Klausimai, diskusijos apie produktus Storosios jūros vandens hiacinto Zolia krepšys graužikams ir triušiams - prieinami 2 dydžiai

15 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
betty
22 pranešimai
betty fr
Sveiki visi, norėčiau sužinoti, ar mano triušis gali kilti sveikatos problemų, jei ji graužia ir valgo pintinę iš vytelių, ačiū, su pagarba
Corinne
18 pranešimai
corinne fr
Labas vakaras, nemanau, nes tai yra specialiai graužikams sukurtas krepšelis
Ophelie
2 pranešimai
ophelie fr
Sveiki, ne, jam nėra jokios rizikos.
Nadine
1 pranešimai
nadine fr
Sveiki, mano triušis jį pagraužė, jam viskas gerai. Aš jį nupirkau, kad jis tai pagraužtų. Pagarbiai
Audrey
1 pranešimai
audrey fr
Labas vakaras. Aš nemanau. Mūsų jūrų kiaulytės jį gerai pagraužė ir mes neturėjome jokių problemų. Ir vis dėlto galiausiai jį pašalinome... Pagarbiai.
betty
22 pranešimai
betty fr
Labas vakaras, labai ačiū, kad atsakėte, gero vakaro.
Delphine
2 pranešimai
delphine fr
Mano triušiai ją graužia be pasekmių, jiems patinka graužti skyles įvairiose vietose tiek, kad grauždami susikuria 33 cm dydžio skylę, kurioje tada patys pasineria ir toliau graužia.
betty
22 pranešimai
betty fr
Labas vakaras, ačiū už jūsų žinutę, gero vakaro.
betty
22 pranešimai
betty fr
Labas vakaras, ačiū už jūsų žinutę. Gero vakaro.
Sophie
1 pranešimai
sophie fr
Mano (anglų angora) mėgsta graužti krepšelio dugną, ji padarė didelę skylę, bet jos sveikatai tai neturėjo jokių pasekmių.
SEVERINE
6 pranešimai
severine fr
Sveiki, aš svarstau tarp dviejų krepšių. Kokio dydžio krepšys tiktų 3 mėnesių nykštukiniam triušiui? O ar suaugusiam reikėtų rinktis didesnį krepšį?
Corinne
18 pranešimai
corinne fr
Sveiki, manau, kad mažiausias dydis bus tinkamas 3/4 mėnesių amžiaus nykštukiniam triušiui, bet jei jums nereikia labai taupyti, aš už papildomus 2 eurus pasirinkčiau didesnį dydį. Nuoširdžiausi linkėjimai
Guillaume
2 pranešimai
guillaume fr
Paimkite tiesiogiai didelį, turėsite daugiau ką kramsnoti, ir kai jis užaugs, būsite jau nusipirkę daugiau nei vieną, jie tai dievina!!!
Amandine
1 pranešimai
amandine fr
Pasiimkite didelį modelį, mano du trijų mėnesių nykštukiniai triušiai viską nugraužė per dvi savaites.
martine
2 pranešimai
martine fr
Sveiki, mano dviem jūrų kiaulytėms pasirinkau didelį, jos dievina jį graužti, kai būna viduje per glostymą. Arba kai būna savo parke, jokio pavojaus akims, jei koks pagaliukas išlenda, esu labai patenkinta šiuo pirkiniu.
isabelle
1 pranešimai
isabelle fr
Mano suaugęs nykštukinis triušis turi didžiausią ir jam labai patinka jį graužti! Nerekomenduoju imti mažo, nes jis labai greitai užaugs!

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą