Klausimai, diskusijos apie produktus Zolia palapinė graužikams - yra 2 dydžiai

86% klientai

rekomenduoti šį produktą

12 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Gwenn
2 pranešimai
gwenn fr
labas, iki kiek laipsniu rekomenduojate plauti palapinę vaikščiojant į skalbyklą be kilimėlio?
Noémie
1 pranešimai
noémie fr
Sveiki, aš jį nustatiau 30 laipsnių.
Ludovic
1 pranešimai
ludovic fr
Kokio dydžio reikia pasirinkti triušiui, prašau
Alice
5 pranešimai
alice fr
Sveiki, aš pasirinkau S dydį, jis tinka 1,100 kg jūrų kiaulytei, šiek tiek per mažas mano 2 kg šeškui. Taigi, viskas priklauso nuo jūsų triušio dydžio ir svorio :-)
Charlotte
5 pranešimai
charlotte fr
Sveiki, ar galima išimti minkštą audinį palapinės dugne, kad būtų lengviau išvalyti? Labai ačiū!
Marie
1 pranešimai
marie fr
Labas vakaras, taip, tai įmanoma, pagalvėlė nėra pritvirtinta prie palapinės, galite ją pakeisti kita, jei reikia
LAETITIA
1 pranešimai
laetitia fr
Sveiki, taip, dugnas yra nuimamas
Lucile
1 pranešimai
lucile fr
taip, tai įmanoma, nes jis gali pasitraukti
Michel
1 pranešimai
michel fr
Kad padovanojau šią palapinę savo nykštukiniam triušiui, jis daugiausia laiko praleidžia joje: viduje jaučiasi saugus. Tačiau apgailestauju dėl jos trapumo: po 2 savaičių audinys susidėvėjo prie metalinių lankų pagrindo, todėl vienas iš 2 lankų nebelaiko... Reikės surasti sprendimą, kaip ją sutaisyti!!!
elisabeth
1 pranešimai
elisabeth fr
Kam skirti smaigaliai viduje maišelio? Iš anksto dėkoju už jūsų atsakymą.
Doris
1 pranešimai
doris fr
Sveiki, tai skirta palapinei įkalti į žemę, jei norite :) aš jų nenaudojau ^^
Laurent
2 pranešimai
laurent fr
Sveiki, ar galima pastatyti palapinę lauke?
Jeanne
1 pranešimai
jeanne fr
Sveiki, taip, visiškai, jis yra atsparus vandeniui!

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą