Zolia Merry aptvaras
1 atsakymas
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
virginie
Sveiki, norėjau tiesiog pasiteirauti prieš priimant sprendimą: aš svarstau tarp Zolia Merry ir Zolia Joly aptvarų. Jei užsisakau Zolia Merry, ar reikėtų užsakyti du rinkinius, kad padidinčiau aptvarą, nes turiu du triušius? Ar 35 cm aukščio aptvarą triušiai gali peršokti? Jei taip, ar reikia pirkti 2 x 2 komplektą, kad sukurtumėte didesnį aukštį, t.y. du stulpelius, kad jie neperšoktų? Ar dabar galima užsakyti tik vieną baltą apsaugą, paskui užsisakyti dar du rinkinius, kad padidinčiau ir padidinčiau aukštį? Taip pat norėčiau sužinoti, kiek visų panelių reikės grindims apsaugoti? Kiek reikės jungčių panelių pritvirtinimui prie grindų, įskaitant U formos perimetrą aplink galą ir šonus, kad išvengtumėte šlapimo purslų ant sienos? Mano triušiukas šiek tiek netvarkingas, juokingas kiaulytė, tačiau priekyje tik tinkleliai, neaukštai! Bet klausimas, ar hormonų įtakoje mano netvarkingas vyriškas triušiukas kirs su skysčiais paneles? Ačiū, svarstau tarp Merry ir Zolia aptvarų, turiu du triušius, tačiau atsisakau aukščio, visi paviršiai turėtų būti žemi. Labai ačiū.
44 pranešimai
sophie
Sveiki, Virginija, turėdami du triušius, rekomenduočiau Zolia Jolly, kuriame yra 36 panelės ir kuri leis jums sukurti didesnį aptvarą, kad jūsų triušiai galėtų laisvai judėti. Zolia Merry sudaro tik 12 panelių, todėl jame yra mažai vietos dviem triušiams. Jis labiau tinkamas vienam triušiui. Kadangi aptvaras yra modulinis, sunku tiksliai nurodyti, kiek jums reikės pilnai permatomų panelių ir papildomų jungčių. Panelių ir jungčių skaičius priklausys nuo aptvaro išdėstymo. Atsižvelgdami į išdėstymą, galite nustatyti, kiek panelių ir jungčių jums reikės. Tikimės, kad atsakėme į visus jūsų klausimus. Pagarbiai, Sophie iš Zoomalia.