Klausimai, diskusijos apie produktus Mažas kraiko dėžė

93% klientai

rekomenduoti šį produktą

12 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Lucile
4 pranešimai
lucile fr
Sveiki, norėčiau patikrinti mažą informacijos detalę apie talpyklos dydį. Ar jos plotis yra 27 cm, o aukštis 19 cm? Ačiū!
Maëlle
3 pranešimai
maëlle fr
Sveiki, ar galėtumėte pasakyti, kur galėčiau rasti tinklelį, kuris tiktų prie šios kraiko dėžės? Iš anksto dėkoju!
prescilia
24 pranešimai
prescilia fr
Labas vakaras, kokio aukščio yra dėžė ties įėjimu? Tai būtų mano 850 g sveriančiam miniatūriniam triušiui, kuris artėja prie 7 metų, ir bijau, kad tai gali būti šiek tiek aukštai. Iš anksto dėkoju
Manon
1 pranešimai
manon fr
Sveiki, priekyje yra maždaug 8 cm aukščio!
romaine
1 pranešimai
romaine fr
Idealus šeškams, mažiau tinka triušiams!
Céline
86 pranešimai
céline fr
Sveiki, aš naudoju šį produktą savo trims nykštukiniams triušiams, jokių problemų :)
Laure
17 pranešimai
laure fr
Sveiki, ar gali dėklas būti naudojamas kaip šėrimo vieta, nes mano triušis mėgsta ieškoti šieno, tačiau jam nepatinka, kai jis yra ant grindų?
ALEXANDRA
2 pranešimai
alexandra fr
Sveiki, pirkau šį produktą naudoti kaip kraiką. Turiu nykštukinį triušį ir niekada negalėjau naudoti kraiko, nes jis man atrodo per mažas. Triušis telpa tik išilginai, žinoma... mano triušis dažniausiai baigdavo taip, kad galva būdavo viduje, o užpakalis išorėje :(
NATHALIE
1 pranešimai
nathalie fr
Taip, visiškai
Karine
5 pranešimai
karine fr
Taip, kodėl gi ne.
Oceane
1 pranešimai
oceane fr
Sveiki, manau, kad dėžė nebus tinkama šiam naudojimui, dėžė skirta tik tam, kad triušis galėtų atlikti savo poreikius, ir jai trūks vietos apsisukti, kasti ir pan. Yra kasimo dėžės, kurios būtų labiau tinkamos jūsų paieškoms, arba medinis šėrimo stalčius su grotelėmis, kuris leis jam knibinėti ir traukti pasirinktą šiaudą.
yannick
1 pranešimai
yannick fr
Sveiki, taip manau, mūsų triušis mėgsta išmesti kraiką ir jame knaisiotis, juokinga.
Alexandra
1 pranešimai
alexandra fr
Labas, turiu 2 nykštukinius triušius, nusipirkau 2 kraiko dėžes: vieną, kuri naudojama kaip „tualetas“, ir kitą, kurioje yra šienas. Triušiai patys visiškai įeina į vidų atlikti savo reikalų, o kito atveju, triušiai lieka kraiko dėžės išorėje ir valgo šieną, kuris ten yra, ir viskas puikiai pavyksta!

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą