Klausimai, diskusijos apie produktus Supreme Science Selective Orchard Loops Timotelis ir Obuolys triušiams, jūrų kiaulytėms, šinšiloms ir degu

3 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Evelyne
1 pranešimai
evelyne fr
Sveiki, Nenurodyta, kiek reikia duoti pagal gyvūno svorį. Kiek skanėstų galima duoti 1,500 kg sveriančiam nykštukiniam triušiui? Per dieną? Kasdien? Ačiū
Sabrina
2 pranešimai
sabrina fr
Sveiki, aš kasdien duodu kaip skanėstą ir duodu po vieną kiekvienam triušiui. Bet kartais paskleidžiu keliose aptvaro vietose, kad jie ieškotų ☺️
Hélène
1 pranešimai
hélène fr
Sveikas, tai gana didelis, todėl aš perpjoviau pusiau savo 2,3 kg triušiui. Aš duodu vieną pusę per dieną, kai mes žaidžiame.
Alexandra
1 pranešimai
alexandra fr
Sveiki, aš duodu puselę savo jūrų kiaulytei ir puselę savo mažajam triušiui. Tačiau ne kasdien.

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą