Klausimai, diskusijos apie produktus Kukurūzų burbuolės kraikas su žiedais Paukščiams Special
6 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
betty
labas, ar nėra jokios rizikos, jei mano kanarėlis tai suvalgo? Ačiū
2 pranešimai
victorine
Sveiki, turiu šiek tiek keistą klausimą, bet dėl mano šunų mano sode atsirado daugybė duobių. Kadangi ji yra biologiškai skaidoma, ar galiu ją naudoti užkimšti duobes, kai keičiu savo paukščių narvelį? Ačiū!
16 pranešimai
martine
Sveiki. Savo kanarėlėms aš naudoju anyžių smėlį voljero dugne. Ar šis produktas pakeičia smėlį, ar jį reikia dėti ant viršaus? Koks turėtų būti storis; kiek kartų tinka vienas paketas Carlā voljerui? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šios kraiko naudojamos vien tik, kaip ir įprastas smėlis, todėl gali būti naudojamos kaip pakaitalas. Sluoksnis, kurio storis yra 1,5 cm, turėtų būti daugiau nei pakankamas. Sunku tiksliai įvertinti kraiko pakeitimų skaičių, tačiau jis yra labai sugeriantis ir veiksmingas ilgiau nei smėlio kraikas. Pagarbiai, Zoomalia komanda
7 pranešimai
césar
Sveiki, ar tai geras produktas banguotajam papūgėliui? Ar yra tikimybė, kad ji gali užspringti? Ačiū.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis produktas atrodo tinkamas. Šis produktas yra specialiai sukurtas paukščiams. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
patricia
Tai nekelia jokios rizikos banguotoms papūgoms, aš jį naudoju, labai efektyvus, ilgai išlieka.