vitaminas c turintys maisto produktai mano jūrų kiaulytėms
Labas, norėčiau sužinoti, ar yra kokių nors skanėstų, kuriuos jūrų kiaulytės dievina ir kurie yra turtingi vitamino C? Ačiū
Sveiki,
Galime patarti naudoti maisto papildą:
https://www.zoomalia.com/animalerie/vitamine-c-pour-cochon-d-inde-500ml-250ml-et-15ml-p-1282.html
Linkime jums geros dienos ir laimingų Naujųjų metų.
Pagarbiai.
Zoomalia komanda
Ačiū už jūsų atsakymą, o ar jūrų kiaulytėms skirtos specialios sėklos turi vitamino C? Ačiū.
Labas
Problema yra tai, kad jie sunkiai vartoja šiuos maisto papildus
Ačiū
Jūrų kiaulytėms reikia teikti pirmenybę maistu, turinčiu daug vitamino C. Jokiu būdu ne mišiniais su sėklomis, nes tai labai blogai jų sveikatai, bet aukštos kokybės granulėmis su daug vitamino C, tokiomis kaip "Crispy Pellet Guinea Pig" iš Versele Laga, parduodamomis šioje svetainėje. Auginu jūrų kiaulytes jau daug metų ir tai yra geriausios granulės, taip pat reikia joms duoti geros kokybės šieno tiek, kiek norisi, ir jei įmanoma, daržovių, turinčių daug vitamino C, kaip paprikos, pankoliai, pakaitomis su morkomis, cikorija, agurkais. Bet jei jūsų jūrų kiaulytė nėra pratusi prie daržovių, juos reikia įvesti palaipsniui, kitaip ji gali viduriuoti. Aš joms duodu daržovių kasdien.
Su tokio tipo granulėmis jūsų jūrų kiaulytė turės kasdieninę vitamino C dozę. Tai granulės, kurias dauguma augintojų naudoja, ir jos yra labai geros kokybės, o jūrų kiaulytės jas dievina. Iš viso to nereikia papildų vitaminui C.
Sveiki, ačiū už jūsų atsakymą. Mano jūrų kiaulių ėdalas yra traškūs muslių kruopos, turtingos vitamino C, ir jiems patinka pankoliai, endivės ir morkos bei šienas. Dėkoju už jūsų patarimus.