Klausimai, diskusijos apie produktus Triušių ir jūrų kiaulyčių narvas - 100 cm - Zolia Onyx 100 Ambiente

38 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Camille
1 pranešimai
camille fr
Sveiki, ar ši narvas būtų tinkamas dideliam žiurkėnui? Man jis patinka ir yra mano kainų diapazone, skirtingai nuo kitų narvų, negaliu išleisti daugiau nei 40€. Jei jis tinka žiurkėnui, aš jį nusipirksiu! Jis bus laimingiausias!
Kevin
1 pranešimai
kevin fr
Sveiki, tikrai taip. Viduje turime nykštuką triušį.
Lea
1 pranešimai
lea fr
Turiu savo kiškyną, nėra problemų dėl žiurkėno! ;D
Axelle
1 pranešimai
axelle fr
Kalbant apie vietą, tikrai akivaizdu, kad žiurkėnas bus labai laimingas, tačiau dabar man kyla klausimas, ar jis nėra pabėgimo meistras, jei nesugebėtų praslysti galvos tarp narvo strypų, kurie man atrodo gana išskleisti, lyginant su mažiems graužikams, kaip žiurkėnai, pelės ir panašiai, skirtu narvu...
Nicolas
1 pranešimai
nicolas fr
Sveiki visi, spaustukai neužspaudžia atidarymo dalies (kaip ir uždaromosios dalies pusėse nėra įpjovų). Ką daryti?
JOEL
1 pranešimai
joel fr
Kalbant apie kabliukus, jie yra pagaminti iš plastiko, tad jie nėra patys patikimiausi. Mūsų triušis juos sugraužė, todėl juos pakeičiau aliuminio juostelėmis, kurias suformavau, ir dabar viskas yra puiku.
OCEANE
1 pranešimai
oceane fr
Sveiki, norėčiau įdėti platformą/lesyklą/guolį į narvą, gal galėtumėte nurodyti reference ar produktą, suderinamą su šiuo narvu, nes jūsų svetainėje, pavyzdžiui, mačiau PUB 3244, bet neturiu informacijos, susijusios su mano narvu. Iš anksto dėkoju
ELSA
1 pranešimai
elsa fr
Sveiki, norėčiau į narvą pridėti platformą, panašią į PUB 3244. Be to, dėžutėje yra plastikiniai įdėklai, kurie, atrodo, skirti kažko, pavyzdžiui, platformos, užspaudimui. Todėl, ar galėtumėte man nurodyti šios narvo refrenenciją ar suderinamą produktą, jei toks yra, arba paaiškinti, kam skirtas šis įdėklas? Iš anksto dėkoju. Pagarbiai, Elsa
Angelique
2 pranešimai
angelique fr
Sveiki, aprašyme pažymėta: "Didelis plastikinis konteineris, lengvai valomas (aukštis 16 cm) - Tik konteinerio vidaus matmenys: 90 x 40 x H12 cm." Aš nesuprantu konteinerio aukščio skirtumo. Ar jis yra 16 ar 12 cm?
Fayali
3 pranešimai
fayali fr
Man reikia tik didelio narvo, kurį pasirinkau savo užsakymui, iš kur kyla visi šie klausimai, prašau?
M-J
1 pranešimai
m-j fr
Sveiki, atsiprašau, nežinau, nes pirkimas buvo išsiųstas tiesiai į gyvūnų priežiūros centrą, niekada nemačiau narvo. Tikiuosi, kad gausite geresnį atsakymą nei mano!
Fayali
3 pranešimai
fayali fr
Ar galėtumėte paaiškinti, kodėl dar negavau savo užsakymo, nors jis turėjo atvykti 06/11?
Fayali
3 pranešimai
fayali fr
Ar galėtumėte paaiškinti, kodėl dar negavau savo užsakymo, nors jis turėjo atvykti iki 06/11?
Hugues
1 pranešimai
hugues fr
Sveiki, Plastikinės dėžės aukštis nuo žemės yra 16 cm. Aukštis 12/13 cm atitinka vidinį dėžės aukštį. Maži plastikiniai laikikliai po dėže paaiškina šiuos 3 cm aukščio skirtumus.
STÉPHANIE
1 pranešimai
stÉphanie fr
Aukštis yra 16 cm. Jei viduje nurodyta 12 cm, tai tikriausiai todėl, kad dėžės dugnas yra šiek tiek nuožulnus.
