Klausimai, diskusijos apie produktus Namelė iglu graužikams Zolia Ayma
6 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
gwénaëlle
Labas vakaras. Ar ši niša tiktų nykštukinei triušei, prašau? Ačiū.
1 pranešimai
céline
Neturiu jokios idėjos
1 pranešimai
aurelie
Ne, net ir mano jūrų kiaulytė netelpa į ją, todėl nemanau, kad užtektų vietos nykštukinei triušiui, narvelis tikrai mažas. Manau, kad jis tiktų tik pelėms ar žiurkėnams, bet niekam didesniam. Labai nusivyliau šiuo pirkiniu, kuris liko man nereikalingas.
1 pranešimai
ophelie
Sveika, Gwenaëlle, Taip, šis iglu labai tinka nykštukiniam triušiui, mano triušiukas praleidžia visą dieną ten, nes jis toks švelnus!!! Puikus produktas, skalbtas skalbimo mašinoje ir džiovintas džiovyklėje 4 kartus nuo Kalėdų ir labai gerai laikosi. Labai gera kokybė. Ophelie
1 pranešimai
marie
Sveiki, aš nupirkau savo jūrų kiaulytei, kuri dar nėra metukų, ir nesu tikra, ar jai užaugus iki suaugusio dydžio ji vis dar tilps viduje.
1 pranešimai
benedicte
Sveiki, mano suaugę jūrų kiaulytės telpa į vidų, bet tai gana ankšta. Dėl nykštukinio triušio turiu abejonių. Man atrodo, kad tai per maža.
1 pranešimai
mathylda
Sveiki, ne, ne visai. Turiu du nykštukinius minilop triušius, ir būdami tik trijų mėnesių jie jau ten netelpa... Tačiau aš naudoju pagalvėlę viduje, ją išėmiau ir kartais jie ant jos ilsisi!