Klausimai, diskusijos apie produktus Zolia Merry modulinis aptvaras - Galimos įvairios spalvos - Visas komplektas triušiams, graužikams, šuniukams, katėms
100% klientai
rekomenduoti šį produktą
40 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
nadine
Sveiki, ar žinote, ar ši aptvara tiktų šinšiloms, jei kubai būtų pakelti? Ačiū už jūsų atsakymus
1 pranešimai
mélissa
Sveiki, Ar aptvaras tinka naudoti lauke?
2 pranešimai
aurelie
sveiki, ar galima uždaryti visą viršutinę parko dalį, jei imu du, tai skirta mano triušiui, namuose turiu borderkoli, ir negaliu leisti, kad parkas būtų atidarytas viršuje. Ačiū už atsakymus
1 pranešimai
alexia
Labas vakaras, taip, tai įmanoma su dviem parkeliais, būtent taip padariau savo sode.
1 pranešimai
marion
Parkas nusisegė per lengvai, mano triušis sugebėjo ištrūkti labai lengvai, tad borderkolis greitai jį išardys.
1 pranešimai
vanessa
Labas, nemanau, kad būtų tikslinga uždengti viršutinį paviršių grotelių konstrukcija, nes su kampinėmis detalėmis tai gali sukelti grotelių laisvumą... Pas mane šoninės grotelės yra įdiegtos visoms kampinėms dalims (beje, jei norima pritvirtinti visas grotelės dalis, detalių nepakanka), ir konstrukcija vis tiek išlieka silpna, tad nenuvokiu, kaip būtų su jūsų rėmu...
1 pranešimai
julie
Galima uždaryti, bet tai nebus pakankamai tvirta, jei šuo atsirems į tai.
20 pranešimai
isabelle
labas, aš nusipirkau 2 Merry moduliuojamus aptvarus mano kačiuko atvykimui. Planuoju juos sudėti vieną ant kito, kad mano 9 mėnesių šuniukas (Jorkšyro terjeras) negalėtų žaisti su kačiuko tualetu ir maistu. Ar man reikėtų papildomai naudoti tvirtinimo dirželius, kad sutvirtinčiau?
2 pranešimai
arnaud
Sveiki, taip, visiškai, patarčiau naudoti „Colson“ (Serre Flex) dirželius sustiprinimui. Patys pamatysite tai sumontavus ir pritvirtinsite ten, kur manysite, kad tai būtina... Linkėjimai
3 pranešimai
nathalie
Sveiki, ar įmanoma sujungti 2 parkus gale, kad mano triušiui būtų galima padaryti didelį aptvarą?
3 pranešimai
thierry
Sveiki, iš tiesų galima surinkti 2 moduliuojamus parkus. Atkreipkite dėmesį į plokščių matmenis, nes jų yra įvairių dydžių.
3 pranešimai
cécile
Sveiki, taip, visiškai įmanoma sujungti 2 parkus ir jūs galite organizuoti juos kaip norite
1 pranešimai
dominique
Sveiki, tai visiškai įmanoma, tačiau triušiui geriau įrengti dvi aukštas aptvaras, nes jis peršoka.
2 pranešimai
emilie
Labas, taip, galima sudėti du aptvarus vieną šalia kito, svarbu tik pasirinkti tą patį modelį abiem aptvarams (merry). Triušiui geriau vertikaliai sudėti 2 groteles. Triušiai greitai supranta, kad gali peršokti per viršų, ypač kai jie jau pasivaikščiojo laisvai po namus, jiems tai greitai patinka, ir jie pabėga
1 pranešimai
marie claire
Sveiki, taip, tai visiškai įmanoma visiškai modifikuoti net aukštyje, jei norite padaryti aukštą.
3 pranešimai
fanny
Taip, jis gali būti įsegamas begalybę kartų
1 pranešimai
maeva
Labas! Norėčiau namuose turėti naujų mažų kompanionų - angoros triušių. Ar šis produktas tiktų 2 triušiams? Ar ką galite man rekomenduoti, kad paruoščiau jų mažą kampelį. Ačiū!
1 pranešimai
nathalie
Sveiki, aš pirkau šį aptvarą šuniukams, jis yra tobulas, mama gali išeiti, kada nori, perlipdamas per jį (35 cm), mažyliai yra saugūs, nuostabu!
3 pranešimai
cécile
Sveiki, taip, tai tinka triušiams, galite paimti du komplektus, kad jiems būtų daugiau vietos
3 pranešimai
thierry
Sveiki, taip, tai puiku, bet galbūt suplanuokite dvigubą parką, kad jiems būtų pakankamai vietos 2.
