Klausimai, diskusijos apie produktus Graužiko būstas medinis Spixii Zolia
8 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
julie
Sveiki, turiu pakankamai didelį triušį ir įdomu, ar jis gali tilpti viduje... negaliu suprasti pagal matmenis. Ačiū už jūsų pagalbą.
1 pranešimai
christine
Jūsų triušis ten įeis, bet manau, kad jam bus ankšta. Be to, aukštis neleidžia jam pakelti ausų!
3 pranešimai
caroline
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar viršuje uždėta žalia danga yra atspari, ar ji gali byrėti. Bijau, kad mano triušis jos neapsibraižytų ar neįkąstų ir neprarytų mažų gabalėlių. Dėkoju už jūsų atsakymą. Nuoširdžiausi linkėjimai
2 pranešimai
laetitia
Labas vakaras, turiu du degu, kurie "graužia" aplinkui, varžtus ir kt... jie padidina įėjimą, bet akivaizdžiai nesikėsina į stogą. Atrodo, kad ši danga jų nedomina ir yra per daug kompaktiška jiems. Man atrodo, kad tai pritaikyta triušiams
1 pranešimai
johnny
Sveiki, mano triušis ją subraižė, ir tai sukėlė mažas trupinėles, bet jis jų nesuvalgė, ir šiaip atrodo gerai priklijuota ir gana sunkiai pašalinama, nes gerai laikosi, medžiaga yra stora
1 pranešimai
marie ange
kalbant apie triušius, aš negaliu pasakyti, man tai yra vėžliams, bet tai labai gerai prilimpa ir yra labai atsparus, mėnesiai, bet namai yra lauke ir niekas nejuda, net ir tame, kurį turiu jau 3 metus
2 pranešimai
céline
Labas Caroline, Jį turiu jau 3 metus: tiek laiko gyvena mano 3 triušiai. Viršus yra nepaliestas, tačiau medis aplink stogą yra apgraužtas, kaip ir galima tikėtis. Tai bus gera investicija jums! Pagarbiai :)
1 pranešimai
guillaume
Sveiki, viskas gerai su mano avininiu triušiu, kuris turi jį daugiau nei 2 metus, jis truputį graužia kraštą, bet saugo jį kaip akies vyzdį, jis visada miega ant jo, nes ponas nesiteikia gulėti ant žemės narve ir kai jam šalta, jis įsikniaubia. Geriausia investicija, kurią esu padariusi jam.
3 pranešimai
caroline
Ačiū