Klausimai, diskusijos apie produktus Triušio tvartelis viduje/lauke su ratukais - 115 cm - Zolia Janis

9 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Erika
2 pranešimai
erika fr
Katastrofiškas pirkinys, mano triušio šlapimas prasiskverbia ... blizgus paviršius nulinis, tikrai gailiuosi šio pirkinio
Regine
1 pranešimai
regine fr
1. Nusipirkau Zolia Janis narvelį savo dviems jūrų kiaulytėms. Mediena yra neapdorota ir gali greitai pablogėti dėl jų išmatų ir šlapimo, šie gyvūnai nėra švarūs, kitaip nei triušiai! Kokį laką galėčiau naudoti ir kur jį rasti? 2. Man atrodo, kad namelio platforma yra gana aukštai, jei jūrų kiaulytės šoktų iš ten ant narvelio grindų, ar tai nebūtų pavojinga? Labai ačiū už jūsų atsakymus!
Odile
1 pranešimai
odile fr
Aš jums to nerekomenduočiau. Labai prastos kokybės
Erika
2 pranešimai
erika fr
Daugiau nei prasta, jūs teisus
Amandine
1 pranešimai
amandine fr
Sveiki, norėčiau sužinoti kojų aukštį. Ratukai yra narvo apačioje. Ačiū
Sébastien
1 pranešimai
sébastien fr
Ant ratų apačioje esančios ritinėliai sudaro apie 31 cm.
Mlle Patricia
1 pranešimai
mlle patricia fr
Ar gali triušis pats lengvai patekti per apatinį įėjimą? Ar turite ką nors patarti dėl saulės izoliacijos vasarą? Ačiū
Julie
5 pranešimai
julie fr
Sveiki, visiškai netinka triušiui, kuriam reikia daugiau erdvės, minimalus plotas turi būti ne mažesnis kaip 2 kvadratiniai metrai. Gero dienos.
Céline
1 pranešimai
céline fr
Sveiki! Mano nykštukinis triušis yra laimingas, jis pasiekia viršutinę namelio dalį laipiodamas arba šokinėdamas! Jis yra labai mažas, o narvo dydis yra puikus, netgi gerokai didesnis nei parduotuvių dydis.
Camille
1 pranešimai
camille fr
Mano triušis atrodo gerai. Bet jis graužia narvą, teko pridėti kampinę patalynę, kad šlapimas nebėgtų ant grindų. Taip pat pridėjau kažką prie įėjimo, kad jis galėtų pats įeiti ir išeiti.

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą