Prekės grąžinimas
3 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
2 pranešimai
stephanie
Sveiki, norėčiau grąžinti sausą ėdalą, kuris nepatinka mano katei. Be pašto, kas dar galėtų pasirūpinti mano siunta? Be to, pateikiau atsisakymo prašymą, tačiau nežinau, kada būtent, todėl nežinau, ar vis dar esu laiku, kad galėčiau jį grąžinti. Kaip tai sužinoti? Ačiū
301 pranešimai
zoomalia
Sveiki, atsisakymo laikotarpis yra 14 dienų nuo jūsų užsakymo gavimo. Grąžinti prekę galima tik tuo atveju, jei ji yra nauja. Jei dar nesibaigė sugrąžinimo laikotarpis, atsisakymo formą galima atsisiųsti iš jūsų kliento paskyros. Prekės grąžinimas vyksta tik mūsų pašto adresu, o ne į siuntinių tašką. Nedvejodami kreipkitės į mus, jei reikia. Coralie iš Zoomalia
2 pranešimai
stephanie
Sveiki, ačiū už jūsų atsakymą. Aš atsisiunčiau kvitą, viskas gerai. Bet kai turiu kvitą, ar yra terminas, per kurį turiu jį išsiųsti, ar ne? Ačiū
301 pranešimai
zoomalia
Sveiki, kviečiame kuo greičiau grąžinti prekes po atsisakymo pažymos išdavimo. Nedvejodami kreipkitės į mūsų klientų aptarnavimo tarnybą, jei reikia. Coralie iš Zoomalia