Klausimai, diskusijos apie produktus Kampinis tualetas visų tipų graužikams arba triušiams Zolia
16 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
martine yvonne
Sveiki, kokio dydžio triušį pasirinkti, ačiū už jūsų atsakymus
1 pranešimai
sophie
Aš pasirinkau XL dydį nykštukiniam triušiui ir jis puikiai tinka!
4 pranešimai
emmanuelle
Maniesiems paėmiau L dydį, jie gali lengvai apsisukti, jie yra suaugę. Jie netgi miega viduje...
1 pranešimai
melanie
Sveiki, pasirinkau XL dydį triušiui, manau, kad dydis L jūrų kiaulytei turėtų tikti.
1 pranešimai
olivier
Sveiki, aš pasirinkau L dydį savo jūrų kiaulytėms, ir jis puikiai tinka
1 pranešimai
eric
Sveiki, mano nykštukiniam triušiui pasirinkau dydį L, puiku.
1 pranešimai
estelle
Informacijai, aš paėmiau L dydį mūsų labai mažam triušiui ir jis puikiai tinka. Manau, kad tas pats tinka ir jūrų kiaulytei ☺️
3 pranešimai
alexandra
Sveiki, norėčiau sužinoti, kokią tualeto dėžutę pasirinkti ūkiui laikomai triušei (Šampano sidabrinis)? Mano triušė yra vidutinio dydžio.
1 pranešimai
alexandry
Laba diena, aš pasirinkau didžiausią Flandrijos gigantui. Ir tai yra tobula.
1 pranešimai
sandrine
Sveiki, pasirinkite pakankamai didelį, nes triušis mėgsta gulėti viduje ir išsidrėbti ;) jei įdėsite šiek tiek smėlio į dugną, jis mėgsta ridentis. Man tai nėra jo kraikas, o labiau miegojimo, malonumo kampelis.
3 pranešimai
alexandra
Ačiū, kad man atsakėte. Nupirkau kraiko dėžę skirtą katei. Tikėkimės, kad ji tiks
2 pranešimai
jean daniel
Sveiki, aš turiu nykštukinį triušį, paėmiau M ir viskas labai gerai
1 pranešimai
alexandrine
per mažas
1 pranešimai
coralie
Labas vakaras, negalima pasirinkti spalvos, man atiteko dvi turkio mėlynumo. Esu labai patenkinta, mano triušio narvas išlieka švarus su šia kraiku.
3 pranešimai
jean baptiste
Sveiki, aš užsisakiau ir gavau žalią ir tamsiai mėlyną. Pasirinkimas yra atsitiktinis, kas nėra gerai, tačiau tvirtumas labai labai patikimas
2 pranešimai
manuel
Sveiki. Kaip pasirinkti triušio kraiko dėžutės spalvą, prašau?
2 pranešimai
mélinda
Sveiki, deja, pasirinkimas neįmanomas. Spalva siunčiama atsitiktinai. Man teko mėlyna turkio spalva ir pilkšva spalva. Tikiuosi, kad atsakiau į jūsų klausimą.