Klausimai, diskusijos apie produktus
22 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
teddie
Sveiki, ar galėtumėte man pranešti nuimamos dėžės aukštį? Ačiū
1 pranešimai
aurelia
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar šis narvas dydžio S tiktų gyvenimui viduje ir nykštukiniam triušiui. Iš anksto dėkoju
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šis narvas tiks nykštukiniam triušiui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
amandine
Sveiki, kokio aukščio yra narvo kojos? Pagarbiai
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Aukštis yra apie 40 cm. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
amandine
Sveiki, ar prijungta rampa https://www.zoomalia.com/animalerie/rampe-en-bois-p-10848.html gali būti pritvirtinta prie šio triušidės? Pagarbiai
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, ši rampa tinka visiems narveliams. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
nicolas
Kokį narvelį rekomenduotumėte Flandrijos triušiui, prašau?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Yra nedaug modelių, tinkamų šiai veislei. Mes rekomenduojame šį triušių narvą, kuris yra erdvus ir turi plačias duris. https://www.zoomalia.com/animalerie/clapier-house-animals-p-21519.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
nicolas
Sveiki, Ar triušių narvas, dydis L, tiktų Flandrijos triušiui? Ačiū už jūsų atsakymą. Pagarbiai
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, tai bus per maža Flandrijos milžinui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
karine
Sveiki, Norėčiau sužinoti, koks yra gyvenamasis plotas S dydžio triušiuke, ar tai tinkamas dviem jūrų kiaulytėms? Ačiū už jūsų atsakymą
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, MADEO narvelis S dydis bus per mažas dviems jūrų kiaulytėms, rekomenduojame rinktis L dydį, kurio gyvenamasis plotas yra 100x50 cm. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
catherine
Sveiki, ar galite pasakyti, iš kokios medžiagos yra išimama talpykla išmatoms? Dėkoju už jūsų atsakymą.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, padėklas yra iš cinkuoto metalo. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
catherine
Sveiki, ar galite pateikti „modelio didelio“ vidaus gyvenamosios erdvės matmenis? Esu nustebusi, nes jūsų aprašyme nurodoma „naudingo ploto 100 x 50 cm“, kai ilgis yra 119 cm, o plotis 65 cm. Ačiū už greitą atsakymą
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, nurodyti matmenys yra išoriniai, todėl jie yra didesni nei gyvenamasis plotas. Gyvenamasis plotas yra tas, kuriuo naudojasi triušis, tai yra nuimamos platformos plotas. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
anne
Sveiki, aš montuoju šią triušių gardą ir nesuprantu priešpaskutinio žingsnio, kuris susijęs su stogo tvirtinimu. Ilgosios varžtos (B) praeina per stogą, bet prieš jas nėra nieko... Ar tai normalu? Ar turite kokių nors paaiškinimų? Dėkoju už jūsų atsakymą. Pagarbiai
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Kviečiame susisiekti su mūsų pogarantinio aptarnavimo tarnyba ir atsiųsti jai nuotraukas, iliustruojančias jūsų problemą. Galite siųsti el. laišką [email protected] Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
isabelle
Labas vakaras, kalbant apie narvo matmenis, man tai nėra labai aišku. Kai pateikiate matmenis, ar tai yra pirmiausia ilgis, tada gylis ir aukštis? Turiu 90 cm aukščio ir apie 120 cm pločio erdvę. Kokį narvo modelį galėčiau įsigyti? Dėkoju už Jūsų atsakymą.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, pateikti matmenys yra ilgis x plotis x aukštis cm. Jei turite tik 90 cm aukščio, rekomenduojame S dydį. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
isabelle
labas vakaras, Ar galite man patvirtinti, kad 92 cm yra surinkto narvelio aukštis. ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Taip, 92 cm yra bendra triušio narvo aukštis. Pagarbiai, Zoomalia komanda