Serga mandarinų paukštis
Sveiki, mano mandarinas patelė serga, nusilpusi, ji visą laiką miega susigūžusi, ji atpila savo sėklas su šiek tiek kraujo, jos pilvas patinęs, tačiau ji valgo ir geria. Jai jau tris dienas duodu žarnyno miltelius ir vitaminus į vandenį. Ką dar galėčiau padaryti?
Sveiki, Jean-François,
Aš patarčiau greitai kreiptis į veterinarą, jei to dar nepadarėte. Reikia, kad tai tikrai būtų profesionalas, kuris ją pamatytų, kad galėtų nustatyti diagnozę ir pasiūlyti tinkamą gydymą.
Geros dienos
Elodie iš zoomalia
ačiū, Elodie, už patarimą. Paskambinau veterinarui, kad sužinočiau, ar reikia užsirašyti į konsultaciją, kuri kainuoja 35 eurus. Radau kitą veterinarą, kuris patarė ir pasiūlė man antihelmintinį gydymą, kurį nusipirkau iš jo. Juos reikia duoti kas mėnesį, ko aš niekada anksčiau nedariau, todėl jis 90% įtaria, kad problema kilo būtent dėl šios priežasties. Šiandien pradėjau gydymą, informuosiu jus per kelias dienas apie rezultatus.
Labas, Jean-François,
ačiū už šias naujienas, pasirūpinkite juo ir mus informuokite.
Elodie iš Zoomalia
Sveiki Elodie, noriu jums pranešti apie savo mandarino patelę, kuri vis dar serga. Ji baigė gydymą nuo kirminų, buvo šiek tiek geriau 2 dienas, bet vis tiek susigūžusi ir labai silpna. Kitas veterinaras man patarė ir davė antibiotikų, jis mano, kad tai infekcija, todėl nusipirkau šį gydymą. Turiu jį duoti 5 dienas, o jei tai nepadės, pakartoti gydymą nuo kirminų. Kol kas ji vis dar gyva ir gerai valgo, todėl stengiamės ją gydyti. Informuosiu jus apie pokyčius.
Sveiki, Jean-François,
kaip jai sekasi?
Elodie iš Zoomalia
Sveika, Elodie vis dar yra tokios pačios būklės. Ji gerai valgo, tačiau yra labai silpna ir visą laiką snūduriuoja. Atnaujinau kirminų gydymą kelioms dienoms. Veterinaras dabar galvoja apie naviką, nes su visais šiais gydymais ji turėtų jaustis geriau. Bandome vėl, yra dienų, kai yra geriau nei kitomis, bet tai nėra labai blizgu.
Sveiki, Jean-François,
labai atsiprašau tai išgirdęs...
Mūsų mintys su jumis ir jūsų paukščiu.
Daug stiprybės jums abiem
Elodie iš Zoomalia
Sveiki, deja, ji vakar mirė, patinas liko vienas. Man įdomu, ar reikėtų įdėti patelę, ar jis gali gyventi vienas, žinant, kad jie kartu buvo 4 metus. Laukiu jūsų visų nuomonės.
Sveiki, Jean-François,
gyvenęs ilgai su patelė, jis iš tikrųjų gali pasijusti labai vienišas. Tai nėra vieniši paukščiai. Pabandykite jam surasti malonią draugę :-)
Elodie iš Zoomalia.
Sveiki, turiu vyriškos lyties mandariniuką, prieš kelis mėnesius jo nugaroje buvo atsivėrusi žaizda. Po daug priežiūros susiformavo šašas ir mums atrodė, kad ji sugijo, tačiau šiandien pastebėjau netoliese šios žaizdos iškilusį gumbą. Bandėme ištraukti tai, kas buvo gumbe, jis neteko daug kraujo ir nusilpo. Ką daryti? Ar žinote, kas tai gali būti?
Ačiū už jūsų atsakymą