skubiai ieškau šeškės globos

Jokio atsakymo
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
sabrina
1 pranešimai
sabrina fr

Labas visiems, noriu skubiai atiduoti į šeškus panašią furetę, gimusią 2011 m., kurios kambariokė ir draugė ką tik mirė, būdama vyresnė už ją. Man kilo asmeninių problemų, kurios neleidžia suteikti sveikos aplinkos ir, svarbiausia, laimės šiam mažučiui, todėl norėčiau ją atiduoti rimtiems ir entuziastingiems žmonėms, štai kodėl bandau čia. Man nepatinka leboncoin, ši svetainė yra kupina piktavališkų žmonių, kurie pasinaudoja dovanojimo proga siekdami pelno, net nesusimąstydami, kad įsigyja gyvūną, gyvybę, ir tai dažnai baigiasi tragedija... Ši patelė, nors ir bijo žmonių, yra labai žaisminga ir draugiška su savo bendraamžiais (taip pat su katėmis!). Negalima sakyti, kad ji būtų labai linksma, nuo tada, kai gyvena viena, jai trūksta bendraamžio kompanijos, kurios, deja, negaliu jai suteikti. Esu iš Landes (40).

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą