Lojalumo taškai

8 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Sandrine
1 pranešimai
sandrine fr
Labas, ką tik įsidiegiau programėlę savo telefone ir paprastai turėčiau gauti 1000 taškų, bet jų nematau. Ar galite man padėti? Ačiū
Zoomalia
301 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Sandrine, Siekdami jums padėti kuo geriau, kviečiame susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo tarnyba per formą, esančią „Mano paskyra / Klientų aptarnavimas“. Gavę jūsų užklausą, mūsų konsultantai pateiks jums atsakymą ir sprendimą. Linkime gražios dienos, Coralie iš Zoomalia
Morgane
1 pranešimai
morgane fr
MODIFIKACIJA : Mano taškai buvo įskaityti, ačiū jums!Sveiki,Aš drįstu atnaujinti šią diskusiją, nes susiduriu su ta pačia problema, nepaisant "Zoomalia" pasiūlymo "1000 taškų už programos atsisiuntimą", aš nieko negavau!Be to, "susisiekite su mumis" skiltyje nėra jokios formos, tik DUK ir telefono numeris (tačiau aš neturiu galimybės skambinti mano telefono linijos darbo valandomis).Ar turite klientų aptarnavimo el. paštą arba galite tiesiogiai išspręsti problemą (įskaityti man pažadėtus 1000 taškų)?Ačiū ir geros dienos, Morgane
Zoomalia
301 pranešimai
zoomalia fr
Labas Morgane, Džiaugiuosi, kad jūsų situacija išspręsta. Paprastai visada yra nedidelis kelių valandų atidėliojimas, kol jūsų taškai tampa matomi. Jei turėtumėte klausimų, kad galėtume jums geriau padėti, kviečiu susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo tarnyba per formą, esančią "Mano paskyra / Klientų aptarnavimas". Mūsų konsultantai atsakys į jūsų užklausą, kai ją gaus. Gero dienos, Coralie iš Zoomalia
donya
7 pranešimai
donya fr
Sveiki, bandau skelbti vaizdo įrašus kiekvieną kartą, kad gaučiau lojalumo taškus, laikydamasis trukmės, failo svorio ar net darydamas vaizdo įrašą tiesiogiai per nuorodą. Bandžiau per programą ir per svetainę, bet vaizdo įrašai nėra įkeliami. Turiu iPhone, anksčiau per YouTube tai veikė. Ar galite man padėti, prašau. Ačiū
Zoomalia
301 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Donya,

Norėdami geriau jums padėti, kviečiu peržiūrėti reikiamus reikalavimus, kad galėtumėte paskelbti savo vaizdo įrašus. Jei anomalija išlieka, nedvejodami susisiekite su mumis.

Linkiu jums gražios dienos.

Coralie iš Zoomalia
donya
7 pranešimai
donya fr
Sveiki, Coralie, dėkoju už jūsų atsakymą. Aš gerai patikrinau reikalavimus, tačiau jūsų portale vaizdo įrašas neįsijungia. Bandžiau keliais būdais, tačiau nieko neišeina. Gaila, nes esu padaręs gražius jūsų produktų vaizdo įrašus ir norėčiau padidinti savo taškų fondą. Jei žinote, kur yra problema, dėkoju už jūsų patarimus. Gero jums dienos
Zoomalia
301 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Donya, aš perduosiu šią problemą mūsų vidiniam skyriui, kad patikrintų, ar tai gali būti susijusi su mūsų svetaine. Nedvejodami kreipkitės į mus, jei turite kokių nors klausimų. Coralie iš Zoomalia
donya
7 pranešimai
donya fr
Sveiki, Coralie, Ačiū, bandysiu dar kartą po kelių dienų. Jei tai neveiks, susisieksiu su jumis arba jūsų telefonu. Iki pasimatymo

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą