Klausimai, diskusijos apie produktus Versele Laga Prestige Premium Perroquets
7 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
5 pranešimai
angelique
Sveiki! Ar galiu gauti kainą už Gabono pilkąjį papūgą? Ačiū.
4 pranešimai
sophie
https://www.zoomalia.com/animalerie/versele-laga-african-parrot-loro-parque-mix-p-15929.html YRA SPECIJALUS VERSELE LAGA MODELIS PILKIESIEMS PAPŪGOS!
1 pranešimai
chala
Sveiki, aš turiu pilkąjį Afrikos papūgą. Aš papildomai duodu džiovintų vaisių mišinį, nes jiems reikia vitaminų, kurių negalima rasti tik sėklose. Vis sunkiau yra rasti gerą papūgų mišinį.
1 pranešimai
evelyne
aš jiems tai duodu, bet... yra daug suspausto maisto, ir jiems tai nepatinka... daug švaistymo. Jie kiekvieną dieną gauna „naminį“ papildą... tai gali būti sausainiai, vaisiai, daržovės, mažos mėsos ir kaulų gabalėliai...
1 pranešimai
jean-pierre
Pabandykite jam duoti sauso maisto kaip pagrindinę maitinimo priemonę (NutriBird P 19 Original) ryte ir vakare, taip pat duokite vaisių gabalėlių (be sėklų) ir šviežių daržovių (jei įmanoma, ekologiški su žievele). Ir, žinoma, visada švaraus ir šviežio vandens.
1 pranešimai
christine
labas, taip, mano Afrikos grivis valgo be problemų
6 pranešimai
marie
Taip, šis mišinys visiems papūgoms yra gana geras! Iš tikrųjų dabar renkuosi viską ekologiškai ir darau savo mišinius, išskyrus kelias išimtis.
1 pranešimai
bernard
Asmeniškai, turiu du papūgas – vieną pilkąją ir vieną amazoninę, ir jiems šį mišinį duodu jau keletą metų be jokios problemos. Žinoma, papildoju šviežiais vaisiais arba daržovėmis (pavyzdžiui, žaliomis pupelėmis, nenuluptais žirneliais, pasiflorų vaisiais).