triušių urvas

3 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
dylan
18 pranešimai
dylan fr

Sveiki, mano klausimas būtų toks: ar galiu palikti savo triušius lauke savaitei, su geriamojo vandens fontanu, šienu ir grūdais savaitei, nors bijau, kad mano triušiai gali iškasti urvą? Ką patartumėte šiuo atžvilgiu???

Sandra
35 pranešimai
sandra fr

tikrai, jei narvas tiesiog padėtas ant žemės, jie kasinėja!

reikėtų padaryti pamatus ir plokštę, tada visada galima uždėti papildomą žemės sluoksnį...

dylan
18 pranešimai
dylan fr

TAIGI, KĄ REIKIA DARYTI SU MANO TRIUŠIAIS

Sandra
35 pranešimai
sandra fr

kodėl norėtumėte juos palikti savaitę lauke?

maniškiai praleidžia didelę metų dalį lauke, turi medinį gardą ir vaikšto su pavadėliu. žiemą jie vyksta atostogų į sodo namelį, kuriame visi mano gyvūnai susirenka šaltaisiais dienomis. namelis turi plyteles, yra izoliuotas ir šildomas.

jei norite juos išleisti į lauką, padarykite jiems tinkamą aptvarą ir pratinkite juos palaipsniui! Nereikia iš karto išleisti į lauką!

jei išvykstate atostogų, geriau juos palikti jų įprastoje narve su skanėstais, šienu ir 2 ar 3 vandens buteliukais (geriausia būtų turėti auklę, ypač dėl vandens, kuris gali tapti užsistovėjusiu).

štai, laukiame jūsų atsakymo

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą