Serga mandarinų paukštis

11 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
jean-francois
5 pranešimai
jean-francois fr

Sveiki, mano mandarinas patelė serga, nusilpusi, ji visą laiką miega susigūžusi, ji atpila savo sėklas su šiek tiek kraujo, jos pilvas patinęs, tačiau ji valgo ir geria. Jai jau tris dienas duodu žarnyno miltelius ir vitaminus į vandenį. Ką dar galėčiau padaryti?

Elodie
135 pranešimai
elodie fr

Sveiki, Jean-François,

Aš patarčiau greitai kreiptis į veterinarą, jei to dar nepadarėte. Reikia, kad tai tikrai būtų profesionalas, kuris ją pamatytų, kad galėtų nustatyti diagnozę ir pasiūlyti tinkamą gydymą.

Geros dienos

Elodie iš zoomalia

jean-francois
5 pranešimai
jean-francois fr

ačiū, Elodie, už patarimą. Paskambinau veterinarui, kad sužinočiau, ar reikia užsirašyti į konsultaciją, kuri kainuoja 35 eurus. Radau kitą veterinarą, kuris patarė ir pasiūlė man antihelmintinį gydymą, kurį nusipirkau iš jo. Juos reikia duoti kas mėnesį, ko aš niekada anksčiau nedariau, todėl jis 90% įtaria, kad problema kilo būtent dėl šios priežasties. Šiandien pradėjau gydymą, informuosiu jus per kelias dienas apie rezultatus.

Elodie
135 pranešimai
elodie fr

Labas, Jean-François,

ačiū už šias naujienas, pasirūpinkite juo ir mus informuokite.

Elodie iš Zoomalia

jean-francois
5 pranešimai
jean-francois fr

Sveiki Elodie, noriu jums pranešti apie savo mandarino patelę, kuri vis dar serga. Ji baigė gydymą nuo kirminų, buvo šiek tiek geriau 2 dienas, bet vis tiek susigūžusi ir labai silpna. Kitas veterinaras man patarė ir davė antibiotikų, jis mano, kad tai infekcija, todėl nusipirkau šį gydymą. Turiu jį duoti 5 dienas, o jei tai nepadės, pakartoti gydymą nuo kirminų. Kol kas ji vis dar gyva ir gerai valgo, todėl stengiamės ją gydyti. Informuosiu jus apie pokyčius.

Elodie
135 pranešimai
elodie fr

Sveiki, Jean-François,

kaip jai sekasi?

Elodie iš Zoomalia

jean-francois
5 pranešimai
jean-francois fr

Sveika, Elodie vis dar yra tokios pačios būklės. Ji gerai valgo, tačiau yra labai silpna ir visą laiką snūduriuoja. Atnaujinau kirminų gydymą kelioms dienoms. Veterinaras dabar galvoja apie naviką, nes su visais šiais gydymais ji turėtų jaustis geriau. Bandome vėl, yra dienų, kai yra geriau nei kitomis, bet tai nėra labai blizgu.

Elodie
135 pranešimai
elodie fr

Sveiki, Jean-François,

labai atsiprašau tai išgirdęs...

Mūsų mintys su jumis ir jūsų paukščiu.

Daug stiprybės jums abiem

Elodie iš Zoomalia

jean-francois
5 pranešimai
jean-francois fr

Sveiki, deja, ji vakar mirė, patinas liko vienas. Man įdomu, ar reikėtų įdėti patelę, ar jis gali gyventi vienas, žinant, kad jie kartu buvo 4 metus. Laukiu jūsų visų nuomonės.

Elodie
135 pranešimai
elodie fr

Sveiki, Jean-François,

gyvenęs ilgai su patelė, jis iš tikrųjų gali pasijusti labai vienišas. Tai nėra vieniši paukščiai. Pabandykite jam surasti malonią draugę :-)

Elodie iš Zoomalia.

Meyer
2 pranešimai
meyer fr

Sveiki, turiu vyriškos lyties mandariniuką, prieš kelis mėnesius jo nugaroje buvo atsivėrusi žaizda. Po daug priežiūros susiformavo šašas ir mums atrodė, kad ji sugijo, tačiau šiandien pastebėjau netoliese šios žaizdos iškilusį gumbą. Bandėme ištraukti tai, kas buvo gumbe, jis neteko daug kraujo ir nusilpo. Ką daryti? Ar žinote, kas tai gali būti?

Ačiū už jūsų atsakymą 

Malorie
1 pranešimai
malorie fr
Labas vakaras, susisiekiau su jumis, nes turiu nerimą keliančią problemą su vienu iš mano deimantinių žvirblių. Vienas iš mano patinų staiga pradėjo turėti sunkumų skraidyti, nors jis vis dar dainuoja, valgo, geria ir maudosi kaip visada. Kiti jo neignoruoja, priešingai, bet jis nebeskraido, lieka narvelio apačioje ir gali tik šokinėti. Pavyko jam sukurti kelią iki lizdo naudodamas skirtingus priedus, bet tai mane neramina. Ieškojau įvairių ligų, bet jis neturi jokių simptomų, priešingai, jis atrodo labai sveikas ir nesuprantu kodėl, ar galite man padėti?

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą