Klausimai, diskusijos apie produktus
53 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
2 pranešimai
lisa
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar būtų įmanoma palikti narvą be stovo, kad jį būtų galima pastatyti ant grindų, kad mano šeškai galėtų išeiti iš savo narve į savo parkelį ir sugrįžti, kada tik jie norėtų?
1 pranešimai
oceane
Sąžiningai, taip, galima palikti ją ant grindų jūsų šeškams
2 pranešimai
lisa
Gerai, labai ačiū!
3 pranešimai
morgane
Sveiki, iš kokios medžiagos pagamintos dėžės ir lentynos, prašau? Matau, kad struktūra yra metalinė, ar viskas kitaip taip pat? Ačiū
2 pranešimai
aurore
Sveiki, dėžės ir lentynos yra pagamintos iš metalo.
3 pranešimai
morgane
Labai ačiū! Bent jau žinau, kad mano gyvūnas jų nesuvalgys :)
1 pranešimai
marion
Sveiki, norėčiau įsigyti atsarginį padėklą (be atidarymo) savo narvui, kurį neseniai įsigijau. Ar įmanoma surasti tokį padėklą? Jei taip, kur galėčiau jį rasti? Pagarbiai
2 pranešimai
aurore
Aš nemačiau, ar yra galimybė vėl nusipirkti konteinerius
2 pranešimai
maeva
Sveiki, ar galima nenaudoti vidurinio dėklo? Ši narva būtų mano šeškams, ir be vidurinio dėklo ji būtų geriau tinkama pastatyti kelias platformas. Ačiū
1 pranešimai
marion
Norėčiau jums atsakyti, bet aš užsisakiau šį narvelį gruodžio 29 d. ir jo vis dar negavau, vis dar nurodoma, kad ruošiamas, klientų aptarnavimo tarnyba negali man pasakyti nieko daugiau apie gavimo terminus... kantrybės, kantrybės, jei užsisakysite!!
4 pranešimai
virginie
Taip, vidurinį lovį galima nuimti, nes jis nėra pritvirtintas, todėl prireikus galima jį išimti.
1 pranešimai
christophe
Taip
1 pranešimai
adelaide
Galima saugiai pašalinti
1 pranešimai
michaël
Labas vakaras. Taip, tai įmanoma, ji yra nuimama
1 pranešimai
amandine
Sveiki, ar būtų įmanoma neuždėti antrojo lygio ant narvo?
2 pranešimai
marine
Sveiki, mano klausimas buvo išspręstas Zoomalia komandos, todėl aš jį pašalinu
3 pranešimai
chloe
Sveiki, norėčiau pakeisti narvų dugną, kur galėčiau juos rasti, prašau?
4 pranešimai
sandra
Sveiki, norėčiau pakeisti narvo dugno dėžes. Kaip rasti tinkamus, kad jie prisitaikytų? Ačiū jums.
4 pranešimai
sandra
Sveiki, norėčiau rasti kampines platformas savo šinšiloms. Kokio tipo platformos tiktų šiai narvei? Ačiū jums
2 pranešimai
victor
Kada Zolia Funzy narvelis vėl bus prieinamas?
1 pranešimai
marie-aude
Sveiki, ar galima naudotis narveliu, jo neuždėjus ant laikiklio (kojelių)?
2 pranešimai
prescillia
labas, ne, il faut les pied car le bac repose sur la cage et la cage sur les pied.
2 pranešimai
sandra
Taip, žinoma, taip aš ir naudoju. Ji padėta ant baldo
1 pranešimai
enora
Sveiki, ar šis narvas būtų tinkamas mažam nykštukiniam triušiui?
2 pranešimai
nathalie
Sveiki, būkite atsargūs su šiuo narvu, nes laipteliai visiškai netinka jūrų kiaulytėms, triušiams. Jie nelaiko. Nusipirkau šį narvą savo šeškams ir laipteliai tik krenta. Jie nėra tvirtai pritvirtinti. Tai yra didelis trūkumas. Kitais atžvilgiais valymas yra puikus. Gavau narvą su sulaužytomis durimis. Už vidutinę kainą dar yra kur tobulėti.
1 pranešimai
milène
Sveiki, manau, kad šis narvelis netinka triušiui ar jūrų kiaulytei. Tačiau puikiai tinka degu.
2 pranešimai
prescillia
ši narvas nėra tinkamas triušiui, geriau rinktis 120 cm tipo narvą su aptvaru
1 pranešimai
agathe
Sveiki, ar šis narvas taip pat tinka jūrų kiaulytėms? Ačiū
14 pranešimai
claire
Nemanau, kad ši narvas tinka jūrų kiaulytėms, nes jie retai mėgsta lipti (abu mano taip pat nelipa).
4 pranešimai
bérangère
Ar šiame narve yra „spąstų“ durys, skirtos užblokuoti žemutinį ar viršutinį aukštą, ypač siekiant atskirti gyvūnus?
14 pranešimai
claire
deja nėra viršutinės angos liuko, deja.
4 pranešimai
sandra
labas ne plokščių atskirti mano lengva pagaminti namuose, plokštė jūsų pasirinkimas nukirpti pagal skylės matmenis su 4 kampais ir jūs ją įdedate viskas laikosi labai gerai :) Pagarbiai
4 pranešimai
bérangère
Reguliariai ir kruopščiai prižiūrint narvą, paviršiai nerūdija, nes tai metalas?
3 pranešimai
jennifer
Sveiki, jei jis rūdija ir metalas atsidaro, aš turiu narvą jau 3 metus, o talpyklos yra prastos būklės, ir nėra jokių atsakymų, kai žmonės klausia, ar galima pakeisti tik talpyklas, nes aš nematau prasmės pirkti visą narvą iš naujo, kai reikia pakeisti tik talpyklas.
1 pranešimai
fannie
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar narvą būtina statyti ant ratukų, ar jį galima padėti ant baldo? Šiuo metu turiu narvą, stovintį ant baldo, kuriame gyvena 2 žavūs degūnai, ir tai yra vienintelė įmanoma vieta. Dėkoju už jūsų atsakymą, nuoširdžiai,
2 pranešimai
sandra
Savo ruožtu aš jį padėjau ant baldo.
1 pranešimai
camille
Labas vakaras, Ar būtų galima gauti aukštų matmenis? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, platformos matmenys yra maždaug 40 x 62 cm. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
marine
Sveiki, žinau, kad nėra galimybės užblokuoti viršutinio stalčiaus atidarymo, todėl norėjau paklausti, ar stalčius galima sukeisti vietomis (jei jie yra vienodo dydžio, kad galima būtų viršutinį stalčių įdėti apačioje ir atvirkščiai)? Ir ar yra grotelės po stalčiais, ar nėra nieko? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Po konteineriais nėra grotelų, ir jų apkeisti neįmanoma. Nerekomenduojame keisti narvelio struktūros, tačiau galite susikurti liuką, jei norite uždaryti prieigą tarp aukštų. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
sayat
Sveiki, kada vėl bus pasiekiamas šis narvas? Ir kokia jo kaina? Mes negalime matyti, nes pažymėta "nepasiekiama"
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis produktas yra papildomas, jis vėl bus prieinamas kitą savaitę. Jo kaina yra 229 €. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
delphine
labas, kiek sveria narvas? Svetainėje teigiama, kad pristatymas nemokamas, tačiau manęs prašoma sumokėti 37 už siuntimą, tai jau per daugAčiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šios narvos bendras svoris yra beveik 40 kg (įskaitant kartoną ir pakuotę). Ji nepriklauso prekių kategorijai, kuriai taikomas nemokamas pristatymas, nes jos transportavimo ir tvarkymo sąlygos skiriasi nuo įprasto siuntinio. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
pascal
Sveiki, ar galima už šią narvą atsiskaityti dalimis?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Sveiki,Jei turite klausimų ar problemų, susijusių su užsakymu, galite susisiekti su mūsų Klientų aptarnavimo tarnyba telefonu 0 892 494 028 (pirmadieniais-penktadieniais nuo 10.30 iki 12.30 ir nuo 14.30 iki 17.30). Konsultantas suteiks jums visą būtiną informaciją apie galimybę mokėti dalimis. Taip pat galite siųsti el. paštu tiesiogiai Klientų aptarnavimo tarnybai. Atsakymą gausite per 24 valandas. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
fiona
Sveiki, iki kada truks šis reklaminis pasiūlymas? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šis pasiūlymas galioja iki atsargų pabaigos. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
catherine
Sveiki, ar ši narvas gali būti tinkama mažiems žiurkėnams?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, narvas „Funzy“ ypač tinka šeškams, bet jis taip pat tinka ir žiurkėms. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
coline
Ar galima atskirti dvi dalis (viršutinę ir apatinę) jas išardant? Turiu omenyje: ar įmanoma padaryti du atskirus narvus (viršutinį ir apatinį)? Ar kopėčios ir platformos įskaičiuotos?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, struktūra neleidžia padaryti dviejų atskirų narvų. Hamakai, kopetėlės ir platformos pateikiamos kartu su narvu. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
tom
Sveiki, norėjau sužinoti, ar ši narvas tinka degučiams, ar yra rizika, kad jie pralįs pro strypus? Ačiū.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Ši narvas tinka degu, atstumas tarp strypų yra 2 cm. Pagarbiai, Zoomalia komanda