Klausimai, diskusijos apie produktus Triušio narvas - H117 cm - Ferplast Rabbit 120 Double su stovu
100% klientai
rekomenduoti šį produktą
5 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
carine
Sveiki, koks yra kiekvieno lygio aukštis? Mano triušis kartais sėdi, pakėlęs priekines letenas į viršų... iš anksto dėkoju.
1 pranešimai
clara
Labas, kiekvienas lygis yra tiksliai 50 cm aukščio. Viskas priklauso nuo jūsų triušio veislės: nykštukiniam arba vidutinio dydžio triušiui tai bus tobula. Tačiau Flandrijos milžinui tai netiks :) Ir taip pat viskas priklauso nuo to, ar jūsų triušis sėdėdamas pakelia ausis ar jas nusileidžia :p
12 pranešimai
4601219
Sveiki, turiu du triušius: 5 su puse metų nykštukinį triušį ir belgų triušio mišrūną, kuriam ką tik suėjo vieneri metai. Abu gyvena kartu jau keletą mėnesių nedidelėje 1 m ilgio narvelyje (žinoma, su kasdieniu išėjimu). Dabar, kai galiu sau leisti nusipirkti kitą narvą, galvojau apie dviejų aukštų narvą. Ar manote, kad jie prisitaikys prie dviejų aukštų? Nes nė vienas iš jų to nepažįsta. Ar manote, kad mano triušis galės ten laisvai judėti? Vis dėlto tai yra 2,5 kg triušis, bent jau paskutinį kartą sveriant, ir nenoriu, kad jis įstrigtų tarp aukštų, ypač kai manęs nėra... Iš anksto dėkoju. Pagarbiai
1 pranešimai
valentine
Aš turiu nykštukinį triušį, kuriam ką tik nupirkau šį narvą. Iš pradžių jis nebuvo įpratęs kilti ir leistis, tačiau jis puikiai prisitaikė ir tiesiog dievina narvą, labai smagiai leidžia laiką. Iš pradžių jis turėjo šiek tiek baimės, tačiau galiausiai viskas gerai.
1 pranešimai
alexandra
Sveiki, galbūt atidarymas su laiptais bus tinkamas 2k500 svorio triušiui, bet vėliau jie greitai suprato, kad gali leistis ir kilti, tai tapo žaidimu. Be to, turint viską dvigubai gerti ir valgyti, jie niekada nieko netrūksta - narvas yra labai gerai apdailintas.
4 pranešimai
justine
Sveiki, norėčiau sužinoti, kiek kvadratinių metrų ši narva užima? Dėkoju; Taip pat ar būtų galima pateikti narvos nuotrauką šalia žmogaus, kad būtų galima pamatyti jos dydį? Pagarbiai, Justine.C