Klausimai, diskusijos apie produktus Hamac Rongeur ZOLIA

100% klientai

rekomenduoti šį produktą

13 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Sarah
1 pranešimai
sarah fr
Sveiki, kokio dydžio hamakas yra geriausias dviem žiurkėms, prašau? S ar M? Ačiū.
Noémie
1 pranešimai
noémie fr
labas, manote, kad tai įmanoma vežimėliams?
Elisa
1 pranešimai
elisa fr
Sveiki, taip, labai gerai žiurkėnams
Laura
1 pranešimai
laura fr
Ar hamakas tinka nykštukiniam triušiui?
linda
4 pranešimai
linda fr
Sveiki, ne, tai bus per maža nykštukiniam triušiui. Mano bendrasis žiurkėnas nesijaučia patogiai, bet Roborovskio žiurkėnui tinka.
Claire
1 pranešimai
claire fr
Man tai tinka, jei triušis yra mažo dydžio, bet vis tiek ribotas. Jis pakankamai didelis mano dideliai jūrų kiaulytei. Tačiau jis lengvai apgraužiamas.
Johnny
1 pranešimai
johnny fr
Sveiki, tai per maža triušiui, tačiau puikiai tinka kūdikiams arba suaugusioms žiurkėms.
marie claude ,rose
1 pranešimai
marie claude ,rose fr
labas ne nykstantioms triušiams per maža
Elodie
3 pranešimai
elodie fr
Sveiki, ar galima šią hamaką įdėti į dinky narvą? Narvo aukštis 26 cm, su perėjimu. Narvas yra jūsų svetainėje. Ačiū
Baptiste
1 pranešimai
baptiste fr
Sveiki, Nuotraukoje galite matyti juodąsias virveles, jos yra nuimamos (paprasti maži klipai), ir jas nuėmus, hamakas be problemų laikysis jūsų narve. Tačiau bijau, kad su tomis virvelėmis jis gali būti per ilgas
Florence
2 pranešimai
florence fr
Manau, produktas visiškai netinkamas. (Per didelis) Rekomenduoju rinktis dvigubus arba viengubus hamakus, kurių kampas tvirtinamas tiesiai su tvirtinimu.. be papildomų diržų ar juostų.
LE BARS
1 pranešimai
le bars fr
Visi hamakai, kuriuos pirkau, buvo visiška nesėkmė. Per dvi dienas mano dvi žiurkėnai sugraužė tas garsias virveles. Vienintelis dalykas, kuris, mano nuomone, veikia, yra plastikinių Sputnik.
Sébastien
1 pranešimai
sébastien fr
Hamakas nelabai naudingas transportavimo narve. Tačiau, kaip minėta anksčiau, nuėmus virveles tai galima padaryti.
CHRISTINE
5 pranešimai
christine fr
Sveiki, šis hamakas buvo labai geras mano šinšiloms, išskyrus vieną virvę, kurią jos nugraužė, bet tai atsitinka, joms patinka būti viduje. Vis dėlto, jūsų narvas yra per mažas šiam hamakui. Pagarbiai, Christine

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą