Klausimai, diskusijos apie produktus ZOLIA Onyx narvas - 120 cm - triušiams ir jūrų kiaulytėms

88% klientai

rekomenduoti šį produktą

21 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Stéphanie
6 pranešimai
stéphanie fr
Sveiki, Ar galėtumėte man pranešti narvo vidaus dugno ilgio ir pločio matmenis? Nuoširdžiai dėkoju, linkiu gero savaitgalio, Stefani.
Céline
86 pranešimai
céline fr
Sveika, Stéphanie. Visą informaciją rasite čia: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-zolia-onyx-120cm-pour-lapin-et-cochon-d-inde-p-38283.html#description produkto aprašymo puslapio apačioje skiltyje "caractéristiques". Su geriausiais linkėjimais :)
Alice
2 pranešimai
alice fr
Sveiki, ar strypai pakankamai sandarūs žiurkėms? ačiū
Elodie
1 pranešimai
elodie fr
Sveiki, kalbant apie žiurkes, nežinau, bet tarpas tarp strypų yra 2,5 cm
ALINE
1 pranešimai
aline fr
Sveiki, ne, žiurkėms grotelės yra per plačios. Tai tikrai idealus pasirinkimas triušiui arba jūrų kiaulytei, bet netinka mažesniems graužikams
laura
2 pranešimai
laura fr
Labas, ar galėtumėte man pasakyti, ar pilkosios valtis yra 120 cm ilgio. Ačiū
Isabelle
1 pranešimai
isabelle fr
Pilkos dėžės viršus yra 118 cm, o su tvirtinimais iš abiejų pusių 120 cm; kiekvienas tvirtinimas užima 1 cm, tai yra 118 cm + 1 cm + 1 cm = 120 cm iš viso Pagarbiai
Noémie
1 pranešimai
noémie fr
Sveiki, ar yra kokia nors platforma / aukštas su laipteliais mano triušiui, kad jis galėtų užlipti aukštyn ir pasiekti savo dubenėlius? Kažkas tvirto ir stabilaus, kas būtų pritaikoma šiai narvai? Iš anksto dėkoju
DIANE
1 pranešimai
diane fr
Narve nėra grindų. Mano triušiui ir jūrų kiaulytei įrengiau aksesuarą iš mažų medinių rąstelių, kuris yra lankstus, ir pritvirtinau tiesiai prie 4-osios skersinės. Mano gyvūnėliai šokinėja ant jo arba slepiasi po juo, kaip norisi...
Nathalie
3 pranešimai
nathalie fr
Sveiki, matau, kad narvas turi didelę angą priekyje. Ar narvas taip pat turi atidarymą viršuje? Ačiū.
Laetitia
1 pranešimai
laetitia fr
Ne, viršuje nėra atsidarymo.
Nathalie
3 pranešimai
nathalie fr
Labai ačiū
NICOLE
1 pranešimai
nicole fr
Iš tiesų, nėra atsidarymo viršuje, tačiau abi šoninės dalys yra nuimamos nicole
ali
7 pranešimai
ali fr
Sveiki, ar galima nuimti viršutinę groteles, nes noriu, kad narvas būtų atviras viršuje, ačiū.
céline
1 pranešimai
céline fr
Sveiki, nusipirkau šį narvą, ar šio narvo Ferplast 120 cm ratukų laikiklio kojos yra suderinamos su juo?
Maëva
2 pranešimai
maëva fr
@Julien_L, dėl viršutinės grotelės trapumo aš asmeniškai jo nerekomenduočiau, ji galiausiai įlinksta, jei ant jos uždedame svorį, net ir lengvą... :/
manon
2 pranešimai
manon fr
Visiškai su jumis sutinku, be to, ji yra gana erdvi ir puikiai tinka mano triušiui!
Maëva
2 pranešimai
maëva fr
@Manon_D, ah taip taip, žinoma, dėl mano taip pat nėra problemų! Bet daryti dvigubą lygį, nemanau, kad tai gera idėja ^^
manon
2 pranešimai
manon fr
Taip, aišku, kad tai bloga idėja... Net mano katė, kai atsigula ant jo, narvas atrodo nepatenkintas...
Julien
1 pranešimai
julien fr
Sveiki, mes turime šį narvą jau 2 metus ir juo esame patenkinti. Planuojame įsigyti dar vieną triušiuką. Ar įmanoma įsigyti rinkinį, kuris paverstų jį dviejų lygių narvu? Ačiū, Julien
MARIE CLAUDE
1 pranešimai
marie claude fr
Nerekomenduoju daryti dviejų lygių narvo, kaip minėta anksčiau, jis yra pernelyg trapus. Aš taip pat turiu du triušius ir sujungiau dvi narvus į vieną, kurios ilgis 240 cm. Visi šonai lengvai pakeliami, o aš juos sujungiau - tai puiku ir kiekvienas mano triušiukas turi savo nuosavą namelį, bet jie beveik visada būna šalia vienas kito.
ludivine
1 pranešimai
ludivine fr
Sveiki, kokius atsarginius kabliukus rekomenduotumėte šiai narvelio konstrukcijai? Kadangi jie ilgainiui tampa nugraužti, ačiū.

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą