Klausimai, diskusijos apie produktus Narvelės banguolėms ir mažiesiems papūgoms Zolia Conura - H 150.5 cm

39 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Jeanne
2 pranešimai
jeanne fr
Labas vakaras; norėčiau įsigyti šį narvą, kad padidinčiau savo žiurkės gyvenamąją erdvę. Norėjau sužinoti, ar jis tiktų graužikui. Ačiū už atsakymą; su pagarba
Sohyeb
2 pranešimai
sohyeb fr
Sveiki, atsakydamas jums, galiu pasakyti, kad ši narva yra pakankamai erdvi, todėl galite ją įrengti savo gyvūnui. Tačiau aš pirkau dvi, ir viena iš jų pradėjo rūdyti po mėnesio.
Hugo
1 pranešimai
hugo fr
labas, ar koja „prie narvo“ atskiriama su pagarba
Wafae
1 pranešimai
wafae fr
Sveiki, taip, yra kaip didelis lankas pėdoms, tereikia jų nesuspausti. Kitaip taip pat galima nuimti ratukus.
Marion
1 pranešimai
marion fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar yra kitos durys be didžiosios angos, kad galėtumėte įdėti vonią 15,5 x 11 cm? Ar tai narvas, pritaikytas neatsiejamajai porai? Ačiū
Charlène
1 pranešimai
charlène fr
Labas, taip, yra 4 kiti maži atidarymai (į viršų stumdomos durys), skirti vonelėms ir kitiems priedams įdėti. Mažų durų atidarymas yra apie 13 cm aukščio ir 8,5 cm pločio, dauguma vonelių turėtų tikti. Mano manymu, narvas puikiai tiks darnioms papūgėlėms.
Michael
1 pranešimai
michael fr
Sveiki, ar šį narvą galima naudoti zebrinėms amadynoms? Ačiū! Aprašyme nurodoma, kad atstumas tarp strypų yra 1 cm. Mano dabartinio narvo atstumas tarp strypų yra 1,5 cm, kuris yra didesnis nei šio narvo.
Patricia
1 pranešimai
patricia fr
Taip
Laurie
2 pranešimai
laurie fr
Sveiki, kokie yra lentos matmenys? Kiek laiko reikia narvui surinkti? Labai ačiū už jūsų atsakymus! :)
Sohyeb
2 pranešimai
sohyeb fr
Sveiki, norint surinkti narvą, sakyčiau, reikia 20 minučių, viskas pateikiama kartu su instrukcijomis
Marie-lisa
2 pranešimai
marie-lisa fr
Ar ji tiks dviem oktodonams? Ar ji visa metalinė? Kaip atrodo grotelės?
Anne-Laure
1 pranešimai
anne-laure fr
Sveiki, absoliučiai viskas yra iš geležies, išskyrus plastikinį lašų surinktuvą, kuris neturi kontakto su gyvūnais. Viduje esantys strypai yra visiškai iš medžio. Ji tikrai labai tvirta ir kokybės atžvilgiu tinkama graužikams. Gero dienos,
Aurélie
1 pranešimai
aurélie fr
Sveiki, taip, aš įdėjau savo degučius vidun, tačiau patariu palikti groteles virš plastikinių talpyklų
Dorian
3 pranešimai
dorian fr
Sveiki, ar šis narvas tinka Aleksandro papūgai?
Fabienne
1 pranešimai
fabienne fr
Sveiki, norėčiau sužinoti narvo svorį, nes ketinu jį pastatyti ant kitos atramos, ačiū
Florian
1 pranešimai
florian fr
atsiprašau, kad negaliu jums atsakyti, mano sūnus ją nupirko man Kalėdoms, todėl ją turėsiu gruodžio 25 dieną. Pagarbiai
brigitte
3 pranešimai
brigitte fr
Sveiki, deja, negaliu atsakyti į jūsų klausimą. Tačiau galiu pasakyti, kad esu labai patenkinta šiuo pirkiniu, kuris yra gražaus gaminio, malonus akiai, puikiai suprojektuotas, todėl priežiūra lengva. Be to, mano anūkų papūgėlės atrodo patenkintos savo naująja buveine.
Charlotte
5 pranešimai
charlotte fr
Sveiki, negaliu tiksliai nurodyti narvo svorio, tačiau galiu pasakyti bendrą siuntos svorį: 16 kg
Fabrice
1 pranešimai
fabrice fr
Sveiki, koks yra atstumas tarp lentynų ir narvo, nes planuoju nenaudoti grotelių. Ar narvas yra tvirtai pritvirtintas prie riedėjimo pagrindo, ar galima narvą pastatyti be ratukų pagrindo? Ačiū
angelique
1 pranešimai
angelique fr
Sveiki, voljeras yra labai tinkamas visiems paukščiams, dėklas ir grotelės apačioje abu išsiima, taip pat galima pakeisti groteles ir dėklo vietą
nathalie
1 pranešimai
nathalie fr
labas, yra beveik 3 cm tarpas, jei nuimate groteles; ir ne, mes negalime nuimti ratukų stovo, narvas pritvirtintas prie jo
Jeanne
2 pranešimai
jeanne fr
Sveiki, kaip jums pavyko sukeisti juos vietomis? Gero jums dienos
Tony
1 pranešimai
tony fr
Sveiki, aš nusipirkau narvą ir norėjau sužinoti, ar galima nuimti viršutinę groteles, kad mano kalopsita galėtų mėgautis smėliu.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Mes nepatariame nuimti grotelių, nes tai paliktų tarpą, per kurį jūsų paukštis galėtų bandyti pralysti. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Valérie
1 pranešimai
valérie fr
Sveiki, mane domina šis narvas mano trijų su puse mėnesių amžiaus konurei. Pastebėjau, kad nuo dabartinio narvo ji paima dažus su savo snapu, kas jai pavojinga, nes juos praryja. Ar su šiuo narvu problema bus išspręsta? Dėkoju už jūsų atsakymą.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Zolia narveliuose naudojami dažai neturi švino ir nėra toksiški paukščiams. Tačiau negalima garantuoti, kad jūsų karmenaro papūga jų nepašalins ir nesuvalgys. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Dany
1 pranešimai
dany fr
Sveiki, norėjau sužinoti, ar ši narvelis tinka papūgai su žiedu ant kaklo?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šis narvelis tinka didelėms papūgoms, įskaitant žieduotąją papūgą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
mohammed
1 pranešimai
mohammed fr
Ar ši narvelis tinka kanarėlėms? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Atstumas tarp grotelių yra per didelis kanarėlėms, mes nerekomenduojame šio narvelio. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Nathalie
1 pranešimai
nathalie fr
Ar ši narvelis tinka konurei
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, ši narvas puikiai tiks konurui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
marie laure
1 pranešimai
marie laure fr
Sveiki, ar ši narvas tinka porai didelių daugiaspalvių papūgėlių? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, ši narvelis tiks tinkančiai omnicolorinių papūgų porai. Pagarbiai, Zoomalia komanda
CHANTAL
4 pranešimai
chantal fr
mane domina šis narvelio modelis, bet nenoriu turėti riedančios stalo, ant kurios būtų padėtas narvelis. ar įmanoma jo netvirtinti? chantal
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, narvas ir jo laikiklis yra neatskiriami, todėl neįmanoma užsisakyti vieno be kito. Pagarbiai, Zoomalia komanda
CHANTAL
4 pranešimai
chantal fr
kaip laikiklis tvirtinasi prie narvo? nesuprantu...
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Lesyklos laikomos vietoje naudojant grotelių sistemą, kurią reikia pakelti norint išimti lesyklas ir nuleisti jas į vietą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
JOCELYNE
1 pranešimai
jocelyne fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar ši narvas tiktų dviem kalopsitoms, ir jei ne, kokia narvas būtų tinkama?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šis narvas tiks tinkamas nimf (kakadu papūgoms). Pagarbiai, Zoomalia komanda

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą