vitaminas C

1 atsakymas
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
brigitte
4 pranešimai
brigitte fr

ar tikrai reikia duoti vitamino C savo jūrų kiaulytėms?

ačiū už jūsų patarimus, iki pasimatymo

gloriane
83 pranešimai
gloriane fr

labas 

taip, reikia bent kartą per dieną, kitaip jam gali trūkti ir jis gali numirti dėl mano duodu jam kiekvieną rytą vieną kūdikio morką ir kartą per savaitę apelsino skiltelę ir jis puikiai jaučiasi, nereikia brangaus buteliuko, tiesiog morkos ir šiek tiek apelsino, nes jis rūgštus 

kai nusipirkau savąjį, jis atrodė "gerai", kitą dieną akys buvo sulipusios, nosis taip pat, jam buvo sunku kvėpuoti, maniau, kad jis mirs. Aš grįžau į gyvūnų parduotuvę ir nupirkau vitamino C, po 3 dienų nebuvo jokio pokyčio, nunešiau jį pas veterinarą, tai buvo coryza. Aš jį prižiūrėjau, jis dabar gerokai geriau, labai aktyvus, bet aš ir toliau duodu vitamino C, jei to neduodi, gali nutikti tas pats, jei laiku nesureaguosi 

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą