Klausimai, diskusijos apie produktus Virbac BIOCALPHOS Mineralai ir Mikroelementai geriama tirpalas
12 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
5 pranešimai
christine
Jei jūsų vištos neturi parazitų, nereikia jų kažkuo gydyti, nes jeigu jas apdorosite, negalėsite valgyti jų kiaušinių. Jei jūsų vištos turi pakankamai erdvės, gali kapstyti žemėje ir maudytis smėlio voniose, nėra priežasties, dėl kurios jos turėtų būti užkrėstos, ypatingai jei reguliariai valote jų gyvenamąją aplinką.
7 pranešimai
brigitte
Sveiki, ar galima valgyti kiaušinius vartojant vitaminų Biocalphos papildą ir kokį antiparazitinį purškiklį galėtumėte rekomenduoti mano vištoms?
5 pranešimai
christine
Sveiki, taip, biokalfo gydymo metu galima valgyti kiaušinius. Kokio tipo parazitai?
7 pranešimai
brigitte
Sveiki, dėkoju Christine už jūsų atsakymą. Ieškau gero antiparazitinio purškalo, kuris būtų prevencinė priemonė nuo įvairių parazitų.
7 pranešimai
brigitte
Mano vištos jau dvi savaites palieka daug žalių granulų iš Versele Laga Gold Mix pašaro, tai suteikia daug atliekų. Norėčiau pakeisti pašarą, bet nežinau, kokį prekės ženklą pasirinkti, kuris būtų tinkamas. Turiu 2 dedeklines vištas ir 2 šilkinukus, ką jūs man patartumėte?
7 pranešimai
brigitte
Mano vištos jau 2 savaites daug palieka žalios spalvos granules iš "Versele Laga Gold Mix" pašaro, tai sukelia daug atliekų. Norėčiau pakeisti pašarą, bet nežinau, kokį prekės ženklą pasirinkti, kuris būtų tinkamas. Turiu 2 dėžėles vištų ir 2 šilkmedžių vištas. Ką man rekomenduotumėte?
7 pranešimai
brigitte
Sveiki, ką tik nusipirkau vitamino biokalfos ir norėčiau sužinoti dozę 4 vištoms.
5 pranešimai
christine
Sveiki, dozavimas vyksta litru gėrimo. Maždaug 5 ml vienam litrui. Dėl saugaus dozavimo naudokite švirkštą su ml matavimu ir viskas bus tvarkoje.
7 pranešimai
brigitte
Ačiū už jūsų atsakymą, bet kokį vaistą nuo kirminų turėčiau jiems duoti?
7 pranešimai
brigitte
Sveiki, šiuo metu mano vištos deda kiaušinius, iš kurių du yra raukšlėti, o kitas kiaušinis turi minkštą lukštą. Aš joms daviau grito, bet jos jo nevalgo. Ar produktas biocalphos būtų geras joms, ar rekomenduotumėte ką nors kita?
1 pranešimai
sandra et bertrand
puiku!
1 pranešimai
sophie
Sveiki, galite jiems duoti kiaušinių lukštų ir sutraiškytų austrės lukštų taip pat. Taip pat pagalvokite apie jų kirminų pašalinimą.
5 pranešimai
christine
Kad yra minkšti lukštai, į geriamą vandenį reikia įdėti Biocalphos. Kalbant apie raukšlėtas kiaušinių lukštus, tai nėra geras ženklas, tai gali būti infekcija, todėl geriau pasikonsultuoti su specializuotu veterinaru.