Reikia jūsų nuomonių

1 atsakymas
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Etienne
1 pranešimai
etienne fr
Sveiki visi,Aš čia prisistatau norėdamas gauti keletą nuomonių. Visų pirma, svarbu paminėti, kad esu sunkios negalios būklės ir judu vežimėliu, nes tai labai įtakoja mano santykius su jais, ką jie man duoda ir ką aš galiu jiems duoti kasdieniame gyvenime. Man labai patinka gyvūnai ir mano santykiai su jais. Visada gyvenau su katėmis, šiuo metu namuose turiu penkerių metų patinėlį, kuris mane labai džiugina ir, manau, kad jis taip pat laimingas. Tačiau noriu suteikti šiek tiek daugiau gyvybės savo butui įsigydamas mažesnį gyvūną, kurį galėčiau lengviau laikyti ant savęs ir glamonėti, kuris galėtų sugyventi su mano katinu. Situacija mano namuose yra ypatinga, nes turiu asmeninius pagalbininkus 24/24 val., kurie keičiasi ryte, po pietų ir vakare. Kartais būna naujų žmonių ir žinau, kad šie pokyčiai gali stresuoti kai kuriuos gyvūnus. Turėtumėte žinoti, kad galbūt kai kurie asmenys nakvoja ir miega pas mane. Gyvūnas, kuris per daug triukšmauja naktį, galėtų būti keblus. Faktas, kad turiu medicinos prietaisų, kurie neturėtų būti sugadinti, taip pat gali būti svarbus. Dėl gyvūno priežiūros ir jo gyvenamosios vietos/miego vietos priežiūros bei reikalingos priežiūros aš neturiu su tuo jokių problemų ir aiškiai sakau pagalbininkams, ką jie turi daryti, kokius gerus veiksmus ir elgesį priimti. Be to, aš labai dažnai būnu namuose ir esu gana namisėda, todėl būsiu su gyvūnu. Aš pateikiu jums daug apribojimų, bet žinau, kad vis tiek reikės daryti kompromisus ir ne viskas bus tobula! Aš tiesiog noriu būti tikras, kad sąlygos yra sudarytos, kad visi būtų laimingi, naujasis gyventojas, katinas ir aš pats! Todėl leidžiu sau jūsų paklausti, jūsų manymu, koks gyvūnas galėtų būti tinkamas šioje situacijoje ir galėtų būti laimingas šioje aplinkoje. Iš pradžių galvojau apie triušį, paskui apie šešką, kuris galėtų lengviau sugyventi su katinu. Ką manote? Nedvejokite papasakodami savo patirtį :)
Nicole
14 pranešimai
nicole fr
Sveiki, aš esu ponia Derhi Nicole ir turiu keturių mėnesių amžiaus Pūkuotąjį triušiuką. Norėčiau sužinoti, ar jį reikia dehelmintizuoti kaip šunis, ir taip pat norėčiau žinoti, ar dehelmintizuojamasis vaistas būna skysčio pavidalu, nes taip yra lengviau. Ir dar vienas klausimas – ar juos reikia skiepyti ir kaip dažnai, net jeigu jie gyvena namuose? Labai jums dėkoju, ponia Derhi Nicole.

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą