Vidinis kotedžo triušių narvas

4 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Audrey
12 pranešimai
audrey fr

Labas vakaras,

Neseniai įsigijau naują narvą savo jūros kiaulytei iš šio puslapio, esu labai patenkinta juo - estetiškai tobulas ir labai patogus valymui. Vis dėlto, viduje atlikau keletą pakeitimų: pridėjau platformą viršutinėje dalyje, kad Choco (tai mano jūros kiaulytės vardas) galėtų mus matyti, ir platformą (kuri taip pat atlieka namelio funkciją) apačioje, kad nuolydis būtų mažiau status:

Sandra
261 pranešimai
sandra fr

Sveika, Audrey!

Wow!!!! Nuostabus tavo triušių narvas! O Choco yra tokia miela! lol!

Sveikinu, tai, ką darai savo gyvūnams, yra tikrai nuostabu, tu suteiki jiems komfortą ir erdvę, sveikinimai. Tavo įrenginiai (tiek vėžliams, tiek Choco) yra puikūs, jie tikrai jaučiasi gerai. Ir šis narvas yra tikrai labai estetiškas, kitaip nei įprastos narvos, kurias paprastai matome!

Bet sakyk, tu tikra meistrė

Audrey
12 pranešimai
audrey fr

Labas Sandra,

Taip, man pasisekė turėti garažą pilną įrankių, todėl norėdamas praleisti laiką (kai jo turiu), meistraudau, iš tikrųjų man tai labai patinka, tai taip malonu pagerinti mano mažųjų gyvūnėlių komfortą, man tai suteikia daug džiaugsmo, nes jie tikrai moka vertinti.

Linkiu geros dienos, iki pasimatymo

Axelle
1 pranešimai
axelle fr

Sveiki,

Norėčiau įsigyti šią sodybą, nes turiu 4 žiurkes ir triušį, o turėti 2 narvelius bute užima daug vietos! Taigi, pagalvojau, kad tai gali būti geras sprendimas. Tačiau abejoju, ar gyvūnai tikrai galėtų pasiekti medį. Bijau, kad įsigijus mano žiurkės visur atliks savo reikalus ir narvas labai blogai kvepės (kadangi medį sunku išvalyti dėl kvapų).

Ar galėtum padaryti trumpą teigiamų ir neigiamų šio narvo aspektų apžvalgą?

Iš anksto dėkoju :-)

céline
38 pranešimai
céline fr

Sveiki,

Narvas yra per mažas, kad jame tilptų 4 žiurkės ir triušis. Jie bus per daug susigrūdę.

Iš tikrųjų su mažu narvu bus būtinai nemalonus kvapas... 

Manau, kad geriau būtų, jei pažiūrėtumėte į didesnius narvus.

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą