Klausimai, diskusijos apie produktus Kampinis tualetas visų tipų graužikams arba triušiams Zolia

16 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
martine yvonne
1 pranešimai
martine yvonne fr
Sveiki, kokio dydžio triušį pasirinkti, ačiū už jūsų atsakymus
Sophie
1 pranešimai
sophie fr
Aš pasirinkau XL dydį nykštukiniam triušiui ir jis puikiai tinka!
Emmanuelle
4 pranešimai
emmanuelle fr
Maniesiems paėmiau L dydį, jie gali lengvai apsisukti, jie yra suaugę. Jie netgi miega viduje...
Melanie
1 pranešimai
melanie fr
Sveiki, pasirinkau XL dydį triušiui, manau, kad dydis L jūrų kiaulytei turėtų tikti.
Olivier
1 pranešimai
olivier fr
Sveiki, aš pasirinkau L dydį savo jūrų kiaulytėms, ir jis puikiai tinka
eric
1 pranešimai
eric fr
Sveiki, mano nykštukiniam triušiui pasirinkau dydį L, puiku.
Estelle
1 pranešimai
estelle fr
Informacijai, aš paėmiau L dydį mūsų labai mažam triušiui ir jis puikiai tinka. Manau, kad tas pats tinka ir jūrų kiaulytei ☺️
Alexandra
3 pranešimai
alexandra fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, kokią tualeto dėžutę pasirinkti ūkiui laikomai triušei (Šampano sidabrinis)? Mano triušė yra vidutinio dydžio.
Alexandry
1 pranešimai
alexandry fr
Laba diena, aš pasirinkau didžiausią Flandrijos gigantui. Ir tai yra tobula.
Sandrine
1 pranešimai
sandrine fr
Sveiki, pasirinkite pakankamai didelį, nes triušis mėgsta gulėti viduje ir išsidrėbti ;) jei įdėsite šiek tiek smėlio į dugną, jis mėgsta ridentis. Man tai nėra jo kraikas, o labiau miegojimo, malonumo kampelis.
Alexandra
3 pranešimai
alexandra fr
Ačiū, kad man atsakėte. Nupirkau kraiko dėžę skirtą katei. Tikėkimės, kad ji tiks
jean daniel
2 pranešimai
jean daniel fr
Sveiki, aš turiu nykštukinį triušį, paėmiau M ir viskas labai gerai
Alexandrine
1 pranešimai
alexandrine fr
per mažas
Coralie
1 pranešimai
coralie fr
Labas vakaras, negalima pasirinkti spalvos, man atiteko dvi turkio mėlynumo. Esu labai patenkinta, mano triušio narvas išlieka švarus su šia kraiku.
Jean Baptiste
3 pranešimai
jean baptiste fr
Sveiki, aš užsisakiau ir gavau žalią ir tamsiai mėlyną. Pasirinkimas yra atsitiktinis, kas nėra gerai, tačiau tvirtumas labai labai patikimas
manuel
2 pranešimai
manuel fr
Sveiki. Kaip pasirinkti triušio kraiko dėžutės spalvą, prašau?
Mélinda
2 pranešimai
mélinda fr
Sveiki, deja, pasirinkimas neįmanomas. Spalva siunčiama atsitiktinai. Man teko mėlyna turkio spalva ir pilkšva spalva. Tikiuosi, kad atsakiau į jūsų klausimą.

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą