Klausimai, diskusijos apie produktus Spiralinė Virvėchorka paukščiams Zolia
11 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
coralie
Aš suklydau dėl skersmens. Mano papūga yra per sunki, lol
6 pranešimai
catherine
Aš pasirinkau L dydį savo papūgai
1 pranešimai
juanella
Sveiki, Tinka L dydžio Gabono pilkajam papūgai
1 pranešimai
maxime
Sveiki, dėl dydžio S skersmuo nurodytas kaip 5 cm. Šio S modelio nuotraukoje virvės storis man atrodo dvigubai mažesnis. Ar galite man patvirtinti, kad virvės skersmuo tikrai yra 5 cm dydžiui S? Iš anksto dėkoju
6 pranešimai
catherine
Sveiki, taip, aš tai patvirtinu
1 pranešimai
chloé
S dydis yra tikrai mažytis, labai tinka banguotoms papūgėlėms, tačiau visiškai netinka, pavyzdžiui, nimfa papūgoms.
3 pranešimai
enzo
Sveiki, ar galima pasirinkti savo spalvą? Pagarbiai
1 pranešimai
jeanine
Ne, bet labai sintetinė virvė
1 pranešimai
gerlove
Absoliučiai venkite virvių paukščiams. Tai gali suformuoti kamštį be skrandžio ir nužudyti jūsų gyvūną.
1 pranešimai
guy
Ši spiralė yra saugi ir jos negali praryti
1 pranešimai
veronique
Paėmiau šį virvę su dovanų taškais. Nuo to laiko jos nenaudoju: iš tiesų, virvės yra pavojingos mūsų paukščiams (ypač kabantiems snapams). Jie ją nupeša, ir gabalai lieka įstrigę goitre ir gali sukelti paukščio mirtį. Jei tikrai norite naudoti virvę, rinkitės, pavyzdžiui, kanapių virves, natūralias, bet stebėkite jas.
3 pranešimai
ludivine
Virvutė yra spalvota, spalvų pasirinkti negalima. Aš ją pakabinau ant lubų sijos kambaryje, kur yra narvelis. Jie ten nutūpia, kai yra laisvi, ir jos nepažeidžia.