrašą. 3 Kai URL bus įrašytas, mūsų komanda tikrins jūsų vaizdo įrašą, jis gali būti: – Patvirtintas: tada jūsų vaizdo įrašas bus prieinamas Zoomalia.com produkto aprašyme ir gausite elektroniniu paštu dovanų kuponą, galiojantį kitam užsakymui – Atmestas: jūsų vaizdo įrašas neatitinka jums nurodytų kriterijų. Tada galėsite pateikti naują vaizdo įrašą. Jūsų vaizdo įrašo patvirtinimo procesas trunka savaitę. Esu pasiruošusi suteikti bet kokią papildomą informaciją. Pagarbiai, Marie.M iš Zoomalia Nuo 2010 metų mes turime išlieka
Nathalie
12 pranešimai
nathalie fr
Sveiki, ar norint sukurti vaizdo įrašą reikia turėti „YouTube“ paskyrą?
Michel
470 pranešimai
michel fr
Sveiki, prietaisų skydelyje nėra ikonos "mano vaizdo įrašai". Prašau pateikti galiojančią veiksmų eigą. Michel
Dominique
18 pranešimai
dominique fr
Sveiki, gavau šį pranešimą: „Galite uždirbti iki 10 € papildomai, padarę vaizdo įrašą apie savo Zoomalia produktus! Sekite mūsų vadovėlį dabar! “Nuoroda neveikia;"Klaida 404: puslapis, kurio prašėte, nebėra arba buvo perkeltas.""Mano vaizdo įrašai" kairėje prietaisų skydelio pusėje: to nėra.
Dominique
18 pranešimai
dominique fr
atrodo, kad Zoomalia žmonės nenori atsakyti, tačiau tai jiems netrukdo toliau siūlyti kurti vaizdo įrašus su neveikiančia nuoroda... Vargu, ar tai labai rimta...
Nicolas
11 pranešimai
nicolas fr
Sveiki, Ačiū už šią informaciją. Iš tiesų, nuoroda į mokymo puslapį šiuo metu neveikia. Mes stengsimės kuo greičiau tai sutaisyti. Atsiprašome už sukeltus nepatogumus. Laukiant, kol mokymo puslapis bus atstatytas, aš esu pasirengęs jums padėti kuriant ir publikuojant savo vaizdo įrašus mūsų svetainėje. Zoomalia svetainėje eikite į "Mano paskyra", tada "Įvertinti mano pirkinius". Čia turėsite prieigą prie produkto, kurį galite įvertinti, taip pat matysite dovanų kupono sumą už kiekvieną produktą. Aplinkybes, kad vaizdo įrašas būtų patvirtintas, turi būti laikomasi šių sąlygų: - Jis turi būti paskelbtas "YouTube", - Jo pavadinimas turi būti sudarytas taip: Produkto pavadinimas + Zoomalia (pvz., Cléo būdelė Zoomalia), - Aprašyme turi būti nurodyta jūsų pirkimo data ir nuoroda į produkto lapą, - Jo trukmė turi būti bent 30 sekundžių, - Turinys turi parodyti arba produkto išpakavimą ir montavimą, arba jį naudojantį gyvūną. Aš visada pasiruošęs atsakyti į klausimus šia tema. Geros dienos, Nicolas iš Zoomalia
Zoomalia
301 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Guillaume,Norėdami paskelbti vaizdo įrašą „Zoomalia“, turite prisijungti prie savo kliento paskyros ir pasirinkti skyrių „įvertinti mano pirkinius“.Pasirinkite norimą prekę ir spustelėkite „paskelbti mano vaizdo įrašą“.Jums reikia nurodyti vaizdo įrašo pavadinimą ir „YouTube“ puslapio URL nuorodą.Patvirtinus mūsų komandai, gausite nuolaidų kuponą kaip padėką.Labai geros dienos.Linkėjimai, Amandine iš „Zoomalia“.

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą