Klausimai, diskusijos apie produktus Mažas kraiko dėžė
12 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
4 pranešimai
lucile
Sveiki, norėčiau patikrinti mažą informacijos detalę apie talpyklos dydį. Ar jos plotis yra 27 cm, o aukštis 19 cm? Ačiū!
3 pranešimai
maëlle
Sveiki, ar galėtumėte pasakyti, kur galėčiau rasti tinklelį, kuris tiktų prie šios kraiko dėžės? Iš anksto dėkoju!
24 pranešimai
prescilia
Labas vakaras, kokio aukščio yra dėžė ties įėjimu? Tai būtų mano 850 g sveriančiam miniatūriniam triušiui, kuris artėja prie 7 metų, ir bijau, kad tai gali būti šiek tiek aukštai. Iš anksto dėkoju
1 pranešimai
manon
Sveiki, priekyje yra maždaug 8 cm aukščio!
1 pranešimai
romaine
Idealus šeškams, mažiau tinka triušiams!
86 pranešimai
céline
Sveiki, aš naudoju šį produktą savo trims nykštukiniams triušiams, jokių problemų :)
17 pranešimai
laure
Sveiki, ar gali dėklas būti naudojamas kaip šėrimo vieta, nes mano triušis mėgsta ieškoti šieno, tačiau jam nepatinka, kai jis yra ant grindų?
2 pranešimai
alexandra
Sveiki, pirkau šį produktą naudoti kaip kraiką. Turiu nykštukinį triušį ir niekada negalėjau naudoti kraiko, nes jis man atrodo per mažas. Triušis telpa tik išilginai, žinoma... mano triušis dažniausiai baigdavo taip, kad galva būdavo viduje, o užpakalis išorėje :(
1 pranešimai
nathalie
Taip, visiškai
5 pranešimai
karine
Taip, kodėl gi ne.
1 pranešimai
oceane
Sveiki, manau, kad dėžė nebus tinkama šiam naudojimui, dėžė skirta tik tam, kad triušis galėtų atlikti savo poreikius, ir jai trūks vietos apsisukti, kasti ir pan. Yra kasimo dėžės, kurios būtų labiau tinkamos jūsų paieškoms, arba medinis šėrimo stalčius su grotelėmis, kuris leis jam knibinėti ir traukti pasirinktą šiaudą.
1 pranešimai
yannick
Sveiki, taip manau, mūsų triušis mėgsta išmesti kraiką ir jame knaisiotis, juokinga.
1 pranešimai
alexandra
Labas, turiu 2 nykštukinius triušius, nusipirkau 2 kraiko dėžes: vieną, kuri naudojama kaip „tualetas“, ir kitą, kurioje yra šienas. Triušiai patys visiškai įeina į vidų atlikti savo reikalų, o kito atveju, triušiai lieka kraiko dėžės išorėje ir valgo šieną, kuris ten yra, ir viskas puikiai pavyksta!