Klausimai, diskusijos apie produktus Jūros kiaulytės granulės kibiras pilnavertis maistas Hamiform

23 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
caroline
1 pranešimai
caroline fr
Sveiki, dėl klaidos paėmiau tai savo triušiams, ar galiu jiems tai duoti? Ačiū!
Alain
1 pranešimai
alain fr
Sveiki, kokia yra dabartinė jūsų 7 kg Hamiform sandėliavimo trukmės data jūrų kiaulytėms? Ačiū
Gaëlle
1 pranešimai
gaëlle fr
Sveiki, Alain, aš nusipirkau savo 7 kg granulių puodą 2021 m. lapkričio 6 d., ir galiojimo data yra 2022 m. spalio 22 d.
sylvie
1 pranešimai
sylvie fr
Sveiki, ar turėčiau jiems duoti vitamino C papildą kartu su šiais granulėmis, ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šis granulės jau turi didelę vitamino C koncentraciją, todėl papildomas vartojimas nebus būtinas. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Marjorie
2 pranešimai
marjorie fr
Sveiki, norėčiau užsisakyti 2 granulių kibirėlių rinkinį. Ar galėtumėte pasakyti, koks yra jūsų turimų galiojimo terminas? Ačiū!
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, šių kibirėlių galiojimo data yra 2018 m. lapkritis. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Guillaume
1 pranešimai
guillaume fr
Sveiki, nusipirkau šį dubenį, bet neturėdamas jūrų kiaulytės, o turėdamas smiltpeles, ar jis jiems tinka? Jei ne, ar galiu grąžinti maisto dubenį, nes užsiprenumeravau „zen“ draudimą ir esu per terminą. Iš anksto dėkoju.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, rekomenduojame nenaudoti šio maisto jūsų smiltpelėms. Dėl produkto grąžinimo reikia susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo skyriumi per jūsų užsakymo stebėjimą arba rašant [email protected]. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Pauline
1 pranešimai
pauline fr
Sveiki, mano kalė mėgsta mano jūrų kiaulytės granules. Duodu jai kelias, kai ruošiu mano jūrų kiaulytės dubenėlį, bet norėjau sužinoti, ar tai nėra pavojinga mano kalei? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Nėra problemų dėl šuns, tiesiog jūrų kiaulytės granulės yra pagamintos iš šviežios alfalfa be virimo, taigi šuniui tai tarsi valgyti žolę. Vis dėlto būkite atsargūs, kad neperdozuoti. Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia
Sophie
1 pranešimai
sophie fr
labas, norėjau sužinoti, ar galima duoti šių granulių nykštukiniam triušiui, vienintelis komponentas, kuris skiriasi nuo „Hamiform“ nykštukinių triušių maisto, yra tai, kad yra vitamino C.... ?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Mes nerekomenduojame šio produkto jūsų nykštukiniam triušiui, tačiau rekomenduojame produktą, skirtą nykštukiniams triušiams. Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia
Fei-Ching
1 pranešimai
fei-ching fr
Labas, Aš suklydau užsakyme ir nusipirkau jūrų kiaulytėms skirtą maistą su bulvių baltymais (bulvės yra toksiškos triušiams), užuot nusipirkusi maistą nykštukiniams triušiams. Ar galiu duoti šio maisto savo triušiams, nebijant, kad jie apsinuodys maistu?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, šis maistas skirtas jūrų kiaulytėms, o ne triušiams. Geriau duoti jiems maistą, skirtą triušiams. Pagarbiai, Christelle iš Zoomalia
Jodie
3 pranešimai
jodie fr
Sveiki, jei kas dvi dienas savo jūrų kiaulytei duosiu 5 šaukštus šio mišinio, kiek laiko (maždaug) šis paketas truks? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, dienos norma yra 50 g per dieną, tai yra 5 šaukštai. Su 7 kg kibiru galėsite maitinti savo jūrų kiaulytę 140 dienų. Pagarbiai, Alexandra iš Zoomalia
anais
2 pranešimai
anais fr
labas. kiek laiko trunka kibiras jūrų kiaulytėms? ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, labai sunku tiksliai atsakyti į šį klausimą. Viskas priklauso nuo kasdienės porcijos, kurią duosite savo jūrų kiaulytei. Pagarbiai, Christelle iš Zoomalia
Yolene
2 pranešimai
yolene fr
Labas, norėčiau sužinoti šio straipsnio galiojimo datą jūsų atsargose.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šis straipsnis turi galiojimo datą iki 20/11/13. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Aurélie
3 pranešimai
aurélie fr
Ar ši mityba mus atleidžia nuo papildomų vitaminų davimo?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Jums nereikės papildyti vitaminais jos mitybos, tai liks kaip pasirinkimas. Pagarbiai, Zoomalia komanda

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą