Klausimai, diskusijos apie produktus Triušio ir jūrų kiaulytės narvas - 120cm - Zolia Mamba
32 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
2 pranešimai
kelly
Ar tinkamam angoros žiurkėno vystymuisi šis narvas yra tinkamas? Ir svarbiausia, ar jis pritaikytas žiurkėnui? Aš ypač kalbu apie grotas.
6 pranešimai
stéphanie
Labas vakaras, ar galite man pasakyti, kokio dydžio yra narvo dugnas? Ačiū labai!
1 pranešimai
anne
Sveiki, bakas yra 18 cm aukščio. Pagarbiai
6 pranešimai
stéphanie
Sveiki, ačiū už jūsų atsakymą, tai malonu. Ar galėtumėte, prašau, nurodyti ilgio ir pločio matmenis narvelio viduje? Labai dėkoju, gero savaitgalio, Stefanija.
1 pranešimai
adeline
Sveiki, Ar galite pasakyti, kokio dydžio yra priekinė anga, leidžianti triušiui išeiti? Narvas bus sujungtas su parku, ir mūsų triušis turi galėti lengvai įeiti ir išeiti. Tai yra 2,6 kg svorio avinėlis. Ačiū Adeline
1 pranešimai
patricia
Anga yra maždaug 23 cm/30. Narvas yra labai geras ir surinkimo planas pateiktas svetainės apačioje, narvo puslapyje.
10 pranešimai
jeremy
Sveiki. Anga yra 19,5 cm aukščio ir 21,5 cm pločio. Pagarbiai, Jérémy
3 pranešimai
angelina
Sveiki, Ar yra 120 cm dydžio zolia mamba narvo pertvaros grotelės, prašau. Man reikia skubiai atskirti savo 2 jūrų kiaulytes, ačiū už jūsų atsakymus
2 pranešimai
fabrice
Sveiki, nėra jokio atskyrimo
3 pranešimai
stéphanie
Sveiki, ar kas nors yra susidūręs su problemomis dėl užsakymo, nes šį rytą gavau savo narvą ir jis yra ne visas, man trūksta narvo šono (grotų) ir gertuvės antgalio. Po skambučio į klientų aptarnavimo skyrių man pasakė, kad reikia viską daryti per skundą su nuotrauka ir kad jie nagrinės mano skundą. Paprašiau, kad grotas atsiųstų skubos tvarka, bet negavau atsakymo, o tuo tarpu neturiu saugumo savo triušiui. Esu nusivylęs, nes šiandien po pietų gaunu savo triušį, o trūksta dalies ir nekalbant apie pristatymą, kuris užtruko 16 dienų vietoj savaitės.
2 pranešimai
lou
Labas Stéphanie. Man taip pat narvas, atrodo, nėra pilnas, ir aš taip pat negaliu jo surinkti... Užsakyčiau du, bet man trūksta vieno grotelių ir gertuvės... Nusivylusi, nes rytoj turiu priimti savo triušį.. Nežinau, ką daryti...
3 pranešimai
stéphanie
taigi, aš užklijavau dėžę ir laukiu. bet aš daugiau iš šios svetainės neužsakysiu.
2 pranešimai
lou
Ar turėtumėte instrukcijas, kaip surinkti narvą, prašau???
3 pranešimai
stéphanie
labas, atsiprašau, aš negavau naudojimosi instrukcijos, mano sūnus ją surinko, nes jis jau turi tokį narvą
301 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Stephanie, Jūs atidarėte pretenziją ir padarėte teisingą sprendimą. Tokiam nagrinėjimui atsakymą gausite per 48/72 valandas. Jei šis terminas praeis, kviečiu susisiekti su savo patarėju dar kartą. Dėkoju už jūsų kantrybę ir atsiprašau už sukeltus nepatogumus. Nuoširdžiai Amandine iš Zoomalia
2 pranešimai
fabrice
Sveiki, mums taip pat trūko tinklo iš šono, bet susisiekus su klientų aptarnavimo skyriumi, jis buvo atsiųstas be papildomų išlaidų
1 pranešimai
odile
Ji yra tikrai erdvi. Jei jie ar jos yra įpratę gyventi kartu, tai neturėtų sukelti problemų
20 pranešimai
isabelle
labas, norėjau sužinoti, ar šis narvelis tiktų 3 jūrų kiaulytėms.
2 pranešimai
jean-baptiste
Šis dydis labiau rekomenduojamas 2 jūrų kiaulytėms. Kalbant apie reikalingą vietą, reikia žinoti, ar jos galės dalintis ta pačia šėryklose, tuo pačiu girdykla, ta pačia slėptuve. Jei taip, turėtų užtekti 3, nes šėrykla ir slėptuvė yra didelės. Jei ne, narvas, jei pašalinsite plastikinę namelio dalį, leidžia įdėti 2 jūrų kiaulytes su atskirais zona, šėryklose, vandens. Rekomenduoju iš pradžių patikrinti, kaip jūsų jūrų kiaulytės gyvena kartu. Visada bus viena dominuojanti, tačiau kai hierarchija nusistovės, dominantas gali leisti kitiems maitintis ir slapstytis toje pačioje vietoje kaip ir jis. Jei ne, geriausia būtų dar turėti atskirus narvus / aptvarus. Be to, pats narvas yra geros kokybės. Atkreipkite dėmesį, kad "grindų" vieta nėra lygiai tokia, kokia nurodyta, nes plastikinė dalis yra išlenkta ir šiek tiek siauresnė grindų lygyje.
20 pranešimai
isabelle
ačiū už jūsų atsakymą, jos jau 1 metus kartu toje pačioje, šiek tiek mažesnėje, narve, turinčiame po vieną medinį namelį ir 3 maisto dubenėlius bei vandens dubenėlius, nes jos negeria iš buteliuko.
2 pranešimai
jean-baptiste
Džiaugiuosi girdėdamas, kad jūsų jūrų kiaulytės jau sutarė ir gerai sutaria. Manau, kad šie narvai turėtų tikti, tačiau teks pašalinti originalų plastikinį namelį, nes jis užims per daug vietos, kad kiekviena iš jų turėtų savo namelį. Reikės dažnai jas išleisti, nes manau, kad bėgimo vietos narvuose neliks daug, kai bus įrengti nameliai / šėryklos / vandens indeliai. Tad sakyčiau: didesnis narvas be priedų, jei dažnai jų negalite išleisti, o ši narva tiks, jei galite. Sėkmės priimant šį sunkų sprendimą :-)
1 pranešimai
athéna
Sveiki, 2021 m. gruodžio pradžioje nusipirkau 120 cm narvą - Zolia Mamba savo triušiui. Norėčiau jį uždėti ant ratukų turinčio stovo, bet nežinau, kurį pasirinkti. Ar turite suderinamą modelį? Ačiū.
1 pranešimai
françoise
Sveiki, aš nusipirkau šį narvelį ir pastačiau jį ant žemo stalo su ratukais. Jei norėtumėte nuotraukos, palikite savo telefono numerį. Pagarbiai
1 pranešimai
marjorie
Labas vakaras! Aš taip pat ieškau stovelio, kad narvą nereikėtų statyti ant grindų. Jei turite idėjų ar pasiūlymų dėl baldų, būčiau dėkinga. Pagarbiai, 06.71.97.43.37
1 pranešimai
muguette
Sveiki, šį narvą nusipirkau prieš metus, ir tikrai yra stumdomos durys šone. Reikia pasirūpinti tiltu, kad gyvūnai galėtų praeiti. Atidaromas taip pat viršuje!!! Labai didelis, geros kokybės narvas
1 pranešimai
christelle
Sveiki, šią narvą įsigijau prieš mėnesį ir mano narve nėra jokių atidarymų šonuose, tik du atidarymai narvo viršuje. Pagarbiai
1 pranešimai
flora
turėjau tą pačią problemą. Užsisakiau dvi Zolia Mamba narvus ir kai juos gavau, vienas su stumdomomis durimis, kitas ne! Aš jiems parašiau, kad praneščiau apie problemą ir paprašiau grotelių su durimis. Negalėjau (o ir nenorėjau) grąžinti siuntos (per didelė, o triušis jau buvo apsigyvenęs). Jie tik šį rytą man pranešė, kad išsiuntė naują siuntą. Dar negavau, tad pažiūrėsime... Bet narvai labai geri.
3 pranešimai
valerie
Ar yra angos ant narvo šonų? Jei taip, kiek jų yra? Kokie jų matmenys?
1 pranešimai
abdel
Sveiki, mažas angas yra 21x21cm, iš tiesų ji yra šiek tiek aukšta (20cm), bet tai mūsų triušiui tikrai nesukelia problemų. Pagarbiai
2 pranešimai
laure et arnault
Sveiki, iš tiesų, kai jie yra maži, priekinė anga yra aukšta, mes nusipirkome du medinius tiltelius, kad padėtume jai nusileisti (vieną viduje ir vieną išorėje). Dabar, kai ji yra didelė, gali apsieiti be jų, bet mes vis tiek dedame išorėje, nes narvą padėjome ant riedėjimo stovo dėl šalčio. Ši sistema yra daug geresnė nei ta, kurios durys atsidaro žemyn, nes triušiai ten įstringa kojomis. Šis narvas yra puikus, nes didelė viršutinė anga taip pat yra labai praktiška.
1 pranešimai
céline
Yra tikrai stumdomas šoninis atidarymas, iš tiesų šiek tiek aukštas kūdikiams, pradžioje padėjome tiltą, bet greitai jis jo nebereikėjo. Narvas tikrai puikus.
1 pranešimai
ghislaine
Sveiki, nusipirkau du Zolia Mamba narvelius po 120 cm, su keliais mėnesiais pertrauka, ir esu labai patenkinta. Patvirtinu, kad šone yra slankiosios durys, leidžiančios triušiui išeiti ir įeiti į narvą savo nuožiūra, be dviejų durų, esančių narvo viršuje. Tai puikios kokybės narveliai, mano triušiai juose jaučiasi gerai ir turi daug erdvės. Rekomenduoju šį narvelį: geras kainos ir kokybės santykis!
1 pranešimai
chaput
Sveiki, šią narvą nusipirkau prieš daugiau nei metus. Priekinėje dalyje yra atidarymas, kurio plotis 22,5 cm. Trūkumas tai, kad tai yra stumdomos grotos, ir mano šuo suprato sistemą, todėl galėjo lengvai pastumti duris. Turėjau užblokuoti atidarymą su kabeliniu ryšiu. Tačiau narvas yra labai geros kokybės ir nepasikeitė, išskyrus plastikini padėklą, ant kurio miega triušiai.