1 pranešimai
christelle
Sveiki, aš nerekomenduoju šio produkto. Nusipirkau jį triušiui, kol jis taps švarus. Praėjo 2 minutės, kol jis suprato, kad gali praeiti pro groteles (4 cm x 4) ir ypač, kad gali jas užlipti, kad peršoktų viršuje. Negalėjau jo naudoti.
3 pranešimai
fanny
Dviem triušiams vieno narvelio neužtenka, nes reikia dviejų aukštų grotelių, kad jie neperšoktų. Vienam triušiui reikia jau dviejų narvelių, net jei jis yra pusiau laisvėje, nes tokia erdvė yra tikrai maža.
1 pranešimai
dominique
Sveiki, ar ši aptvara suderinama su Zolia Willy aptvara, kurią nusipirkau pas jus? Dėl atsargų trūkumo negaliu užsisakyti naujos Zolia Willy aptvaros. Ar šios (Merry) jungtys tinka Zolia Willy, ir ar elementai yra tokio paties dydžio? Ar turite datą, kada bus papildytos Zolia Willy aptvaros atsargos? Laukiu jūsų atsakymo. Pagarbiai, Dominique
44 pranešimai
sophie
Sveiki, Merry, Jolly ir Willy aptvarai yra visiškai suderinami tarpusavyje. Jungtys pritaikytos, o skydelių dydžiai tokie patys. Pagarbiai, Sophie iš Zoomalia
1 pranešimai
chloé
Labas vakaras. Ar įmanoma nusipirkti 2 modulių aikšteles, kad jas sudėtumėte vieną ant kitos, o ne pirkti jungtis ir plokštes atskirai? Ačiū
1 pranešimai
léa
Taip, tai įmanoma :)
1 pranešimai
jessica
Nusipirkau 2 aikšteles vietoj grotelių ir papildomų jungčių. Pigiau.
1 pranešimai
charlotte
Labas vakaras, nusipirkau dvi moduliuojamas aptvaras, kurias sukroviau vieną ant kitos, ir tai puikiai veikia. Turiu ir dvi duris, kas yra gana patogu, kad mano triušiai galėtų įeiti ir išeiti, kai aptvaras nėra uždarytas
1 pranešimai
johanne
Sveiki, ar šis aptvaras tinkamas smiltpelėms? Ar jos nepraeis pro groteles? Iš anksto dėkoju
30 pranešimai
angélique
Sveiki, ar "Papildomi jungikliai - 4 vnt." pateikiami su jungtimis?
28 pranešimai
odyline
Labas vakaras, aš tai nusipirkau, tačiau tai netiks, nes mano triušiai jau pralenda galva... Gero vakaro
2 pranešimai
pauline
Sveiki, jungtys, tai yra ??? Man pavyko pastatyti parką be problemų, ir mano triušiai tuo labai džiaugiasi.
1 pranešimai
aurelie
Labas vakaras. Manau, kad parkas yra puikus net mažiems nykštukiniams triušiams.... tačiau dėl smiltpelių... pasikonsultuokite su Zoomalia, bet nemanau, kad tai jiems tinka. Gero vakaro.
1 pranešimai
jamila
Sveiki, nematau, kad tai būtų tinkama, nes mano jūrų kiaulytė (didesnė už smiltpelę) lengvai pralenda pro skyles.
1 pranešimai
léa
Sveiki, užsisakiau 2 narvelius, mano mažieji dekoratyviniai triušiai pralenda pro skyles, bet augdami jau nebepralenda, tačiau peršoka per viršų, todėl reikia įrengti aukštesnes grotas arba, kaip aš padariau, visiškai leisti laisvai. Gero vakaro
1 pranešimai
nathalie
Mes aptvėrėme parką vielos tvora
3 pranešimai
john
Ne, strypai yra per plačiai išdėstyti
1 pranešimai
cyrille
Sveiki,Taip, skylės yra per didelės. Mūsų nykštukiniai triušiai, kurie dar nėra visiškai laisvi, turime pridėti tinklelį.Pagarbiai
3 pranešimai
marion
Sveiki, nusipirkau šį aptvarą x2, kad galėčiau padaryti didelį kelių aukštų. Mano miniatiūrinis triušis yra laimingas, kad dieną jame gali gyventi. Ant abiejų aukštų grindų dėjau medines lentas, kad jis galėtų vaikščioti ir jo letenėlės nepatektų pro grotas.
1 pranešimai
valérie
Sveiki, nusipirkau šią aptvarą mūsų nykštukiniam triušiui prieš 6 mėnesius su 3 papildomais komplektais, kad sukurtume didelę aptvarą su aukštais, labai stabilus, jungtys yra patikimos ir patogios. Labai praktiška modulinė aptvara! Rekomenduoju.
2 pranešimai
jessika
labas, Kvadratų kraštinės ilgis yra apie 4,5 cm.