Klausimai, diskusijos apie produktus Storosios jūros vandens hiacinto Zolia krepšys graužikams ir triušiams - prieinami 2 dydžiai
100% klientai
rekomenduoti šį produktą
15 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
22 pranešimai
betty
Sveiki visi, norėčiau sužinoti, ar mano triušis gali kilti sveikatos problemų, jei ji graužia ir valgo pintinę iš vytelių, ačiū, su pagarba
18 pranešimai
corinne
Labas vakaras, nemanau, nes tai yra specialiai graužikams sukurtas krepšelis
2 pranešimai
ophelie
Sveiki, ne, jam nėra jokios rizikos.
1 pranešimai
nadine
Sveiki, mano triušis jį pagraužė, jam viskas gerai. Aš jį nupirkau, kad jis tai pagraužtų. Pagarbiai
1 pranešimai
audrey
Labas vakaras. Aš nemanau. Mūsų jūrų kiaulytės jį gerai pagraužė ir mes neturėjome jokių problemų. Ir vis dėlto galiausiai jį pašalinome... Pagarbiai.
22 pranešimai
betty
Labas vakaras, labai ačiū, kad atsakėte, gero vakaro.
2 pranešimai
delphine
Mano triušiai ją graužia be pasekmių, jiems patinka graužti skyles įvairiose vietose tiek, kad grauždami susikuria 33 cm dydžio skylę, kurioje tada patys pasineria ir toliau graužia.
22 pranešimai
betty
Labas vakaras, ačiū už jūsų žinutę, gero vakaro.
22 pranešimai
betty
Labas vakaras, ačiū už jūsų žinutę. Gero vakaro.
1 pranešimai
sophie
Mano (anglų angora) mėgsta graužti krepšelio dugną, ji padarė didelę skylę, bet jos sveikatai tai neturėjo jokių pasekmių.
6 pranešimai
severine
Sveiki, aš svarstau tarp dviejų krepšių. Kokio dydžio krepšys tiktų 3 mėnesių nykštukiniam triušiui? O ar suaugusiam reikėtų rinktis didesnį krepšį?
18 pranešimai
corinne
Sveiki, manau, kad mažiausias dydis bus tinkamas 3/4 mėnesių amžiaus nykštukiniam triušiui, bet jei jums nereikia labai taupyti, aš už papildomus 2 eurus pasirinkčiau didesnį dydį. Nuoširdžiausi linkėjimai
2 pranešimai
guillaume
Paimkite tiesiogiai didelį, turėsite daugiau ką kramsnoti, ir kai jis užaugs, būsite jau nusipirkę daugiau nei vieną, jie tai dievina!!!
1 pranešimai
amandine
Pasiimkite didelį modelį, mano du trijų mėnesių nykštukiniai triušiai viską nugraužė per dvi savaites.
2 pranešimai
martine
Sveiki, mano dviem jūrų kiaulytėms pasirinkau didelį, jos dievina jį graužti, kai būna viduje per glostymą. Arba kai būna savo parke, jokio pavojaus akims, jei koks pagaliukas išlenda, esu labai patenkinta šiuo pirkiniu.
1 pranešimai
isabelle
Mano suaugęs nykštukinis triušis turi didžiausią ir jam labai patinka jį graužti! Nerekomenduoju imti mažo, nes jis labai greitai užaugs!