Klausimai, diskusijos apie produktus Papūgos narvas Zolia Aratinga - H 183 cm
21 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
laurence
Skubiai prieš užsakymą, ar kas nors galėtų man pasakyti apie išorinius matmenis be apsauginių sijonų, nes narvo aprašyme nurodyti tik bendrieji išoriniai matmenys, o gyvenamoji erdvė, skirtingai nuo kitų modelių, nėra nurodyta? Dėkoju už jūsų atsakymus. Pagarbiai.
1 pranešimai
yves
Labas, plotis 102 cm - aukštis 97 cm (priklauso nuo fono įrengimo, aš ant grotelių uždėjau cinkuotą plokštę
3 pranešimai
melanie
Ar vakarą ar papūga gali tiesiogiai išeiti iš narvo vidaus, kad pasiektų žaidimų aikštelę viršuje, ar reikia ją išnešti pro duris? Ačiū
1 pranešimai
anais
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar galima įsigyti tik apatinį stalčių. Jau kelerius metus turiu šį narvelį ir dėklas visiškai surūdijęs bei prakiuręs dėl vandens... Ačiū
1 pranešimai
thomas
Sveiki, visų pirma tikiuosi, kad jums sekasi gerai. Ar įmanoma naudoti šį narvą dviems Afrikos pilkiesiems papūgoms? Ačiū už jūsų atsakymą ir iki pasimatymo.
1 pranešimai
lucia
Sveiki Kokie yra tikslūs narvo matmenys (ilgis x plotis) be apsauginių grotelių. Ačiū
1 pranešimai
pauline
Sveiki, noriu sužinoti, ar ši Aratinga narvas tiktų vaivorykštiniam loriketui? Ar tarp strypų tarpai nėra per dideli?
1 pranešimai
catherine
Taip, manau, kad ji bus gerai. Aš turiu viduje vieną eklektą, ir tai labai gerai sekasi
1 pranešimai
teddy
Sveiki, norėdamas atsakyti į jūsų klausimą, aš turiu didelį eclectus, kuris yra apie 40 cm ilgio, todėl manau, kad jei mano tyrimai teisingi, narvas tiktų vaivorykštiniam loriškiui.
1 pranešimai
nadia
Sveiki, man tai visiškai netinka. Aš turiu 2 pilkus paukščius viduje, bet mano konuros yra narve, kurio strypai yra mažiau tarpusavyje išskirstyti.
1 pranešimai
claudine
Labas, taip, jūsų Loriquet neprailgs
1 pranešimai
sarah
Sveiki, ši narvas mane domina, bet turiu klausimą: mano papūga maudosi kasdien. Ar galėtumėte rekomenduoti tinkamą vonelę šiam narvui? Pagarbiai,
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, rekomenduojame šią papūgos vonią, ji tinka visoms narvams ir yra erdvi bei patogi naudoti. https://www.zoomalia.com/animalerie/baignoire-pour-perroquet-splash-giant-p-36066.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
mandy
Sveiki, ar pristatymas nemokamas nuo 39 € pirkimo? Kodėl man prašoma sumokėti 40 € arba 37 €? Pagarbiai
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis produktas yra nestandartinis produktas, kuriam netaikomos nemokamo pristatymo sąlygos dėl jo svorio ir dydžio. https://www.zoomalia.com/information/avantage/ Pagarbiai, „Zoomalia“ komanda
1 pranešimai
cédric
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar šios narvelio dažai yra be švino, nes nematau jokios informacijos ir nenorėčiau, kad mano papūga susirgtų. Pagarbiai
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Visų Zolia narvų asortimento dažai yra be švino. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
adrien
Sveiki; jos iš tiesų be švino; tačiau kokybė nelabai gera, nes jau po 6 mėnesių dažai pradeda luptis...
1 pranešimai
cathy
Narvas be apsauginių išsikišimų yra 61 cm pločio ir 101 cm ilgio