Zoomalia nuomonė apie mūsų augintinių narvus

5 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Nicolas
1 pranešimai
nicolas fr

Sveiki visi! Aš esu Nicolas ir esu Tulūzoje. Su savo bendradarbiais mes pradedame įmonę, kuri tiesiogiai susijusi su mažais žinduoliais, todėl nusprendžiau kreiptis į jūsų forumą, kad gaučiau entuziastų nuomonę. Mes žinome, kad šiandieninėse graužikų narveliuose yra daug apribojimų tiek gyvūnui, tiek savininkui. Todėl ieškome būdų, kaip tobulinti šiuos narvus. Atsakydami į mūsų anketą, jūs mums labai padėsite kuriant šį konceptą! Mums įdomi jūsų nuomonė!

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGtzYzV2QWxFRTdoeEhRQnFCdF9XdFE6MQ

Ačiū!

Sandra
261 pranešimai
sandra fr

Labas, Nikolai,

Aš atsakiau į tavo klausimyną. Iš tikrųjų tu nori sukurti naują narvo koncepciją, tiesa?

Iki pasimatymo!

sarah
2 pranešimai
sarah fr

Atsakiau į jūsų apklausą

gloriane
83 pranešimai
gloriane fr

aš taip pat atsakiau

brigitte
4 pranešimai
brigitte fr
[kairėje] Atsakiau, iki pasimatymo, praneškite mums, kaip sekasi. Ačiū [/kairėje]
Audrey
12 pranešimai
audrey fr
[gauche]aš taip pat atsakiau[/gauche]

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą