Mano triušis tapo maištingas ir alkanas
Jokio atsakymo
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
moi
Sveiki visiems, Turime 4 metų kastruotą triušį patiną vardu „Depak“. Jis laisvai gyvena namuose ir gali patekti į mūsų mažą sodą per kačių dureles. Jis turi šieno tiek, kiek nori, smulkių lazdyno šakelių graužti, o aš šeriu jį ryte ir vakare su salotomis arba daržovių lupenomis. Iki šiol jis buvo labai tvarkingas ir atlikdavo savo reikalus sodo kampe. Bet pastaruoju metu jo elgesys pasikeitė: jis vis daugiau pasilieka savo granules namuose (ne šlapimą) ir aplink savo šieną, taip pat sode. Jis tapo tikras vagis! Jis lipa ant kėdžių ir stalų, kad pataikytų viską, kas palikta, netgi mažus daržovių ar pyragų gabalėlius. Jis visur ieško, daug labiau nei anksčiau. Atrodo, kad jis visada alkanas, labiau nei anksčiau. Taip pat man atrodo, kad dabar yra daugiau granulių nei anksčiau, gal dėl to, kad jis jų visur palieka... Pasidarau spaudimą, ar tai gali būti dėl sveikatos problemos, pvz., parazito ar kažko, kas daro poveikį jo virškinimo sistemai. Jis gydomas Stronghold 15 mg kaip nurodė mūsų veterinaras. Jis neturi kontaktų su kitais gyvūnais, o mūsų sodas yra gerai atitvertas, tad nemanau, kad laukiniai gyvūnai galėtų patekti. Ką manote? Ar šie pokyčiai gali būti susiję su sveikatos problema, ar tiesiog jis su amžiumi tampa šiek tiek „maištingas“? Nepaisant viso to, jis išlieka labai meilus, ypač žiemą, ir niekada nėra agresyvus. Dėkoju iš anksto.