Klausimai, diskusijos apie produktus

3 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Karine
3 pranešimai
karine fr
Sveiki, iki 6 mėnesių triušiui reikia neribotai duoti kokybiškų ekstrudatų ir šieno. Būtina visiškai vengti grūdų, nes triušiai yra griežti žolėdžiai. Galite pasirinkti versele laga arba Grainless junior.
Sandra
1 pranešimai
sandra fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, iki kokio amžiaus reikia duoti nykštukiniam triušiui junior maistą? Ačiū
Céline
86 pranešimai
céline fr
Labas, sakyčiau, kad nykštukinio triušio pirmasis amžius trunka 6 mėnesius. Maniškiai yra 7 mėnesių ir aš pradėjau jiems duoti suaugusio nykštukinio triušio maistą.
Françoise
2 pranešimai
françoise fr
Sveiki. Jaunescio maistu galima duoti iki 6 mėnesių ir pereiti prie suaugusiųjų maisto, pamažu įvedant pusę jaunescio maisto ir pusę suaugusiųjų maisto. Aš pasirinkau Versele Laga Cuni Nature maistą (Zoomalia parduotuvėje yra dviejų skirtingų mišinių formulių: viena pilna ir kita šiek tiek lengvesnė triušiams, linkusiems priaugti svorio). Man labiau patiko šis maistas, kuris yra natūralesnis nei Nutriméal, kuris, mano nuomone, turi per daug dažiklių. Rekomenduoju aplankyti Zoomalia svetainę, kad aprašyme pažiūrėtumėte mišinio komponentus. Tai labai tiksli informacija, leidžianti palyginti skirtingas markių mišinius. Hamiform Bio granulės yra puikus prancūziškų maisto produktų asortimentas, kurį tikrai rekomenduoju, įskaitant aukštos kokybės Hamiform šieną su įvairiomis rūšimis (klasikinis šienas, kiaulpienėmis, liucerna, mėta...). Mano 5 triušiai jo labai mėgsta

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą