Klausimai, diskusijos apie produktus Versele Laga Cuni Complete suaugęs triušis

97% klientai

rekomenduoti šį produktą

17 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Romane
4 pranešimai
romane fr
s
Barbara
3 pranešimai
barbara fr
Sveiki, ar šios granulės turi grūdų? Sudėtis yra gana neaiški, nes nurodyta „sėklų“ ir augalinės kilmės šalutinių produktų buvimas, neįvardijant detaliau, išskyrus tai, kad yra 8% timotėjos...
mendy
1 pranešimai
mendy fr
labas, nemanau, kad tokio tipo granulių sudėtyje yra grūdų.
Fabrice
1 pranešimai
fabrice fr
Sveiki, patvirtinu, kad jie turi grūdų (tiksliau ilgų skaidulų). Šiuos granules rekomenduoja veterinarai. Tai labai geras pasirinkimas. Pagarbiai
Alexa
2 pranešimai
alexa fr
Labas, pažiūrėjau sudėtį ant pakuotės, o "sėklos" yra linų sėklos (iki 2%).
marine
1 pranešimai
marine fr
Sveiki, man atrodo, kad tai yra prekės ženklas, siūlantis „švariausias“ granules, su nedaug arba visiškai be grūdų.
Julie
2 pranešimai
julie fr
Sveiki, iš tikrųjų jie turi sėklų, bet ne dideliais kiekiais, tai vienas iš geriausiai vertinamų prekių ženklų veterinarų, tačiau jei norite JR ​​Farm, kurie yra dar geresni ir be sėklų.
Julie
2 pranešimai
julie fr
Atsiprašau už klaidas, nebent turite *
Luna
1 pranešimai
luna fr
Sveiki, ne, šios granulės beveik neturi sėklų, paminėtos sėklos yra linų sėmenys, kurie yra naudingi gyvūno kailiui, tačiau jie nėra pagrindiniai granulių ingredientai. Jie yra labai geros kokybės, turi daug ilgų skaidulų, pakankamai baltymų, mažai riebalų ir nėra grūdų (išskyrus nedidelį kiekį linų sėmenų). Trumpai tariant, jie puikiai tinka žolėdžių triušių mitybai!
VIRGINIE
1 pranešimai
virginie fr
Aš taip pat turėjau tam tikrų abejonių, bet šie granuliukai, mano nuomone, yra geriausi rinkoje :o) Mano triušis jau nuo trijų mėnesių amžiaus šeriamas šaukštu šių granulių ir jis yra puikios formos, be jokių svorio augimo problemų.
Romane
4 pranešimai
romane fr
Sveiki, tai nėra geriausios granulės, bet jos yra priimtinos, jose nėra grūdų
Romane
4 pranešimai
romane fr
Tai ne geriausios, Bunny rêve yra daug tikslesnės sudėties atžvilgiu
Angelique
1 pranešimai
angelique fr
Neturi grūdų. Aš visada šėriau savo triušius šiuo prekės ženklu ir niekada neturėjau virškinimo sutrikimų. Paliekama valia ir triušiai reguliuoja patys tarp granulių ir šieno.
karen
2 pranešimai
karen fr
Sveiki, granulės BE GRŪDŲ, jokios tranzito problemos mano dviem triušiams. Manau, vienintelės kitos be grūdų yra hamiform prekės ženklo, kurios yra brangesnės, ir mano triušiai jas valgė su mažiau malonumo...
Muriel
1 pranešimai
muriel fr
Sveiki, Taip pat rekomenduota mano egzotinių gyvūnų veterinaro, tačiau neatstoja šieno, mano triušiui tai išlieka skanėstu.
Odile
2 pranešimai
odile fr
Sveiki, šiuose granulėse nėra javų Viduje esančios kitos sėklos, tokios kaip linai, nėra javai
Anne-Laure
1 pranešimai
anne-laure fr
Mano triušis nevalgo šieno (nors kas galėtų pasakyti kodėl!!) ir turi virškinimo problemų, savaime suprantama. Specialiai jam pritaikyti granulės išsprendė problemas. Nors jis mieliau valgo „Selective“, bet tai nėra tas pats biudžetas, tad maišau 1/3 su 2/3 ir jis yra patenkintas, valgydamas pirmiausia turtingesnes, o baigdamas šias. Vis dėlto jam jokių saldumynų ar grūdų, išskyrus dobilus ir gysločius iš sodo, nes tai tikrai negerėjo virškinimui.
Allison
1 pranešimai
allison fr
Sveiki, dirbau 10 metų egzotinių gyvūnų veterinarijos klinikoje ir buvome apmokyti apie triušių ekstrudatą. Šiame pakete nėra grūdų. Kalbant apie sėklas, tai linai, kurie nėra grūdai. Pagarbiai

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą