Klausimai, diskusijos apie produktus Triušiams ir jūrų kiaulytėms narvas - 95 cm - Ferplast Rabbit 100
100% klientai
rekomenduoti šį produktą
55 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
fanny
Aš nusipirkau šį narvą Burgundijos kiškiui, todėl taip, jis yra erdvus, malonus triušiui (jis gali purtyti savo ausis nesusižeisdamas). Gaila, kad dugnas nėra lygus: daugiau triukšmo ir reikia dažniau plauti, kitaip šlapimas įsigeria. Kalbant apie atidarymą, būtų buvę gerai, jei strypeliai visiškai atsilenktų viršuje (atrodė, kad tai mano triušiui trukdė). Bet esu labai patenkinta. Ir, žinoma, nepamirškite išleisti savo triušio...
1 pranešimai
manon
Labas, rašau jums dėl šios narvo. Šiuo metu turiu narvą, kurį pirkau iš jūsų, nero 3 luxe black. Norėčiau pakeisti į didesnį, nes mano nykštukinis triušis nėra toks mažas. Ar galite pasakyti, ar šis pakeitimas į šį narvą yra naudingas? Be to, norėjau sužinoti, ar narvo dugnas yra lygus? Ačiū jums Gražios dienos
1 pranešimai
guillaume
Manon_B, dugnas nėra lygus, tai suteiks daugiau vietos jūsų triušiui (aš turiu šį narvą namuose ir narvą, kurį turite dabar), jis tikrai yra didesnis. Mano triušiui labai patinka jame būti, jis netgi rūpinasi juo!
1 pranešimai
elodie
Asmeniškai aš pasirinkčiau iš karto tausokamą aptvarą. Aš naudoju abu, nes triušiui patinka turėti savo „erdvę“, bet tausokamas aptvaras leidžia jam turėti daugiau erdvės, ir mes iš karto perėjome prie visiškos laisvės
22 pranešimai
isabelle
Sveiki, kokios šios narvo dėklo spalvos? Man atrodo, šiek tiek gaila, kad negalima pasirinkti spalvos. Kiek spalvų egzistuoja ir kokios jos yra, ačiū.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Atspalviai išlieka maždaug tokie patys, šiuo metu dėžė yra pilka. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
tatiana
Sveiki, ar šis narvas tinka 2 jūrų kiaulytėms? Iš anksto dėkoju :)
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šiame narve galite apgyvendinti dvi jūrų kiaulytes. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
nafissa
Ar ši narvas tiktų avinų veislės triušiui?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis narvas tinka aviniui triušiui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Taip, šis narvas tinka nykštukiniam avinui triušiui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
jessica
Sveiki, kokia šiuo metu yra spalva Iš anksto dėkoju už jūsų atsakymą Pagarbiai
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Apgailestaujame, kad negalime patvirtinti narvelio spalvos, mes juos gauname kasdien ir negalime garantuoti spalvos, kuri bus sandėlyje jūsų užsakymo dieną. Dėkojame už jūsų supratimą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
julie
Ar dėžė yra purpurinės spalvos, kaip nuotraukoje?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, spalva parenkama atsitiktine tvarka, ji priklauso nuo mūsų tiekėjo pristatymo. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
patricia
Sveiki, ar gaminate narvo transportavimo rankenas? Ar yra tam stovas? Ačiū, pagarbiai.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, deja, nėra nei rankenų, nei atramos šiai narvui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
5 pranešimai
caroline
labas, ar ji yra sulankstoma? ačiū, pagarbiai
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis narvas nesusilanksto. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
lucie
Labas, ar turite tik narvų groteles, nes aš jau turiu 100 cm dėklą, bet grotelės yra pažeistos? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Deja, mes neturime pardavime šios narvo grotelių kaip atskiros dalys. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
emeline
Sveiki, ar šioje dėžėje yra vietos pridėti kraiko dėžutę?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Jeigu norite, galite pridėti mažą kraiko dėžutę. Žemiau rasite nuorodas į įvairius produktus, kuriuos galime jums pasiūlyti: https://www.zoomalia.com/animalerie/toilette-pour-cage-avec-entree-p-21855.html https://www.zoomalia.com/animalerie/toilette-d-angle-pour-rongeurs-plusieurs-tailles-p-21854.html https://www.zoomalia.com/animalerie/toilette-d-angle-pour-cage-2-tailles-couleurs-aleatoires-p-22285.html https://www.zoomalia.com/animalerie/coin-litiere-cage-pour-faciliter-le-nettoyage-p-521.html https://www.zoomalia.com/animalerie/toilette-d-angle-pour-cages-a-hamster-p-9440.html https://www.zoomalia.com/animalerie/bac-a-litiere-accrochable-coloris-aleatoires-p-22716-c-81.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
alexandrine
Sveiki, noriu įsigyti jūrų kiaulytę, o mano tėvai man pataria pasirinkti didelį narvą kaip šis, kad jūrų kiaulytė jaustųsi patogiai. Ar tiesa, kad jūrų kiaulytėms geriau būti dideliuose narvuose?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šis narvelis iš tiesų tiktų jūsų būsimam draugui. Jūrų kiaulytėms reikia erdvės. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
amelie
Labas, kokia spalva galiu užsisakyti šį narvą?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, kaip nurodyta produkto aprašyme, dėžės spalva lieka atsitiktinė. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
anna
Sveiki, Ar galite man pateikti tikslius šio narvo matmenis? Labai ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Štai matmenys (ilgis x plotis x aukštis): 95x57x46cm Tvirtinimo aukštis: 16cm Tarpai tarp strypelių: 2,5cm Pagarbiai, Zoomalia komanda
5 pranešimai
laura
ar ši narvelis tinka 4 su puse mėnesių amžiaus aviniui triušiui?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis narvas atrodo šiek tiek didelis jūsų triušiui, tačiau jis greitai augs. Galime pasiūlyti užpildyti jo narvą nameliu, žaislais... kad narvas jam atrodytų mažiau didelis. Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia
1 pranešimai
jonathan
Sveiki, vakar ryte (8:20) užsisakiau savo narvą, jis buvo nurodytas kaip esantis sandėlyje (ką gerai patikrinau, kadangi tai skubu). Mano užsakymas buvo patvirtintas ir ruošiamas, tačiau paskui man pasakė, kad šio produkto šiuo metu nebėra. Man reikia žinoti, kas vyksta, nes man jo reikia labai greitai, negaliu sau leisti laukti "8–12 dienų"....
