Klausimai, diskusijos apie produktus Versele Laga Australian Parrot Loro Parque Mix visiems Cockatoo
100% klientai
rekomenduoti šį produktą
10 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
4 pranešimai
françois
Gaila, negaliu paskelbti nuotraukos ar vaizdo įrašo, bet turėjau jų tikrai daug. Radu apie dvidešimt kasdien, net trisdešimt, kol supratau, kad tai buvo sėklos, kurios buvo visiškai užkrėstos. Atidarius jas radau gerą šimtą. Taigi viskas į šiukšlių dėžę
2 pranešimai
arielle
Tai kyla dėl to, kad laikoma pas jus ir nesuvartojama pakankamai greitai. Aš nusipirkau hermetišką dėžę iš Zoomalia, ir tai puikiai veikia. Taip pat turiu tik vieną rožinę kakadu.
3 pranešimai
jacques
Sveiki, per keturiasdešimt metų galbūt tai atsitiko vieną ar du kartus, tačiau su nedideliu kiekiu vabzdžių, mano sėklos laikomos sandariuose būgnuose ir aš maždaug kas keturis mėnesius atnaujinu užsakymus. Vis dėlto niekur nesame apsaugoti nuo netinkamos pristatymo partijos. Jei nenorite problemų, naudokite granules, nors vis tiek gali kilti dulkių problemų, jei maišas yra apverstas.
4 pranešimai
françois
Per 10 metų tai pirmas kartas, kai man taip nutiko, problema nėra manyje, nes yra komentaras apie tą patį straipsnį, kuris sako, kad ir jam buvo gyvūnų maiše. Be to, jis buvo gerai laikomas didelėje hermetiškoje dėžėje.
2 pranešimai
véronique
taip, man nutiko tas pats, kai sėklos liko maiše, o maišas buvo sandariame konteineryje, 19 laipsnių kambaryje. Aš maitinu dangaus paukščius gerai 3 kg užkrėstų sėklų mažomis juodomis vabzdžiais, kurie tuštino sėklas, palikdami miltelius kibire, jau nekalbant apie nemalonų kvapą
4 pranešimai
françois
Sveiki, nusipirkau 15 kg maišą birželio mėnesį ir pastebėjau, kad po narvu ir ant narvo mano papūgėlei visada pilna mažų vabalų. Atidaręs sėklų maišą pastebėjau, kad jis užkrėstas ryžių straubliukais, dėl to teko išmesti apie dešimt kilogramų. Ar jūs vis dar turite šią problemą? Turiu pateikti užsakymą ir nenoriu vėl mokėti veltui. Ačiū
2 pranešimai
fabienne
labas, ar turite tik vieną papūgą? Ir kokioje temperatūroje laikote savo sėklų paketą?
4 pranešimai
françois
Turiu tik vieną 10 metų rožinį kakadu papūgą. Aplinkos temperatūra patalpoje su mūsų maistu, sakyčiau, yra 19 laipsnių.
2 pranešimai
arielle
Sveiki, aš jau susidūriau su ta pačia problema, bet kadangi ji laikoma mano rūsyje didelėje hermetiškoje dėžėje, ji puikiai laikosi
2 pranešimai
fabienne
jis turi būti sandariai laikomas! Ir svarbiausia, sąžiningai, 15 kg yra labai daug vienam paukščiui..... jį reikia suvartoti pakankamai greitai, o jei turite kirminų, tai reiškia, kad bent jau nėra pesticidų! Pažvelkime į teigiamą dalykų pusę!
2 pranešimai
véronique
aš nebenoriu daugiau rizikuoti perkant didelį maišelį, perku 1 kg maišelius ir viskas vyksta labai gerai, gal ir šiek tiek brangiau, bet nėra nuostolių, todėl esu laimėtoja. Aš turiu tik vieną papūgą