Klausimai, diskusijos apie produktus Hamac Rongeur ZOLIA
13 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
sarah
Sveiki, kokio dydžio hamakas yra geriausias dviem žiurkėms, prašau? S ar M? Ačiū.
1 pranešimai
noémie
labas, manote, kad tai įmanoma vežimėliams?
1 pranešimai
elisa
Sveiki, taip, labai gerai žiurkėnams
1 pranešimai
laura
Ar hamakas tinka nykštukiniam triušiui?
4 pranešimai
linda
Sveiki, ne, tai bus per maža nykštukiniam triušiui. Mano bendrasis žiurkėnas nesijaučia patogiai, bet Roborovskio žiurkėnui tinka.
1 pranešimai
claire
Man tai tinka, jei triušis yra mažo dydžio, bet vis tiek ribotas. Jis pakankamai didelis mano dideliai jūrų kiaulytei. Tačiau jis lengvai apgraužiamas.
1 pranešimai
johnny
Sveiki, tai per maža triušiui, tačiau puikiai tinka kūdikiams arba suaugusioms žiurkėms.
1 pranešimai
marie claude ,rose
labas ne nykstantioms triušiams per maža
3 pranešimai
elodie
Sveiki, ar galima šią hamaką įdėti į dinky narvą? Narvo aukštis 26 cm, su perėjimu. Narvas yra jūsų svetainėje. Ačiū
1 pranešimai
baptiste
Sveiki, Nuotraukoje galite matyti juodąsias virveles, jos yra nuimamos (paprasti maži klipai), ir jas nuėmus, hamakas be problemų laikysis jūsų narve. Tačiau bijau, kad su tomis virvelėmis jis gali būti per ilgas
2 pranešimai
florence
Manau, produktas visiškai netinkamas. (Per didelis) Rekomenduoju rinktis dvigubus arba viengubus hamakus, kurių kampas tvirtinamas tiesiai su tvirtinimu.. be papildomų diržų ar juostų.
1 pranešimai
le bars
Visi hamakai, kuriuos pirkau, buvo visiška nesėkmė. Per dvi dienas mano dvi žiurkėnai sugraužė tas garsias virveles. Vienintelis dalykas, kuris, mano nuomone, veikia, yra plastikinių Sputnik.
1 pranešimai
sébastien
Hamakas nelabai naudingas transportavimo narve. Tačiau, kaip minėta anksčiau, nuėmus virveles tai galima padaryti.
5 pranešimai
christine
Sveiki, šis hamakas buvo labai geras mano šinšiloms, išskyrus vieną virvę, kurią jos nugraužė, bet tai atsitinka, joms patinka būti viduje. Vis dėlto, jūsų narvas yra per mažas šiam hamakui. Pagarbiai, Christine