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, rekomenduojame susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo tarnyba per savo Zoomalia paskyrą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
delphine
Sveiki, kokia yra likusių narvų dėžučių spalva? Ačiū.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Deja, mes negalime jums garantuoti konkrečios spalvos gavimo. Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia
3 pranešimai
nathalie
kiek laiko šis narvas bus parduodamas su nuolaida? ačiū už jūsų atsakymą
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Mes neturime jokios pabaigos datos. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
marion
Sveiki, ką tik gavau savo narvą, bet man sunku, nes nėra surinkimo instrukcijos. Ar galėtumėte ją atsiųsti el. paštu? Iš anksto dėkoju už jūsų atsakymą.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Mūsų svetainėje neturime šio straipsnio instrukcijos. Vis dėlto, mūsų tiekėjo svetainėje galite padidinti nuotrauką, kad pamatytumėte, kaip elgtis. https://www.ferplast.com/en/shop/small-pet-supplies/rabbit/rabbit-100-greensun Jei turite kitų klausimų, nedvejodami kreipkitės. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
clarisse
Ačiū už jūsų atsakymą, tikiuosi jį gauti vėliausiai iki pirmadienio arba antradienio.Pagarbiai
2 pranešimai
clarisse
Norėčiau sužinoti, ar užsisakius triušio narvą rytoj po pietų, gausiu jį iki pirmadienio, kovo 1 d., nes mano triušis atkeliauja pirmadienio rytą. Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Pas mus sandėlyje yra Rabbit 100 narvas. Jei užsakysite jį šiandien, jis bus išsiųstas per 24 valandas, taigi vėliausiai rytoj. Pristatymo laikas yra nuo 2 iki 5 darbo dienų nuo išsiuntimo datos. Pagarbiai, Zoomalia komanda.
1 pranešimai
emilie
sveiki, ar šis narvas tiktų triusiui ir jūrų kiaulytei, ar ne, ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki,Šis narvas galėtų tikti triušiui ir jūrų kiaulytei, tačiau dėl komforto priežasčių rekomenduojame Rabbit 100 double.Geriausi linkėjimai,Zoomalia komanda
1 pranešimai
corinne
Sveiki, Ar galite pasakyti man konteinerio aukštį, prašau? Ačiū Kai pateikiu užsakymą, negaliu pasirinkti spalvos? Tai bus staigmena: pilkai ruda, mėlyna, raudona...? Pagarbiai CR
11381 pranešimai
zoomalia
Labas, dėžės aukštis yra 16 cm, ir taip, spalvos pasirinkti negalima. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
joy
Sveiki, Ar galite pasakyti, koks yra atstumas tarp strypų, prašau? Žinau, kad nesu kategorijoje "narvas žiurkėms", bet norėčiau sužinoti, ar jis būtų tinkamas mano dviems žiurkėms? Pagarbiai, Joy
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, ne, šis narvas netinka dviem žiurkėms. Strypai yra per toli vienas nuo kito. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
léa
Ačiū už jūsų atsakymą. Ar žinote, kokios yra šios narvo spalvos? Pagarbiai
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Iš principo turite klasikines spalvas (pilką, mėlyną, raudoną ir kt.). Pagarbiai, komanda „Zoomalia“
2 pranešimai
léa
Sveiki, Ar išsiųsta narvelis spalvomis atitiks tą, kurį matote nuotraukoje? Iš anksto dėkoju už Jūsų atsakymą. Pagarbiai
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Deja, mes negalime garantuoti spalvos. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
aurelie
labas, ar galiu laikyti nykštukinį angoros triušį toje pačioje narve?
11381 pranešimai
zoomalia
Labas, Jei turite tik vieną triušį, ši narvas gali puikiai tikti. Jei turite daugiau nei vieną, rekomenduojame šiek tiek didesnius modelius. Pagarbiai, Zoomalia komanda
6 pranešimai
sandra
ar galima šioje narve laikyti du jūrų kiaulytes
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki,Galima sudėti du, tačiau dėl komforto priežasčių rekomenduojame didesnius modelius kaip La Casita 120, arba Cavie 80 double, Rabbit 100 double, arba Rabbit 100 tris. Kadangi du jūrų kiaulytės Rabbit 100 gali jaustis šiek tiek suspausti.Pagarbiai,Zoomalia komanda