Cindy
1 pranešimai
cindy fr
Sveika, Angelique_S, plastikinės dėžės aukštis, matuojant iš išorės, yra 16 cm, o matuojant iš vidaus – 15 cm. Ji labai erdvi, mano nykštukinis triušiukas joje jaučiasi puikiai. Labai gera narvelis, esu labai patenkinta ir mano triušis taip pat.
Éric
1 pranešimai
Éric fr
Dėžės kampai yra suapvalinti. Tad viduryje gylis yra 16 cm, o kampuose ne daugiau kaip 12 ar 13 cm. Labai patenkintas šiuo pirkiniu, o dar labiau mano vaikų triušiai.
Marie Laure
1 pranešimai
marie laure fr
Sveiki, 16 cm atitinka išorinį matavimą nuo žemės. Iš vidaus šis matavimas yra šiek tiek mažesnis, nes yra „įduba“, leidžianti uždėti groteles, kad jos neslystų.
amalia
1 pranešimai
amalia fr
dėžė yra 16 cm aukščio. gerai nuvalykite actu ir nuplaukite.
Angelique
2 pranešimai
angelique fr
Ačiū visiems už jūsų atsakymus!
Sylvie
1 pranešimai
sylvie fr
Narvas turi paprastai kojas, todėl atsiranda aukščio skirtumas tarp vidinės ir išorinės dalies
Agathe
12 pranešimai
agathe fr
Sveiki, ar galėčiau pertvarkyti šį narvą, kad jis būtų tinkamas smiltpelėms?
Marielle
2 pranešimai
marielle fr
Sveiki, ši narvelis galėtų tikti triušiui, nes man atrodo, kad indo vidinis dydis yra labai mažas, ar ne??? Ar galima ten įdėti namelį???
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Labas, Šis narvas tinka nykštukiniam triušiui, jo matmenys yra standartiniai. Galite pridėti namelį ar slėptuvę, rinkitės paprastą plastikinį modelį, užimantį mažai vietos. Pagarbiai, Zoomalia komanda
pierre
1 pranešimai
pierre fr
Sveiki, ar narvas yra 100 cm nuo žemės ar nuo tinklo?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, 100 cm atitinka bendrą narvo ilgį. Pagarbiai, Zoomalia komanda
sandra
1 pranešimai
sandra fr
Sveiki, aš pateikiau užsakymą 3 narveliams ir norėčiau juos aprūpinti drybed dangteliais. Ar galėtumėte pasakyti, kokie yra vidiniai grindų matmenys? Pagarbiai, Erwan
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Vidiniai matmenys yra 90 x 35 x H 12 cm. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Solène
1 pranešimai
solène fr
Ar žinote dažų, naudojamų narvo grotelėms padengti, sudėtį? Ar jie saugūs?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Neturime išsamios šio dažų sudėties, klausimas buvo pateiktas mūsų tiekėjui ir nurodysime jį produkto aprašyme, kai tik gausime atsakymą. Bet kokiu atveju, naudojami dažai neturi nei švino, nei jokių toksiškų medžiagų, kurios būtų pavojingos gyvūnams, jei jie juos apkramtytų. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Claude
2 pranešimai
claude fr
Sveiki, ar narvo dugnas yra šiurkštus ar lygus? Ar dugnas lengvai valomas? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, grindys yra tinklelio pavidalo, kad gyvūnai neslystų. Kas savaitę valant muiluotu vandeniu ir šepetėliu bei kas mėnesį dezinfekuojant, laikysite jį švarų. Pagarbiai, Zoomalia komanda
virginie
1 pranešimai
virginie fr
Glotnus ir lengvai valomas
Claude
2 pranešimai
claude fr
sveiki, ar narvo 100x50x43 matmenys yra vidiniai ar išoriniai matmenys
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Tai yra išoriniai matmenys. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Cyndel
1 pranešimai
cyndel fr
Sveiki, ar nurodytas 43 cm aukštis apima 16 cm aukštį, ar reikia sudėti abu, kad gautumėte bendrą aukštį?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, 13 cm aukštis yra bendras narvo aukštis. 16 cm dėklo aukštis į tai įskaičiuotas. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Chloé
2 pranešimai
chloé fr
Sveiki, kiek yra atidarymų?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, yra tik vienas atidarymas, tai yra didelė pusė, kuri atsiveria pilnai. Pagarbiai, Zoomalia komanda

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą