Klausimai, diskusijos apie produktus Namelė iglu graužikams Zolia Ayma

100% klientai

rekomenduoti šį produktą

6 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Gwénaëlle
1 pranešimai
gwénaëlle fr
Labas vakaras. Ar ši niša tiktų nykštukinei triušei, prašau? Ačiū.
Céline
1 pranešimai
céline fr
Neturiu jokios idėjos
Aurelie
1 pranešimai
aurelie fr
Ne, net ir mano jūrų kiaulytė netelpa į ją, todėl nemanau, kad užtektų vietos nykštukinei triušiui, narvelis tikrai mažas. Manau, kad jis tiktų tik pelėms ar žiurkėnams, bet niekam didesniam. Labai nusivyliau šiuo pirkiniu, kuris liko man nereikalingas.
Ophelie
1 pranešimai
ophelie fr
Sveika, Gwenaëlle, Taip, šis iglu labai tinka nykštukiniam triušiui, mano triušiukas praleidžia visą dieną ten, nes jis toks švelnus!!! Puikus produktas, skalbtas skalbimo mašinoje ir džiovintas džiovyklėje 4 kartus nuo Kalėdų ir labai gerai laikosi. Labai gera kokybė. Ophelie
Marie
1 pranešimai
marie fr
Sveiki, aš nupirkau savo jūrų kiaulytei, kuri dar nėra metukų, ir nesu tikra, ar jai užaugus iki suaugusio dydžio ji vis dar tilps viduje.
Benedicte
1 pranešimai
benedicte fr
Sveiki, mano suaugę jūrų kiaulytės telpa į vidų, bet tai gana ankšta. Dėl nykštukinio triušio turiu abejonių. Man atrodo, kad tai per maža.
Mathylda
1 pranešimai
mathylda fr
Sveiki, ne, ne visai. Turiu du nykštukinius minilop triušius, ir būdami tik trijų mėnesių jie jau ten netelpa... Tačiau aš naudoju pagalvėlę viduje, ją išėmiau ir kartais jie ant jos ilsisi!

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą