Klausimai, diskusijos apie produktus Stiklinis buteliukas mažiems gyvūnams
20 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
mathilde
Sveiki, ar šis buteliukas yra su dvigubos kamuoliuko sistema?
2 pranešimai
sarah
Ar galima nuimti metalinį galą? Ačiū
1 pranešimai
sophie
Taip, galite nuimti tik metalinį stiebą, stipriai patraukdami
2 pranešimai
daniel
Sveiki, metalinė dalis atsisuka nuo stiklinės dalies, tačiau viduje esantis rutuliukas negali būti pašalintas, nes jis užtikrina sandarumą, o kai jį manipuliuoja graužikas ar paukštis, vanduo laša. Dabar, manau, kad atidarant srieginį plastikinį žiedą galima pasiekti rutuliuką.
1 pranešimai
thomas
Sveiki, nežinau, man niekada jis nebuvo pristatytas, tačiau aš už jį sumokėjau.
1 pranešimai
andré
Ne pagal mano patirtį, 3 mėnesiai ir vis dar nieko.
1 pranešimai
zakia
Negaliu jums atsakyti, stiklinis buteliukas atvyko sudaužytas į keletą dalių, nebuvo imtasi jokių atsargumo priemonių, kad būtų apsaugotas nuo smūgių!
2 pranešimai
juliette
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar šis 250 ml talpos buteliukas gali būti suderinamas su buteliuko laikikliu ir M dydžio pagaliuku. Kadangi šiuo metu nebeturime sandėlyje šiam tikslui skirto buteliuko.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šis buteliukas turėtų būti pritaikomas. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
victor
Sveiki, Ar šis buteliukas tinka "Cage Bunny noire 100" narveliui? Ir ar jis tinkamas nykštukiniam triušiui, nes aprašyme matau nurodyta "mažiems gyvūnams". Pagarbiai, Chloé
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis buteliukas puikiai tiks. Nykštukiniam triušiui rekomenduojama talpa yra 500 ml. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
marie
Sveiki, aš beviltiškai ieškau buteliuko savo pelėms, kuris tvirtinasi išorėje ir kurio antgalio skersmuo neturi viršyti 5 mm (kitaip jis nepraeina pro narvo strypelius); ką galėtumėte man pasiūlyti, nesvarbu, kokio prekių ženklo ar medžiagos? ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šio buteliuko skersmuo yra 8 mm. Mažiausias galimas dydis bus šis modelis: https://www.zoomalia.com/animalerie/biberon-rongeurs-biba-p-25227.html Nuoroda 63164 yra specialiai pritaikyta pelėms ir žiurkėnams, išorinis antgalio skersmuo yra 0.7 mm. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
alessandra
Sveiki, ar šis buteliukas tikrai parduodamas su 2 tvirtinimo diržais kaip nuotraukoje? Pagarbiai.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Taip, buteliukas tiekiamas su tvirtinimo sistema. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
sonia
labas, norėčiau sužinoti buteliuko aukščio ir skersmens matmenis, prašau
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, štai buteliukų matmenys: 125 ml buteliukas: 12,5 cm ilgio be antgalio, 23 cm su antgaliu 4 cm skersmens 250 ml buteliukas: 15 cm ilgio be antgalio, 25 cm su antgaliu 5 cm skersmens 500 ml buteliukas: 21 cm ilgio be antgalio, 32 cm su antgaliu 6 cm skersmens Pagarbiai, Christelle iš Zoomalia
1 pranešimai
audrey
labas, AŠ IEŠKAU BUTELIUKO, KURĮ BŪTŲ LENGVA PRIŽIŪRĖTI IR KURIS GALĖTŲ BŪTI PLAUNAMAS INDAPLOVĖJE ar šį buteliuką galima plauti indaplovėje? Ar jis tvirtas? AČIŪ
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis buteliukas yra tvirtas, stiklo dalis turėtų atlaikyti plovimą indaplovėje, tačiau nemeskite metalinės dalies į indaplovę, nes ji gali pradėti rūdyti. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
antony
Sveiki, kokio dydžio gertuvę reikėtų pasirinkti Sirijos angorų žiurkėnui, prašau? Tai kūdikis, turintis problemų su dabartine gertuve, ir jis geria daug. Man reikia tvirtos gertuvės, kuri nesilašėtų nuolat. Ačiū.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šis buteliukas turėtų tikti, jis yra tvirtas. Pagarbiai, Zoomalia komanda