Klausimai, diskusijos apie produktus Skaidri pusiau apvali vonelė
6 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
didier
Sveiki. Turiu du klausimus. Ar tai vientisa vonia, ar gali būti atskirta į dvi dalis? Ar medžiaga yra labiau panaši į Splash stiliaus vonią, ar į tą pusapvalę mėlyną skaidrią vonią, kurią turite savo svetainėje? Labai ačiū.
1 pranešimai
maryse
Sveiki, aš sulaužiau vonelės viršų, kuris priklauso Savic Lily 50 narvui, kurį iš jūsų įsigijau rugsėjį ir esu labai patenkinta. Ji labai džiugina mano du kanarinius paukščius. Norėčiau užsisakyti kitą vonelę, bet šio modelio nematau jūsų svetainėje. Turite keletą modelių, tačiau nežinau, kurį turėčiau pasirinkti. Prašau man padėti. Maryse
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, daugumos narvų vonių matmenys yra vienodi, todėl ji turėtų tikti ir jūsų narvui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
ludivine
gali eiti kalcitams?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis produktas iš tiesų tinka banguotoms papūgėlėms. Pagarbiai, Zoomalia komanda
6 pranešimai
nathalie
Sveiki, norėčiau sužinoti, kurios iš jūsų vonių tiktų žaliai Carla narveliui be stogo, skirtam dviem banguotoms papūgėlėms? Jei paimsiu dvi vonias, ar tai nėra geriau nei viena, ar galiu naudoti tik vieną? (banguotų papūgėlių porai) Ačiū iš anksto.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šios vonelės iš esmės turėtų tikti. Dviem papūgoms patariame naudoti 2 voneles. Pagarbiai, Zoomalia komanda