Klausimai, diskusijos apie produktus Stiklinis buteliukas mažiems gyvūnams

50% klientai

rekomenduoti šį produktą

20 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Mathilde
1 pranešimai
mathilde fr
Sveiki, ar šis buteliukas yra su dvigubos kamuoliuko sistema?
sarah
2 pranešimai
sarah fr
Ar galima nuimti metalinį galą? Ačiū
Sophie
1 pranešimai
sophie fr
Taip, galite nuimti tik metalinį stiebą, stipriai patraukdami
Daniel
2 pranešimai
daniel fr
Sveiki, metalinė dalis atsisuka nuo stiklinės dalies, tačiau viduje esantis rutuliukas negali būti pašalintas, nes jis užtikrina sandarumą, o kai jį manipuliuoja graužikas ar paukštis, vanduo laša. Dabar, manau, kad atidarant srieginį plastikinį žiedą galima pasiekti rutuliuką.
Thomas
1 pranešimai
thomas fr
Sveiki, nežinau, man niekada jis nebuvo pristatytas, tačiau aš už jį sumokėjau.
André
1 pranešimai
andré fr
Ne pagal mano patirtį, 3 mėnesiai ir vis dar nieko.
Zakia
1 pranešimai
zakia fr
Negaliu jums atsakyti, stiklinis buteliukas atvyko sudaužytas į keletą dalių, nebuvo imtasi jokių atsargumo priemonių, kad būtų apsaugotas nuo smūgių!
juliette
2 pranešimai
juliette fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar šis 250 ml talpos buteliukas gali būti suderinamas su buteliuko laikikliu ir M dydžio pagaliuku. Kadangi šiuo metu nebeturime sandėlyje šiam tikslui skirto buteliuko.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, šis buteliukas turėtų būti pritaikomas. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Victor
1 pranešimai
victor fr
Sveiki, Ar šis buteliukas tinka "Cage Bunny noire 100" narveliui? Ir ar jis tinkamas nykštukiniam triušiui, nes aprašyme matau nurodyta "mažiems gyvūnams". Pagarbiai, Chloé
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šis buteliukas puikiai tiks. Nykštukiniam triušiui rekomenduojama talpa yra 500 ml. Pagarbiai, Zoomalia komanda
marie
1 pranešimai
marie fr
Sveiki, aš beviltiškai ieškau buteliuko savo pelėms, kuris tvirtinasi išorėje ir kurio antgalio skersmuo neturi viršyti 5 mm (kitaip jis nepraeina pro narvo strypelius); ką galėtumėte man pasiūlyti, nesvarbu, kokio prekių ženklo ar medžiagos? ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šio buteliuko skersmuo yra 8 mm. Mažiausias galimas dydis bus šis modelis: https://www.zoomalia.com/animalerie/biberon-rongeurs-biba-p-25227.html Nuoroda 63164 yra specialiai pritaikyta pelėms ir žiurkėnams, išorinis antgalio skersmuo yra 0.7 mm. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Alessandra
1 pranešimai
alessandra fr
Sveiki, ar šis buteliukas tikrai parduodamas su 2 tvirtinimo diržais kaip nuotraukoje? Pagarbiai.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Taip, buteliukas tiekiamas su tvirtinimo sistema. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Sonia
1 pranešimai
sonia fr
labas, norėčiau sužinoti buteliuko aukščio ir skersmens matmenis, prašau
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, štai buteliukų matmenys: 125 ml buteliukas: 12,5 cm ilgio be antgalio, 23 cm su antgaliu 4 cm skersmens 250 ml buteliukas: 15 cm ilgio be antgalio, 25 cm su antgaliu 5 cm skersmens 500 ml buteliukas: 21 cm ilgio be antgalio, 32 cm su antgaliu 6 cm skersmens Pagarbiai, Christelle iš Zoomalia
audrey
1 pranešimai
audrey fr
labas, AŠ IEŠKAU BUTELIUKO, KURĮ BŪTŲ LENGVA PRIŽIŪRĖTI IR KURIS GALĖTŲ BŪTI PLAUNAMAS INDAPLOVĖJE ar šį buteliuką galima plauti indaplovėje? Ar jis tvirtas? AČIŪ
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šis buteliukas yra tvirtas, stiklo dalis turėtų atlaikyti plovimą indaplovėje, tačiau nemeskite metalinės dalies į indaplovę, nes ji gali pradėti rūdyti. Pagarbiai, Zoomalia komanda
antony
1 pranešimai
antony fr
Sveiki, kokio dydžio gertuvę reikėtų pasirinkti Sirijos angorų žiurkėnui, prašau? Tai kūdikis, turintis problemų su dabartine gertuve, ir jis geria daug. Man reikia tvirtos gertuvės, kuri nesilašėtų nuolat. Ačiū.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, šis buteliukas turėtų tikti, jis yra tvirtas. Pagarbiai, Zoomalia komanda

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą