Lojalumo programa

5 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Corinne
1 pranešimai
corinne fr
Sveiki, 2024-11-10 atlikau užsakymą Nr. 02435117660 ir paprašiau pasinaudoti savo lojalumo taškais (1650 taškų 2024-11-10), kad gaučiau prekę KERBL aviečių skonio skanėstus arkliams 1 kg, ir tinkamai šią prekę patvirtinau savo krepšelyje paspausdama žalią patvirtinimo mygtuką. Labai nustebau, kai pamačiusi savo užsakymą programėlėje pastebėjau, kad mano prašymas nebuvo įvykdytas ir mano lojalumo taškų balansas buvo padidintas. Kas nutiko, kodėl mano lojalumo dovana nepasirodė mano užsakyme? Ar galite imtis reikalingų veiksmų, kad ją man išsiųstumėte. Tikiuosi, ši nemaloni patirtis nėra sąmoninga, kad aš vėl užsisakyčiau norėdama pasinaudoti savo pranašumu. Lauksiu jūsų atsakymo. Pagarbiai, p. PASSONI
Nahed
1 pranešimai
nahed es
Kur galiu matyti savo nuolaidas, reklamos kodus... už ankstesnius pirkinius?
Lucienne
3 pranešimai
lucienne fr
Sveiki, turiu 5 € vertės dovanų kuponą, tačiau kaip man jį naudoti, nes niekas netinka, kai patvirtinu savo užsakymą...
Zoomalia
301 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Corinne, Atsiprašau, kad negavote savo lojalumo dovanos. Aš ką tik susisiekiau su jumis per jūsų užsakymą, kad būtų lengviau sekti jūsų skundą. Todėl kviečiu jus patikrinti el. laišką, kurį jums išsiunčiau. Linkiu gražios dienos, Coralie iš Zoomalia
Zoomalia
301 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Nahed,
Reklaminiai kodai jums siunčiami el. paštu atsižvelgiant į dabartinius pasiūlymus, jie taip pat matomi svetainėje.
Kalbant apie jūsų pirkinius, jie visi atneša jums lojalumo taškų. Jūsų taškų balansą galite rasti savo klientų paskyroje, skirtuke „Mano lojalumo programa“.
Linkiu geros dienos,
Coralie iš Zoomalia
Zoomalia
301 pranešimai
zoomalia fr
Sveika, Lucienne, galite panaudoti savo dovanų kuponą įrašydami jį į tam skirtą laukelį savo pirkinių krepšelyje. Mūsų komanda yra jūsų dispozicijoje. Gražios dienos, Coralie iš Zoomalia

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą