Klausimai, diskusijos apie produktus Jūros kiaulytės granulės kibiras pilnavertis maistas Hamiform
100% klientai
rekomenduoti šį produktą
23 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
caroline
Sveiki, dėl klaidos paėmiau tai savo triušiams, ar galiu jiems tai duoti? Ačiū!
1 pranešimai
alain
Sveiki, kokia yra dabartinė jūsų 7 kg Hamiform sandėliavimo trukmės data jūrų kiaulytėms? Ačiū
1 pranešimai
gaëlle
Sveiki, Alain, aš nusipirkau savo 7 kg granulių puodą 2021 m. lapkričio 6 d., ir galiojimo data yra 2022 m. spalio 22 d.
1 pranešimai
sylvie
Sveiki, ar turėčiau jiems duoti vitamino C papildą kartu su šiais granulėmis, ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis granulės jau turi didelę vitamino C koncentraciją, todėl papildomas vartojimas nebus būtinas. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
marjorie
Sveiki, norėčiau užsisakyti 2 granulių kibirėlių rinkinį. Ar galėtumėte pasakyti, koks yra jūsų turimų galiojimo terminas? Ačiū!
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šių kibirėlių galiojimo data yra 2018 m. lapkritis. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
guillaume
Sveiki, nusipirkau šį dubenį, bet neturėdamas jūrų kiaulytės, o turėdamas smiltpeles, ar jis jiems tinka? Jei ne, ar galiu grąžinti maisto dubenį, nes užsiprenumeravau „zen“ draudimą ir esu per terminą. Iš anksto dėkoju.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, rekomenduojame nenaudoti šio maisto jūsų smiltpelėms. Dėl produkto grąžinimo reikia susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo skyriumi per jūsų užsakymo stebėjimą arba rašant [email protected]. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
pauline
Sveiki, mano kalė mėgsta mano jūrų kiaulytės granules. Duodu jai kelias, kai ruošiu mano jūrų kiaulytės dubenėlį, bet norėjau sužinoti, ar tai nėra pavojinga mano kalei? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Nėra problemų dėl šuns, tiesiog jūrų kiaulytės granulės yra pagamintos iš šviežios alfalfa be virimo, taigi šuniui tai tarsi valgyti žolę. Vis dėlto būkite atsargūs, kad neperdozuoti. Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia
1 pranešimai
sophie
labas, norėjau sužinoti, ar galima duoti šių granulių nykštukiniam triušiui, vienintelis komponentas, kuris skiriasi nuo „Hamiform“ nykštukinių triušių maisto, yra tai, kad yra vitamino C.... ?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Mes nerekomenduojame šio produkto jūsų nykštukiniam triušiui, tačiau rekomenduojame produktą, skirtą nykštukiniams triušiams. Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia
1 pranešimai
fei-ching
Labas, Aš suklydau užsakyme ir nusipirkau jūrų kiaulytėms skirtą maistą su bulvių baltymais (bulvės yra toksiškos triušiams), užuot nusipirkusi maistą nykštukiniams triušiams. Ar galiu duoti šio maisto savo triušiams, nebijant, kad jie apsinuodys maistu?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šis maistas skirtas jūrų kiaulytėms, o ne triušiams. Geriau duoti jiems maistą, skirtą triušiams. Pagarbiai, Christelle iš Zoomalia
3 pranešimai
jodie
Sveiki, jei kas dvi dienas savo jūrų kiaulytei duosiu 5 šaukštus šio mišinio, kiek laiko (maždaug) šis paketas truks? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, dienos norma yra 50 g per dieną, tai yra 5 šaukštai. Su 7 kg kibiru galėsite maitinti savo jūrų kiaulytę 140 dienų. Pagarbiai, Alexandra iš Zoomalia
2 pranešimai
anais
labas. kiek laiko trunka kibiras jūrų kiaulytėms? ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, labai sunku tiksliai atsakyti į šį klausimą. Viskas priklauso nuo kasdienės porcijos, kurią duosite savo jūrų kiaulytei. Pagarbiai, Christelle iš Zoomalia
2 pranešimai
yolene
Labas, norėčiau sužinoti šio straipsnio galiojimo datą jūsų atsargose.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis straipsnis turi galiojimo datą iki 20/11/13. Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
aurélie
Ar ši mityba mus atleidžia nuo papildomų vitaminų davimo?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Jums nereikės papildyti vitaminais jos mitybos, tai liks kaip pasirinkimas. Pagarbiai, Zoomalia komanda