Klausimai, diskusijos apie produktus Narvų graužikams - H137cm - Zolia Keiko
19 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
lola
Sveiki, aš nusipirkau šį narvą savo degučiams ir jie pradėjo graužti plastikines platformas ir laiptelius... ar yra atsarginių detalių, kurias galima pakeisti? Iš anksto dėkoju už atsakymą
2 pranešimai
eglantine
Taip, šiek tiek brangu
1 pranešimai
julie
Sveiki, vietoj rampų pakeitėme jas mediniais tilteliais, kuriuos formavome į laiptus, o ant platformų ir pirmojo aukšto grotelių paklojome storus kanapių kilimus. Tai sumažina mūsų degu kramtymo sukeliamą žalą.
1 pranešimai
mélodie
Sveiki, koks yra tikslus narvo aukštis, neskaitant laikymo vietos ir kojelių? Dėkoju iš anksto
1 pranešimai
emmanuelle
Aukštis be kojų... Ir be konteinerio taip pat... yra 105 cm.
2 pranešimai
eglantine
Taip
1 pranešimai
candice
Sveiki, matau, kad narvas parduodamas su nuolaida (135 vietoj 169), bet kai paspaudžiu, norėdamas užsakyti, man nurodoma 169 - nesuprantu
1 pranešimai
eléonore
Sveiki, ar montavimo metu įmanoma nedėti horizontalios grotelės, kuri padalina narvą į 2 dalis?
1 pranešimai
marie-cécile
Sveiki, taip, esate įpareigoti tai įdiegti. Yra mažas liukas, kuris leidžia palikti atvirą arba uždaryti, kad atskirtumėte du gyvūnus.
1 pranešimai
elodie
Taip, bet tai suteikia papildomą aukštą, o viduryje yra atidarymas su durimis, kurias gali įdėti ir išimti
1 pranešimai
céline
Sveiki, Ar galėtumėte patvirtinti, kad nurodyti matmenys yra tikslūs (78x51x137)? Koks yra saugojimo erdvės aukštis, esančios narvo apačioje? Pagarbiai.
1 pranešimai
duchenne
Matmenys yra 79, 52,5 ir 138
4 pranešimai
jenny
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar galima įsigyti juodą bakelį kaip atsarginę dalį? Mano šinšila sugebėjo įlipti į jį.
1 pranešimai
tiffany
Sveiki, taip pat norėčiau sužinoti, nes mano šinšila darė tą patį. Ar pavyko rasti sprendimą?
1 pranešimai
dylan
Esu panašioje situacijoje kaip ir jūs, aš ieškau būdo pakeisti šulinį! Gaila, kad narvo negalima naudoti vien dėl to...
1 pranešimai
lea
Sveiki, ar narvas vėl bus parduodamas? Ačiū, su geriausiais linkėjimais
1 pranešimai
nathalie
Narvas nėra geras... prasta kokybė... Prieš kelis mėnesius buvau nusipirkęs kitą šioje svetainėje savo šeškams, ir ji buvo 10 kartų geresnė: apdaila, tvirtumas, estetika...
1 pranešimai
mariette
Sveiki, dėl žiurkių, ar reikia papildomai aptraukti Zolia Keiko narvelį tinkleliu? Ar yra pabėgimo rizika, kai tarp strypų yra dviejų centimetrų atstumas? Labai ačiū.
2 pranešimai
noellie
Sveiki, aš jį nusipirkau savo žiurkėms ir turėjau apdengti vištų tinklu, nes jos pralįsdavo.
1 pranešimai
valérie
Sveiki, ji puikiai tinka suaugusioms žiurkėms, bet tikrai reikia uždengti vieliniu tinklu, jei turite "jaunesnių" žiurkiukų. Mano 2 žiurkės jaučiasi puikiai, pridėjau 2 Sputnik ir kraiko kampelius kiekviename iš 3 lygių kampų. Asmeniškai, ant 2 lygio dedu dvigubą fliso medžiagą ir kačių gulto kilimėlį jų letenėlėms. Pirmame aukšte uždengta drybed, o apačioje esančiame dėkle naudoju šunų ugdomąją paklodę. Apatinės grotelės nesu pritvirtinusi, kad būtų lengviau valyti. Manau, kad tai kokybiška. Pagarbiai,