Klausimai, diskusijos apie produktus Narvų graužikams - H137cm - Zolia Keiko

94% klientai

rekomenduoti šį produktą

19 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
LOLA
1 pranešimai
lola fr
Sveiki, aš nusipirkau šį narvą savo degučiams ir jie pradėjo graužti plastikines platformas ir laiptelius... ar yra atsarginių detalių, kurias galima pakeisti? Iš anksto dėkoju už atsakymą
eglantine
2 pranešimai
eglantine fr
Taip, šiek tiek brangu
Julie
1 pranešimai
julie fr
Sveiki, vietoj rampų pakeitėme jas mediniais tilteliais, kuriuos formavome į laiptus, o ant platformų ir pirmojo aukšto grotelių paklojome storus kanapių kilimus. Tai sumažina mūsų degu kramtymo sukeliamą žalą.
Mélodie
1 pranešimai
mélodie fr
Sveiki, koks yra tikslus narvo aukštis, neskaitant laikymo vietos ir kojelių? Dėkoju iš anksto
Emmanuelle
1 pranešimai
emmanuelle fr
Aukštis be kojų... Ir be konteinerio taip pat... yra 105 cm.
eglantine
2 pranešimai
eglantine fr
Taip
Candice
1 pranešimai
candice fr
Sveiki, matau, kad narvas parduodamas su nuolaida (135 vietoj 169), bet kai paspaudžiu, norėdamas užsakyti, man nurodoma 169 - nesuprantu
Eléonore
1 pranešimai
eléonore fr
Sveiki, ar montavimo metu įmanoma nedėti horizontalios grotelės, kuri padalina narvą į 2 dalis?
marie-cécile
1 pranešimai
marie-cécile fr
Sveiki, taip, esate įpareigoti tai įdiegti. Yra mažas liukas, kuris leidžia palikti atvirą arba uždaryti, kad atskirtumėte du gyvūnus.
Elodie
1 pranešimai
elodie fr
Taip, bet tai suteikia papildomą aukštą, o viduryje yra atidarymas su durimis, kurias gali įdėti ir išimti
Céline
1 pranešimai
céline fr
Sveiki, Ar galėtumėte patvirtinti, kad nurodyti matmenys yra tikslūs (78x51x137)? Koks yra saugojimo erdvės aukštis, esančios narvo apačioje? Pagarbiai.
Duchenne
1 pranešimai
duchenne fr
Matmenys yra 79, 52,5 ir 138
Jenny
4 pranešimai
jenny fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar galima įsigyti juodą bakelį kaip atsarginę dalį? Mano šinšila sugebėjo įlipti į jį.
Tiffany
1 pranešimai
tiffany fr
Sveiki, taip pat norėčiau sužinoti, nes mano šinšila darė tą patį. Ar pavyko rasti sprendimą?
Dylan
1 pranešimai
dylan fr
Esu panašioje situacijoje kaip ir jūs, aš ieškau būdo pakeisti šulinį! Gaila, kad narvo negalima naudoti vien dėl to...
Lea
1 pranešimai
lea fr
Sveiki, ar narvas vėl bus parduodamas? Ačiū, su geriausiais linkėjimais
NATHALIE
1 pranešimai
nathalie fr
Narvas nėra geras... prasta kokybė... Prieš kelis mėnesius buvau nusipirkęs kitą šioje svetainėje savo šeškams, ir ji buvo 10 kartų geresnė: apdaila, tvirtumas, estetika...
Mariette
1 pranešimai
mariette fr
Sveiki, dėl žiurkių, ar reikia papildomai aptraukti Zolia Keiko narvelį tinkleliu? Ar yra pabėgimo rizika, kai tarp strypų yra dviejų centimetrų atstumas? Labai ačiū.
Noellie
2 pranešimai
noellie fr
Sveiki, aš jį nusipirkau savo žiurkėms ir turėjau apdengti vištų tinklu, nes jos pralįsdavo.
Valérie
1 pranešimai
valérie fr
Sveiki, ji puikiai tinka suaugusioms žiurkėms, bet tikrai reikia uždengti vieliniu tinklu, jei turite "jaunesnių" žiurkiukų. Mano 2 žiurkės jaučiasi puikiai, pridėjau 2 Sputnik ir kraiko kampelius kiekviename iš 3 lygių kampų. Asmeniškai, ant 2 lygio dedu dvigubą fliso medžiagą ir kačių gulto kilimėlį jų letenėlėms. Pirmame aukšte uždengta drybed, o apačioje esančiame dėkle naudoju šunų ugdomąją paklodę. Apatinės grotelės nesu pritvirtinusi, kad būtų lengviau valyti. Manau, kad tai kokybiška. Pagarbiai,

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą