Ieškome mini kiaulių savininkų
oups, buvau savo temą pasidėjau prie kačių
taigi, mes turime 18 mėnesių amžiaus Lily, sveriančią 50 kg!
Būtų malonu pasidalinti idėjomis, informacija
apie šį gana protingą ir meilų gyvūną,
bet su „kiaulės“ charakteriu
kur jūsų kiaulė yra namuose ar lauke sode!!
Sveiki, atsiprašau, ką tik pamačiau žinutę
Na, tai kaip šuo, ji įeina ir išeina kada nori, turi labai didelį būdą ir taip pat miega joje ant "savo" fotelio; ir ji yra labai tvarkinga
Labas, aš jau 5 metus turiu vietnamietišką kiaulę GASTON. Jis gyvena namuose su 4 šunimis ir dviem katėmis. Jis yra išlepintas vaikas, kuris nemėgsta lietaus ir šalčio. Kalbu su juo kaip su šunimi, ir jis daug ką supranta. Esame labai prisirišę prie jo, bet turiu pripažinti, kad mes nekartosime šios patirties! Reikia būti ne per daug maniakišku dėl gyvenamosios vietos švaros, (kai jis geria, visur yra vandens, jis trinasi į baldus, ištraukia iš elektros lizdų kištukus, o kur dar tai, kad jis žino, kaip atidaryti virtuvės ir šaldytuvo duris!) jis taip pat keliasi naktį gerti, kas mus pažadina. Niekada nepasitikėkite juo ir niekada neatsukite jam nugaros! Galiausiai, nepaisant gražaus mažo namelio, kurį jis turi lauke, su 4 antklodžių sluoksniais, nuo spalio mėnesio iki gražių dienų mes nebeišeiname vakare!
Labas, Sonia
Aš atpažįstu daug savybių savo Lilėje!!! Bet, laimei, mes galime išėjti vakare, nes ji eina į savo didžiausią namelį, kur yra daug šiaudų ir antklodžių. Tiesa, kad mes esame pietuose, ir žiema niekada nėra griežta. Kodėl sakote, kad jai nereikėtų atsukti nugaros? Ar ji jau yra puolusi jus? Kiek ji sveria?
Laukiu jūsų žinutės