Klausimai, diskusijos apie produktus Hamiform Optima pilnas maistas nykštukiniams triušiams
7 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
2 pranešimai
virginie
Sveiki, ar granulės tinka žaislinėms triušiams, nes paprastai aš jiems duodu jauniems ir žaislinėms triušiams skirtas granules. Ačiū iš anksto už jūsų atsakymą.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, drąsiai galite duoti savo žaisliniam triušiui nykštukinių triušių granules. Granulės yra šiek tiek didesnės, tačiau, kadangi triušis jas kramto ir nenuryja, tai nesudaro jokios problemos. Tik būtinai tinkamai prisitaikykite porciją. Pagarbiai, Alexandra iš Zoomalia
1 pranešimai
laurianne
Labas, taip pat dirbdamas gyvūnų parduotuvėje, patarčiau laikytis specialios jauno triušio ir žaislinio triušio dietos (mėlyna dėžutė ir pakelis), nes ji yra labiausiai pritaikyta jų mažam kūnui, štai kodėl užrašyta jaunas triušis IR žaislinis triušis. Pagarbiai ;)
3 pranešimai
maelle
Sveiki, turiu nykštukinį triušį ir be problemų duodu jam, kodėl pasirinkau 7 kg formatą - paprasčiausiai dėl konteinerio.
1 pranešimai
carole
Sveiki, mano veterinaras rekomendavo didelio kalibro sėklas mano triušių dantų dėvėjimui, ar tai tinkamas produktas? Prisipažinsiu, esu šiek tiek pasimetusi. Pagarbiai, Carole GONZALEZ.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki,Taip, tai labai geras produktas, tačiau nedvejodami pridėkite akmenį graužti ir pagaliukus dantims dėvėti.Pagarbiai,Zoomalia komanda
4 pranešimai
alison
ne duokite savo triušiui dribsnių ar duonos, tik šieno ir be glitimo granulėmis. Šienas dilina dantis, o ne duona. Sustokite su kvailystėmis.
1 pranešimai
justine
Sveiki, jokiu būdu neduokite savo triušiui graužti akmenų. Dantims nudėvėti pakanka, jog triušis turėtų geros kokybės šieno. Jį reikia duoti gausiai, tai sudaro 80% mitybos