Neįmanoma ištrinti savo paskyros

6 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Charles
2 pranešimai
charles fr
Sveiki, norėdamas ištrinti savo paskyrą, susidūriau su problema, jog neįmanoma to padaryti: nėra jokios formos "Ištrinti mano paskyrą" skiltyje "Susisiekti su mumis", nėra el. pašto, nieko, kur galėčiau spustelėti, kad paprašyčiau ištrinti paskyrą. Todėl bandau čia pasiteirauti: jei kas nors žino, kaip ištrinti paskyrą? Ačiū!
nathalie
3 pranešimai
nathalie fr
Sveiki, savo sąskaitą galite ištrinti per savo kliento paskyrą - Mano paskyra - Klientų aptarnavimas - Kliento paskyra - Ištrinti mano paskyrą. Linkiu gražios popietės. Nathalie iš Zoomalia
Charles
2 pranešimai
charles fr
Sveiki, ačiū, bet kaip parašyta, akivaizdžiai jau visa tai padariau pats. Tai mane privertė: "Ištrinti mano paskyrą. Norėtumėte, kad mes ištrintume jūsų klientų Zoomalia sąskaitą, atsižvelgiame į jūsų prašymą dėl el. pašto adreso, su kuriuo ką tik prisijungėte. Prieš ištrinant rekomenduojame atsisiųsti savo sąskaitas (spustelėkite čia, kad nuvyktumėte). Jei norite išlaikyti savo sąskaitą, bet nebenorite gauti komercinių pasiūlymų iš mūsų, tiesiog eikite į skyrių Mano informacija, gauti el. paštu ir SMS komercinius pasiūlymus. (spustelėkite čia, kad nuvyktumėte). Dėkojame už jūsų pasitikėjimą." Tačiau tai yra viskas, nėra jokios papildomos formos ar mygtuko patvirtinimo dėl ištrynimo užklausos, kas yra neteisėta.
Camille
1 pranešimai
camille fr
tas nepašalinu savo paskyros, ačiū už aiškų žingsnių pateikimą prieš pranešant CNIL
Zoomalia
301 pranešimai
zoomalia fr
Ar galėtumėte pateikti el. pašto adresą, susietą su kliento paskyra? Ačiū, gero jums dienos.
Zoomalia
301 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, atsiprašome, kad negalėjote ištrinti savo paskyros. Susidūrėme su trikdžiu, atsiprašome už nepatogumus. Galite rasti instrukcijas, kaip ištrinti savo paskyrą, paspaudę šią nuorodą: https://www.zoomalia.com/support/question/Tada jums tereikia spustelėti "Kliento paskyra" ir sekti nurodymus. Norėdami ištrinti paskyrą, atsiųskite mums prašymą iš savo paskyros Zoomalia el. pašto adreso į [email protected]. Linkime jums geros dienos. Coralie iš Zoomalia
Zoomalia
301 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Jean-Michel,Apmaudu, kad nuoroda neveikia. Patikrinus, atrodo, kad ji veikia.Norėdami jums padėti, kviečiame susisiekti su mumis telefonu +33 5 54 54 00 24.Mano kolegos galės jums padėti uždaryti jūsų paskyrą.Greitu laiku,Geriausi linkėjimai,Coralie iš Zoomalia

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą