Klausimai, diskusijos apie produktus Papūgos narvas ZOLIA JACO - 164cm
23 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
2 pranešimai
mireia
Sveiki, aš turiu šį narvą ir norėčiau sužinoti, ar galima gauti tokį patį ešerių, koks yra komplekte, nes mano ešerys yra sulūžęs. Pagarbiai
2 pranešimai
mickaël
Sveiki. Ar šis narvas tinka sužieduotajam papūgai? Ir ar maisto dubenėliai yra įtraukti į narvą? Ačiū
1 pranešimai
stephane
Tiekiami dubenys, mes rožinis albinas papūga
1 pranešimai
jerome
Sveiki, ar vėl turėsite kitų narvų su tokiais pačiais matmenimis ir už tokią pačią kainą? Pagarbiai
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis produktas šiuo metu papildomas, netrukus vėl bus prieinamas. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
aurelie
Sveiki, aš žinau, kad tai yra rekomenduojamas modelis papūgoms, tačiau man atrodo, kad modelis per mažas. Norėčiau didesnio šio modelio, kad tiktų mano papūgoms. Kokie yra rizikai? Strypai yra 2,5 cm, bet tai vis tiek per maži, kad papūga pralįstų pro juos! Ar ne taip? Iš anksto dėkoju,
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, mes nerekomenduojame šio narvo, nes tarpų tarp strypų atstumas yra per didelis kalopscunamiams. Jis neturėtų viršyti 1,5 cm šiai rūšiai. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
jeremy
Sveiki, kaip sumokėti 3 dalimis, nė vienu metu man to nesiūloma? Ačiū
1 pranešimai
jerome
ar tai ne per didelis, kad jame tilptų viena mažoji papūga conure, ar ką siūlytumėte kaip narvelį? Nuoširdžiai
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šios narvas gali tikti, tačiau prieš tai turite įsitikinti, kad atstumas tarp strypų nėra per didelis jūsų turimai rūšiai. Šio narvo atstumas tarp strypų yra 2,5 cm. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
loïc
Sveiki, šis narvas gali tikti jūsų calopsitoms.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Mes nerekomenduojame šio narvelio jūsų nimfai, nes tarp strypų esančio tarpo yra per didelis. Mes rekomenduojame šį narvelį, kuris bus labiau pritaikytas: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-youyou-pour-perroquet-moyen-et-grande-perruche-p-27899.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
julien
Sveiki, ieškau narvo savo porai pilkųjų Gabono papūgų, kad jas priglaustų savaitei, ar šis narvas tinka? Pagarbiai
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, ši narvas bus per mažas porai. Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
josette
sveiki, norėčiau sužinoti, ar netrukus gausite jaco narvą, ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Deja, šiandien negalime pasakyti tikslios datos, kada produktas gali vėl atsirasti svetainėje. Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
bastien
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar šis narvas tiktų dviem mėlynpriekėms amazonėms. Iš anksto dėkoju.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, ši narvas tinka mėlynakakčiams amazonėms, bet bus per mažas dviems paukščiams, nebent jie daugiausiai laiko praleidžia pusiau laisvai, su atidaryta narve, kuris naudojamas tik poilsiui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
rudy
Sveiki, norėčiau užsisakyti šį narvą, bet patvirtindamas savo krepšelį pastebėjau, kad pristatymas nėra nemokamas, ar tai normalu? Dėkoju už jūsų atsakymą
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, ši narvelis neatitinka sąlygų, reikalingų nemokamam pristatymui, nes dėl savo svorio ir apimties jam reikalingas specialus apdorojimas. Ši informacija nurodyta prie gaminio pavadinimo esančiais piktogramais. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
marina
Sveiki, ar šis narvas tiktų ara arauna papūgai, prašau? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis narvas tinka vidutinio dydžio papūgoms, pavyzdžiui, pilkajam Afrikos papūgai. Jūs galite jį naudoti savo arai, jei ji gyvena pusiau laisvėje ir turi galimybę laisvai įeiti ir išeiti. Priešingu atveju, narvas bus per mažas, kad ten praleistų 24 valandas per parą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
mélodie
Sveiki, ar ši narvas tinka kalopitams ar banguotosioms papūgėlėms pagal tarpą tarp strypų? Iš anksto dėkoju už jūsų atsakymą.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, kalopistų banguotoms papūgoms rekomenduojamas grotelių tarpas yra nuo 1,5 iki 2 cm maksimaliai. Banguotoms papūgėlėms rekomenduojamas grotelių tarpas yra nuo 1 iki 1,5 cm maksimaliai. Jei ieškote narvo papūgoms ar didesniam papūgų porūšiui, rekomenduojame šį modelį: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-youyou-pour-perroquet-moyen-et-grande-perruche-p-27899.html Pagarbiai, Zoomalia komanda