Triušis ar smiltpelės?

1 atsakymas
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Maëliss
1 pranešimai
maëliss fr
Sveiki! Anksčiau jau laikiau smiltpeles ir norėčiau vėl įsigyti naminį gyvūnėlį. Šiuo metu esu studentė ir svarstau, ar įsigyti dvi smiltpeles, ar triušį. Gal galėtumėte padėti, nurodydami, pavyzdžiui, abiejų rūšių privalumus ar trūkumus? Nesidrovėkite, jeigu turite klausimų ;) Ačiū už atsakymus! P.S.: Kitais mokslo metais taip pat norėčiau turėti šunį, jei, žinoma, turėsiu tam lėšų ir vietos.
Laura
3 pranešimai
laura fr
Sveiki, aš nepažįstu smiltpelių, bet galiu papasakoti apie triušius. Triušiui reikia pakankamai vietos, nes narvelio gyvenimas (net ir didelis narvas) visai netinka, tad jums reikės mažiausiai aptvaro. Toliau, kalbant apie išlaidas: šieno reikia duoti nuolat (aš perku 120 litrų paketą už 27 €), kraiko – medžio granulių (granulės šildymui: 4 € už 15 kg), granulių (man atrodo, apie 18 € už 3 kg). Triušį taip pat reikės sterilizuoti lytinės brandos laikotarpiu (tiek patelėms: labai didelė gimdos vėžio rizika, tiek patinams: teritorijos žymėjimo šlapimu problemos ir galimas agresyvumas). Nesiekiu jus atgrasyti nuo triušio laikymo, bet svarbu žinoti, ko tikėtis, nes, priešingai, nei daugelis mano, triušis neturėtų visą gyvenimą praleisti mažame narvelyje. Taip pat rekomenduoju priimti triušį iš prieglaudos, o ne iš gyvūnų parduotuvės (gyvūnų parduotuvėse triušiai būna LABAI per jauni, dažnai nutrauktas jų nujunkymo procesas!). Tikiuosi, jums padėjau, linkiu sėkmės :)

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą