Piniginė

12 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Carole
1 pranešimai
carole fr
Kaip naudoti piniginės sumą?
Zoomalia
301 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, norėdami panaudoti savo piniginės balansą, turite jį atskaityti mokėjimo puslapyje, kai pasirinksite pristatymo būdą. Pagarbiai. Yoanna iš Zoomalia
Elodie
1 pranešimai
elodie fr
labas, nerandu skirtuko piniginei naudoti, jis nepasirodo pasirinkus pristatymo būdą...
carmela
3 pranešimai
carmela fr
Sveiki, kaip naudotis savo pinigine? Jis niekur nepasireiškia arba nurašymas gali būti atliktas. Linkiu jums viso geriausio
Julie
3 pranešimai
julie fr
Sveiki, tas pats ir man, turiu 5 eurus savo piniginėje. Jų negalima atskaityti, nėra jokios eilutės, net ir pasirinkus pristatymo mokesčius, jos negalima įjungti. Ką tada daryti?
Zoomalia
301 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, norėdami panaudoti savo kreditą, turėsite atlikti naują užsakymą ir paspausti "Piniginė: ...€ - Atimti iš mano užsakymo", prieš patvirtindami mokėjimo būdą. Jei reikės papildomos informacijos, esu pasiruošusi jums padėti. Iki pasimatymo, Pagarbiai, Anaïs iš Zoomalia.
Julie
3 pranešimai
julie fr
Labas vakaras, aš padariau būtent tai, tik nėra galimybės išskaityti šios sumos, nėra jokios eilutės „išskaičiuoti iš mano užsakymo“, net nueinant į piniginę, atrodo, tarsi tie 5 eurai nebūtų patvirtinti. Aš niekada negalėsiu jų panaudoti!
Zoomalia
301 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Julie, Kad galėčiau atlikti patikrinimus, ar galėtumėte man nurodyti savo el. pašto adresą, susietą su jūsų Zoomalia kliento paskyra? Laukiu jūsų atsakymo. Anaïs iš Zoomalia
Julie
3 pranešimai
julie fr
Sveiki, mano el. pašto adresas yra [email protected]. Ačiū jums
Zoomalia
301 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Carole, Norėdami naudotis savo pinigine, po pristatymo būdo pasirinkimo, jūs būsite nukreipti į mokėjimo puslapį. Jums tereikia spustelėti „atskaityti iš mano užsakymo“ prieš tęsiant apmokėjimą. Iki pasimatymo. Amandine iš Zoomalia
Olivia
2 pranešimai
olivia fr
Sveiki, turiu tą pačią problemą – negaliu atimti pinigų sumos iš savo piniginės ir nematau galimybės, kaip tai padaryti. [email protected]
Olivia
2 pranešimai
olivia fr
oi, jei gerai, radau, ačiū
Zoomalia
301 pranešimai
zoomalia fr
Sveika, Ambre,Atkreipiau dėmesį į jūsų užklausą.Pinigų krepšelis yra neatsiejama jūsų mokėjimo priemonių dalis, jo suma gali būti naudojama visiškai arba iš dalies, pagal jūsų pageidavimą.Jūs neturite galimybės jo papildyti pati, jis daugiausia naudojamas mūsų komandos, kad padėtų jums, jei susiduriate su anomalijomis.Norint pasinaudoti šia suma, jums tereikės pateikti naują užsakymą ir spustelėti "Pinigų krepšelis: ...€ - Atimti iš mano užsakymo", prieš patvirtinant mokėjimo būdą.Jeigu jums reiktų papildomos informacijos, prašome kreiptis.Su geriausiais linkėjimais,Coralie iš Zoomalia.

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą