Klausimai, diskusijos apie produktus ZOLIA Onyx narvas - 120 cm - triušiams ir jūrų kiaulytėms
21 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
6 pranešimai
stéphanie
Sveiki, Ar galėtumėte man pranešti narvo vidaus dugno ilgio ir pločio matmenis? Nuoširdžiai dėkoju, linkiu gero savaitgalio, Stefani.
86 pranešimai
céline
Sveika, Stéphanie. Visą informaciją rasite čia: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-zolia-onyx-120cm-pour-lapin-et-cochon-d-inde-p-38283.html#description produkto aprašymo puslapio apačioje skiltyje "caractéristiques". Su geriausiais linkėjimais :)
2 pranešimai
alice
Sveiki, ar strypai pakankamai sandarūs žiurkėms? ačiū
1 pranešimai
elodie
Sveiki, kalbant apie žiurkes, nežinau, bet tarpas tarp strypų yra 2,5 cm
1 pranešimai
aline
Sveiki, ne, žiurkėms grotelės yra per plačios. Tai tikrai idealus pasirinkimas triušiui arba jūrų kiaulytei, bet netinka mažesniems graužikams
2 pranešimai
laura
Labas, ar galėtumėte man pasakyti, ar pilkosios valtis yra 120 cm ilgio. Ačiū
1 pranešimai
isabelle
Pilkos dėžės viršus yra 118 cm, o su tvirtinimais iš abiejų pusių 120 cm; kiekvienas tvirtinimas užima 1 cm, tai yra 118 cm + 1 cm + 1 cm = 120 cm iš viso Pagarbiai
1 pranešimai
noémie
Sveiki, ar yra kokia nors platforma / aukštas su laipteliais mano triušiui, kad jis galėtų užlipti aukštyn ir pasiekti savo dubenėlius? Kažkas tvirto ir stabilaus, kas būtų pritaikoma šiai narvai? Iš anksto dėkoju
1 pranešimai
diane
Narve nėra grindų. Mano triušiui ir jūrų kiaulytei įrengiau aksesuarą iš mažų medinių rąstelių, kuris yra lankstus, ir pritvirtinau tiesiai prie 4-osios skersinės. Mano gyvūnėliai šokinėja ant jo arba slepiasi po juo, kaip norisi...
3 pranešimai
nathalie
Sveiki, matau, kad narvas turi didelę angą priekyje. Ar narvas taip pat turi atidarymą viršuje? Ačiū.
1 pranešimai
laetitia
Ne, viršuje nėra atsidarymo.
3 pranešimai
nathalie
Labai ačiū
1 pranešimai
nicole
Iš tiesų, nėra atsidarymo viršuje, tačiau abi šoninės dalys yra nuimamos nicole
7 pranešimai
ali
Sveiki, ar galima nuimti viršutinę groteles, nes noriu, kad narvas būtų atviras viršuje, ačiū.
1 pranešimai
céline
Sveiki, nusipirkau šį narvą, ar šio narvo Ferplast 120 cm ratukų laikiklio kojos yra suderinamos su juo?
2 pranešimai
maëva
@Julien_L, dėl viršutinės grotelės trapumo aš asmeniškai jo nerekomenduočiau, ji galiausiai įlinksta, jei ant jos uždedame svorį, net ir lengvą... :/
2 pranešimai
manon
Visiškai su jumis sutinku, be to, ji yra gana erdvi ir puikiai tinka mano triušiui!
2 pranešimai
maëva
@Manon_D, ah taip taip, žinoma, dėl mano taip pat nėra problemų! Bet daryti dvigubą lygį, nemanau, kad tai gera idėja ^^
2 pranešimai
manon
Taip, aišku, kad tai bloga idėja... Net mano katė, kai atsigula ant jo, narvas atrodo nepatenkintas...
1 pranešimai
julien
Sveiki, mes turime šį narvą jau 2 metus ir juo esame patenkinti. Planuojame įsigyti dar vieną triušiuką. Ar įmanoma įsigyti rinkinį, kuris paverstų jį dviejų lygių narvu? Ačiū, Julien
1 pranešimai
marie claude
Nerekomenduoju daryti dviejų lygių narvo, kaip minėta anksčiau, jis yra pernelyg trapus. Aš taip pat turiu du triušius ir sujungiau dvi narvus į vieną, kurios ilgis 240 cm. Visi šonai lengvai pakeliami, o aš juos sujungiau - tai puiku ir kiekvienas mano triušiukas turi savo nuosavą namelį, bet jie beveik visada būna šalia vienas kito.
1 pranešimai
ludivine
Sveiki, kokius atsarginius kabliukus rekomenduotumėte šiai narvelio konstrukcijai? Kadangi jie ilgainiui tampa nugraužti, ačiū.